Bosanan arkadasimin esi..

Bende direk sizden şüphelendiğini düşünüyorum .
Böyle psikolojik rahatsızlığı olan birini ne derseniz deyin ikna edemezsiniz tedavi olmazsa sizinle bile uğraşmaya başlayabilir.
İletişimi kesmenizde yarar var .

Atlanan bir şey var ki o da kadının OKB'li olduğu. Böyle bir insanın sorularına biraz daha tahammul göstermek gerek. İması elbette yanlış ama zaten kadının psikolojik olarak böyle bir tanısı varsa şaşmamakta gerek.

Evet tanısı var. Psikiyatriste gitmiş ilaç kullanmış bir müddet sonra kendi kendine bırakmış.

Bu kadın kesin senden şüpheleniyor ondan sürekli sana sorup duruyor diycektim ki .kendisi itiraf etmiş zaten. ne desem bilemedim acıklı ama karşısında kesin bir duruş sergilemezsen sürekli sorup duracaktır.

annesi babası vefat etmiş kardeşi de yok üstelik sekiz yıllık evlilik bitmiş ve hastalığı var.. çok üzüldüm bu bayan için

Konuştuk.. Neye dayanarak böyle bir imada bulunduğunu sordum ve yaptığının çok çirkin olduğunu söyledim. Hem namusuma laf uzatıyorsun hemde bana iftira atıyorsun dedim.

Özür diledi. Biliyorum aranızda bir şey yok ama düşüncelerime engel olamıyorum dedi. Mesela karı koca ilişkileri hakkında bir mevzu açmıştı. Bende kimsenin yatak odasını bilmek istemem demiştim. Yalnız bu muhabbet yıllar önce oldu. Şimdi düşünüyormuş işte ben o zaman kocasını kıskandığım için hemen mevzuyu kapatmış olabilirmişim. Dedim sen hastasın. Mutlaka tedavi olman lazım. Bu şartlar altında seninle görüşmek istemiyorum. Üzgünüm dedim.

Vallahi ben kadina uzuldum.. acaba neler yasadida bu kadar takinti yapmis..

Telefonlarına bile cevap verme kadın siyirmis kafayı ne hale varsa görsün kocasının bekçisi misin çok merak ediyosa peşine birini taksim

Bu kalibrede bi tipse Adam'ı da bezdirmiştir.
Konuştuk.. Neye dayanarak böyle bir imada bulunduğunu sordum ve yaptığının çok çirkin olduğunu söyledim. Hem namusuma laf uzatıyorsun hemde bana iftira atıyorsun dedim.

Özür diledi. Biliyorum aranızda bir şey yok ama düşüncelerime engel olamıyorum dedi. Mesela karı koca ilişkileri hakkında bir mevzu açmıştı. Bende kimsenin yatak odasını bilmek istemem demiştim. Yalnız bu muhabbet yıllar önce oldu. Şimdi düşünüyormuş işte ben o zaman kocasını kıskandığım için hemen mevzuyu kapatmış olabilirmişim. Dedim sen hastasın. Mutlaka tedavi olman lazım. Bu şartlar altında seninle görüşmek istemiyorum. Üzgünüm dedim.

Psikolojik rahatsızlıktan öte karakter bozukluğu artık bu kadınınki ...

Kaldı ki hiç bi ruhsal problem karşı tarafa bu derece ağır bi iftira atma Hakk'ını vermez.

Ama inanın bunlardan cok.

Birazdan buraya bile gelebilirler " aman canım sen de evli barklı adamla niye samimi oldun, hem nerden bilelim belki de sen bitirdin evliliklerini ... " şeklinde ..

Inşallah orda burda abuk sabuk konuşup canınızı sıkmaz..

Tam rakkami bilmiyorum ama binli bir rakkam. Cunku kilosuna takmisti son zamanlarda. Spor kulubune yazilmis diyetisyene baslamis. Birde epilasyon icin para yatirmis.
Yazık kadınada ozaman. Kocası için güzelleşmeye çalışırken kendini kapıda bulmuş kocadan da olmuş...

Aldatılmayı kafaya taktığına göre demekki ya önceden birşeyler yaşamış, veya pek sebep gösterilmeksiz boşanmmış eşi

X