boşanan bayanlar...yardım lütfen..

ay ben ne kadar mutluyum böyle.
sabah kalkıp kütüphaneye gidiyorum.
akşam çıkıp kardeşimle spora gidiyoruz.2 saat spor yapıyoruz.bütün olumsuz enerjimi atıyorum yürürken.
yani allah daha kötüsünü göstermesin ama inşallah bu süreci böyle atlatır giderim.
sınava da elimden geldiğince çalışıyorum.
bu arada davadan sonra kışın yani kardeşimle alanyaya yerleşicektim ya.kardeşimin çok yakın bi arkadasının ailesi bana ta ordan destek oldular.hiç haberim yok bi kolejle görüşüp iş ayarlamışlar.çok şaşırdım ve aynı zamanda sevindim.çünkü eşim olacak hayvan o kadar inandırmış ki benim hiç bi işi beceremiceğime,yapamayacağıma..bu olamasa bile beni şevlendirdi.

Resmen kendini unutturmus o adam sana.cok sevindim inan...evliyken kavga hir gur bide evin isi dersler kurs psikolojini bozmustu..boyle net olmana duzelmene cok sevindim.
Ama bi onerim nacizane...kolejde calismis biri olarak soyluyorum.kpss yi asla birakma..kolehin stresi agirligi hic bitmiyor..yinede hakkinda hayirlisi

Sevindim :) kolej olayi da cok iyi olmuş, kpss ye tabi ki cok iyi hazırlanmalisin ama en azindan atanana kadar kafan rahat olur, bir işinin olmasi güvende olma hissi veriyor insana. Daha güçlü hissedersin. ariyor mu seni hic barismak için ?

evey ya.nasıl da unutturdu.taa geçen hafta bi kere konuştuk.eşyalarımı toplamam ve tazminat hakkında.yine beni suçladı pislik.dedim ki içimden en doğrusunu yapıyosun kızım.
kolej değil de dersane düşünüyorum daha çok.sigorta istemicem.2 3 gün stajyer gibi makul bi ücrete çalışırım diye düşündüm.300 400 tl ye.ki nafaka kesilmesin.ödesin eşek gibi.her ay hatırlasın ne demekmiş evden kovup kurtulacağını sanmak.

hayır aramıyor.sormuyor.benim de işime geliyo.
sadece halası bi tanıdıktan haber göndermiş.barıştıralım diye.eşim herkes söylemiş ss kedi benim yüzümü yırttı bilmem ne diye.insanlar da o kadar salak ki sormamışlar sen ne yaptın da yırttı.
yani ben şu halimde demiyorum kimseye şiddet olduğunu.sadece çalışmama dersaneye gitmeme izin vermiyo ailesinin lafından çıkmıyo bu yüzden bitti diyorum.o gidip anlatıyo her şeyi.o kadar küçüldü ki artık gözümde.

ben de senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım evlendiğimiz gün bittik her lafında boşanma. en ufak bi sorunda surat asıp aynı evde 3 gün küs kalma ben gönlünü almaya çalışırdım hep. ve daha neler neler bende 24 yaşındayım ve 50 günü geçti o şimdi görev yaptığı yerde ben baba evinde.. ruh halin nasıl dersen bir günüm bir günüm tutmuyor bir gün aklıma gelmiyorsa 3 gün nefes alamıyorum halim kalmadı gücüm kalmadı keşkelerimde çok ama onun hataları daha çok bence herkese göre değişir neler yaşadığın canım ben zorlanıyorum

Herkese merhaba 28 yaşında bir bayanım iyi bir mesleğim var.iki buçuk yıl süren evliliğim 9 eylülde boşanmayla noktalandı.Yaşadıklarım hayata güzel günlere olan inancımı insanlara olan güvenimi oldukça sarstı.Evlenirken eşimle aramızdaki yetistirilme tarzı ve ailesel farklılikları çok önemsemeden büyük bir heyecan ve aşkla evlenmistim.Daha önce hic erkek arkadaşım olmadıgı icin onun bana karşı olan ilgisi sevgisi bana büyük bir güven vermisti o zaman.Oysa o hiç de düsündüğüm gibi biri çıkmadı.Ayrılma sürecini bile planlayarak uyguladı.Aldığımız evi ve arabayı acele bir şekilde elden çıkardı.Tabi ben o zamanlar ona çok güvendiğim icin bunlarda hiç kötü bir niyet aramamistım.Maaş kartım ondaydı ve maasimi da o yönlendirirdi.Maddi konularla uğrasmayı çok sevmediğim ve ona çok güvendiğim icin biraz da saflık mı insanin basiretinin bağlanmasından mı nedir her isteğine tamam plir dedim.Düğünde takılan bütün ziynet eşyalarımı da araba alıcağız diye elden çıkarmıstı oysa araba için kredi de çekmiştik En son setime varıncaya kadar elden çıkardı.Ev satıldıktan sonra başka bir eve tasındık ve hemen akabinde evi terk etti ki o kadar seviyordum ki onun birbirimizden biraz ayrı kalalım birbirimizin kıymetini daha iyi anlarız sözlerine bile inandım nerde kaldığını bütün ısrarlarıma rağmen bana söylemedi beni bilmediğim bir muhitte yapayalnız bıraktı arada gelip gidiyor çamasırı yıkatıyor ütüsünü yaptiriyor pisirdigim yemeği yiyor utanmadan benle aynı yatağı bile paylaşıyordu ben hala beni çpk sevdiğini düsünüyor yakında eve döneceği günü bekliyordum.Meğerse onun planları başkaymış.Beni zorla ailemin yanına el sallıyarak güzel bir sekilde uğurladı ben hala şüphe duymuyor yaklasan bayram icin ona kıyafet bakıyordum.Telefonla bildirdi boşanmak istediğini yıkıldım resmen hala daha bu olayın şokunu yaşıyorum bu sırada ailesi benimle hic iletisime geçmedi onlar da oğullarına destek verdiler sanırım birini de almış hayatına bu süreçte belki daha önceden de vardı son zamanlarda genelde teliyle vakit gecirmeye baslamisti çünkü.Davayı ben açtım tek celsede boşandık bir buçuk ay geçmesone rağmen bana yaşattığı hayal kırıklığının acısını bir türlü atlatamıyorum ben çocuk düşünürken o hem maddi hem manevi olarak beni sömürüyormuş.Bu acı gecicek mi)-:

Canım benim kıyamam...

Kocana küfür edesim varda etmiyim.

O asla mutlu olamaz emin ol. Çünkü her kadını senin gibi sanıyor ama öyle değil işte. Adamın gözünden sürmesini alırlar.

Bu arada kendine yeni bir konu açabilirsin.

Umarım olamaz bana bu yaşattıklarının bedelini umarım öder bir gün teşekkür ederim desteğiniz için...

Sprunu özet geçsen + ları - leri yazsan ben de bir yorum yaparım.Ama şunu bil çoğu evlilik düzelebilecekken yarıda bırakılıyor.

Allah yardımcın olsun canım güvendiğimiz o dağlara kar yağdırıyorlar hiç fark etmiyoruz... bende geçer mi diye burada derdimi paylaştım ama geçiyor delip geçiyor içini zor oluyor ama alışıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…