yapmazsam bi hafta surat çekiyorum.laf sokmaları.vs vs.Yediğin lokmayı sayıyı sen hala o evde yemek yapıosun...
yapmazsam bi hafta surat çekiyorum.laf sokmaları.vs vs.
benim ondan aşağı kalır yanım yok.bn de ağzıma geleni diyorum.ama;
sen düzelmezsin ne demek.
bi ilişkiyi tek tarafın düzelmesi mi kurtaracak.kendi aynı öküzlüklerine devam ediyo.ama ben mükemmel bi kadın olmamı bekliyo.
benim ailemin kendi ailesinin yanında bile beni eşi gibi görmeyen adama sevgi saygı duyamıyorum artık.Yaptığın Yemeğin sadece suyunun kalmasından iyidir.
Sizde bişeyler eksik önce bunu bulmanız lazım.
benim hatalarım yok değil demiyorum ama bu evliliği nede ben kurtarmak zorundayım.Evliyim, bır kızım var..Eşiniz gibi bir eşim olsa idi boşanırdım emin olun. Ne demek yediğinize laf etmesi? Ne acı birşeydir bu, insan karnını doyurmaya korkar, saklı yer herhalde. Boşanın siz, o zaman canınız istediğinde yer, istemediğinde yemek dahi yapmazsınız. Saygı kalmamış maalesef, daha çok tutunun derslerinize ve atanın. Kalsın bir başına, kendi hazırlasın aşını ekmeğini.
benim bi fikrim yok.Ben boşanmadim henüz ama ben de tecrübelerini fikirlerini bekliyorum
Yanlış yazmışım telden anladım sen boşanmamisin henüz tecrubeliler yazacaktım aslında ben senden bi tık önde seyrediyorum ayrı yaşıyorum ama burası baba evi korumalı bi alan sonuçta tam ben de bilemiyorum atanırsan sorun olmaz sanırım mesleğin ne bilmiyorum ama küçük yerlere atanirsan söyleme bile durumu kimseye haberler hızlı yayılır o tip yerlerde asla asla.benim bi fikrim yok.
ben konu açtığımda bazı bayanlar yazıyolar.
Siz çalışmayacak olsanız bile eşinizin bu istedıklerını yapamazsınız kusura bakmasın. Annecım 43 yasında boşandı, psikolojık olarak kötüydü, gecmışinde bırkez olsun çalışmamış bır kadındı. Şuan çalışıyor, ayakları üzerinde dimdik. " evlen anne istersen" dediğimde " hiç çekemem koca kahrı diyor" :) tamam sizinde vardır hatalarınız ama eşiniz çok bencil, yemek olayı anlatıyor bunu. Terapistle falan aşılacak mevzu değil bu, tamamen kişilikle alakalı. Umarım hayallerınızın peşinden gidersınız.benim hatalarım yok değil demiyorum ama bu evliliği nede ben kurtarmak zorundayım.
ben başka biri olursam onun istediği gibi bu evlilik kurtulmuş mu olcak
atanıp başka yere gitmemem lazım
hemen hamile kalmam lazım
evin işlerini a dan z ye yapmam lazım
ailesi haksız olsa bile haklılarmış gibi davranmam lazım.aynı şekilde ona da
ee.nerde benim emeklerim,nerde benim dirsek çürüttüğüm sıralar,masraflar,hayaller..
atanıp öğretmen olma hayallerim nerde...
onun istediği bi kadın olamam hiç bi zaman.
o aşamalara daha çok var.Yanlış yazmışım telden anladım sen boşanmamisin henüz tecrubeliler yazacaktım aslında ben senden bi tık önde seyrediyorum ayrı yaşıyorum ama burası baba evi korumalı bi alan sonuçta tam ben de bilemiyorum atanırsan sorun olmaz sanırım mesleğin ne bilmiyorum ama küçük yerlere atanirsan söyleme bile durumu kimseye haberler hızlı yayılır o tip yerlerde asla asla.
bi çok kez düşündüm terapiste gitmeyi.Siz çalışmayacak olsanız bile eşinizin bu istedıklerını yapamazsınız kusura bakmasın. Annecım 43 yasında boşandı, psikolojık olarak kötüydü, gecmışinde bırkez olsun çalışmamış bır kadındı. Şuan çalışıyor, ayakları üzerinde dimdik. " evlen anne istersen" dediğimde " hiç çekemem koca kahrı diyor" :) tamam sizinde vardır hatalarınız ama eşiniz çok bencil, yemek olayı anlatıyor bunu. Terapistle falan aşılacak mevzu değil bu, tamamen kişilikle alakalı. Umarım hayallerınızın peşinden gidersınız.
bi çok kez denedik bunu.Evliyim. Öncelikle Allah yardmcn olsun canm ben senn yerinde olsam bi psikiyatri doktoruyla knusurm çözüm önerisi almak için hersy boşanmak degl biseylr eksik önce onu tamamalamak lazm eşini karşına al bu yazdklarni yüzüne soyle ve sorun neyse beraber bulup çözelim de
allah isteyen benden alsın versin.okurken evlenmek ne saçma??
lütfen önce şu okulunuzu bitirin..
10 yılda çıksan 20 yılda çıksan evlenmek zorunda değilsin..
bunu mecburiyet gibi görmeyin..(bunlar ders olsun bu aşamadaki gençlere)
gelelim haram etmesi olayına.. onun kazandığı para ikinizi sana bakmak zorunda. o yüzden haramını kendi kendine eder durur.. sizin onun üzerinde haklarınız var..
bence anne babası arasındaki ilişki de böyleydi. babası kazandığı parayı, yaptığı her şeyi başa kalkıp haram ediyordu.. bu da onu örnek almış muhtemelen..
sonuç
sizin evlilik laçkalaşmış.. kurtarılamaz görünüyor.. zira sorun eşinin ailesinde, sen de olsa çıkarırdınız bir şekilde ama sorun eşlerde olunca boşanılarak çıkarılıyor ancak..
NOT
çocuk yapmayın sakın!
okurken değil bu arada.okul bitti bir sene sonra evlendk.ama atanma olmamıştı ki bu yıl adam akıllı hazırlandım.okurken evlenmek ne saçma??
lütfen önce şu okulunuzu bitirin..
10 yılda çıksan 20 yılda çıksan evlenmek zorunda değilsin..
bunu mecburiyet gibi görmeyin..(bunlar ders olsun bu aşamadaki gençlere)
gelelim haram etmesi olayına.. onun kazandığı para ikinizin sana bakmak zorunda. o yüzden haramını kendi kendine eder durur.. sizin de onun üzerinde haklarınız var..
bence anne babası arasındaki ilişki de böyleydi. babası kazandığı parayı, yaptığı her şeyi başa kalkıp haram ediyordu.. bu da onu örnek almış muhtemelen..
sonuç
sizin evlilik laçkalaşmış.. kurtarılamaz görünüyor.. zira sorun eşinin ailesinde, senin ailen de olsa çıkarırdınız bir şekilde ama sorun eşlerde olunca boşanılarak çıkarılıyor ancak..
NOT
çocuk yapmayın sakın!