• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

guest142

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2022
71
71
3
Arkadaşlar boşanmak davasında banka kayıtları hangi dönemleri kapsıyor boşanma davasını açtıktan sonraki kayıtlara da bakılabiliyor mu?

Arkadaşlar boşanmak davasında banka kayıtları hangi dönemleri kapsıyor boşanma davasını açtıktan sonraki kayıtlara da bakılabiliyor mu?
Neden 2 de bşr konu açıyorsunuz... Aynı konuyu sordunuz size soru sordum cvp bile vernmyorsunuz???? Ama kendiniz cvp arıyorsunuz.

Ne için bakılacak bu kayıtlara?Kim talep etti?Bence talep sebebi önemli
Konu sahibi aynı konuyu bu gün iki defa açıyor... Diğer konuda bnde aynı soruyu Sordm cvp vermedi... Şimdi yine başka konu açmış bnce kendiyle alakalı işkilli bşr durum var ki cevap vermiyor ama cvp arıyor.

Konu sahibi aynı konuyu bu gün iki defa açıyor... Diğer konuda bnde aynı soruyu Sordm cvp vermedi... Şimdi yine başka konu açmış bnce kendiyle alakalı işkilli bşr durum var ki cevap vermiyor ama cvp arıyor.
Bir tutuşma durumu var o zaman.Bakıldığı zaman farklı durumlar çıkacak muhtemelen.O zaman bakabilirler bence.Mesela evdeki parayı almışsa,ondan sonra hesaba para girişi olduysa…

boşanma davasını açtıktan sonra bankaya giren para yada tapu üzerinde hak sahibi olunmuyormuş öyle bir makale oludum o yüzden soruyorum mahkeme de davaya açtıgım güne kadar istemiş herkeste mi böyle durum

boşanma davasını açtıktan sonra bankaya giren para yada tapu üzerinde hak sahibi olunmuyormuş öyle bir makale oludum o yüzden soruyorum mahkeme de davaya açtıgım güne kadar istemiş herkeste mi böyle durum
Eğer para kaçırma söz konusuysa bunu ispat etmek için isteyebilirler,valla avukatı dişliyse herşeyi yapar,siz neden bu kadar panik yaptınız?

Benim param yok eşim işyeri açacaktı eğer açtıysa bankada parası varsa davadan sonra olacagı için ben hak sahibi olamıyorum

Taktir hakimin de ister konuyla alakali ise iyi bir avutk bulun cok cok dişli olsun .evet dava acildiktan sonra kaznan paralar kimseyi alakadar etmez lakin öncesinde kacirdiginiz yuklu miktar evden para varsa bunu ispat icin ex kocaniz dokum isteyebilir o parada bankaya girdiyse elinizde yuklu miktar para vardi bankaya yatirdinjz hakim izahat isteyebilirler ortak zamandaki parami yoksa kendiniz calistiniz yatirdiniz dekont vs vs olabilir kacirdiginiz evden parami vardi

Benim param yok eşim işyeri açacaktı eğer açtıysa bankada parası varsa davadan sonra olacagı için ben hak sahibi olamıyorum
Bankada parasi varsa zaten bu evlilik surecinde vardir dokumu siz istiyorsnuz sanirim aviktinzi talep etsin para birden gelmedi sanirim evlilik surecinde olan para ise evli kaldiginiz yillarin ekstresini talep edin ama yine diyorum dişli bir avkt bulun burdan olmaz

Taktir hakimin de ister konuyla alakali ise iyi bir avutk bulun cok cok dişli olsun .evet dava acildiktan sonra kaznan paralar kimseyi alakadar etmez lakin öncesinde kacirdiginiz yuklu miktar evden para varsa bunu ispat icin ex kocaniz dokum isteyebilir o parada bankaya girdiyse elinizde yuklu miktar para vardi bankaya yatirdinjz hakim izahat isteyebilirler ortak zamandaki parami yoksa kendiniz calistiniz yatirdiniz dekont vs vs olabilir kacirdiginiz evden parami vardi
Hayır ben kaçırmadım o benden kaçırıyor evde öyle bir para yoktu ticaret yapıyor çok para girip çıkıyor hesaba nasıl ayırt edilecek bilmiyorum sanırım dava açtıktan sonrakilerde hak sahibi olunmuyırmus

Back