adama bak ya.. kendisi lise mezunu diye sana bu tavırları zaten. egosunu tatmin etmek için adam sana senden çöpçü bile olmaz diyo bakar mısın? ne kadar ayıp!! kocanın en büyük destekçin olması gerekirken köstek oluyo sana. ben de ünv mezunuyum eşim lise mezunuydu. aynı sorunları ben de yaşadım bu erkek milleti neden kaldıramıyo başarılı kendinden üstün kadını anlayamıyorum ben. sonra böyle ezmeye çalışıyolar işte. baştan bilerek evleniyolar bizimle o zaman evlenmesin herkes kendine denk birini bulsun yahuyani bana hep derdi ki senden bişey olmaz çöpçü olmaz bi yere girip çalışamazsın filan.
halbuki ben üni.mezunuyum.öğretmenim.kendisi lise mezunu.dışarıdan okuyo.ama ne okumak.ben hakkını vererek okudum.hala okuyorum.yüksek lisans yapmak başarılı bi kadın olmak isitoyurm.en büyük yanlışım eşime inanmak oldu.etrafımda kaç erkek var ki karısının ondan yüksekte olmasını ister ki.işte beni böyle kandırdı.şimdi bunu yediremiyorm kendime.2 senedir dersane bırakıyorum.seneye yine başlıcam dersaneye.bu insanla olduğum sürece böyle devam etcek.
bi regl olsam da rahatlasam ya.göğüslerim şişti.gününe de var ama.olsam da bi rahatlasam ya.