- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atlanan bir şey var ki o da kadının OKB'li olduğu. Böyle bir insanın sorularına biraz daha tahammul göstermek gerek. İması elbette yanlış ama zaten kadının psikolojik olarak böyle bir tanısı varsa şaşmamakta gerek.
Konuştuk.. Neye dayanarak böyle bir imada bulunduğunu sordum ve yaptığının çok çirkin olduğunu söyledim. Hem namusuma laf uzatıyorsun hemde bana iftira atıyorsun dedim.
Özür diledi. Biliyorum aranızda bir şey yok ama düşüncelerime engel olamıyorum dedi. Mesela karı koca ilişkileri hakkında bir mevzu açmıştı. Bende kimsenin yatak odasını bilmek istemem demiştim. Yalnız bu muhabbet yıllar önce oldu. Şimdi düşünüyormuş işte ben o zaman kocasını kıskandığım için hemen mevzuyu kapatmış olabilirmişim. Dedim sen hastasın. Mutlaka tedavi olman lazım. Bu şartlar altında seninle görüşmek istemiyorum. Üzgünüm dedim.
Yazık kadınada ozaman. Kocası için güzelleşmeye çalışırken kendini kapıda bulmuş kocadan da olmuş...Tam rakkami bilmiyorum ama binli bir rakkam. Cunku kilosuna takmisti son zamanlarda. Spor kulubune yazilmis diyetisyene baslamis. Birde epilasyon icin para yatirmis.