- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
Ay var mi hakkatten....
Senden bile supheleniyorum artik
Merhaba dostlar,
Benim bir erkek arkadasim var. Birlikte buyuduk sayilir. Cocuklugumuzda komsuyduk. Ailelerimiz hala gorusur konusur akraba gibiyiz artik. Yaklasik 10 ay once karisindan tek celsede anlasmali bosandi. 8 yillik evliydiler. Esiyle de iyi anlasirdim. Ikisi adina da cok uzuldum.
Genel olarak diyalogumuzdan bahsedeyim biraz. Onlar evliyken belli araliklarla gorusur cok sik olmasa da telefonlasir mesajlasirdik. Bosanma asamasinda karisi beni aradi. Xxx'den bosansam bile senle arkadasligimin devam etmesini isterim dedi. Bende onu onayladim. Bosanma gerceklesti. Son bir aya kadar iletisimimiz eskisi gibi normal devam etti. Son zamanda ne olduysa oldu kadin surekli beni aramaya ve eski esi hakkinda sorular sormaya basladi. Ozellikle aldatildim mi? Aldatiliyor muyum temali sorular. Merakini anliyorum. Dile getirmese de ozledigini ve hala sevdigini hissediyorum ancak ona eski esi hakkinda bilgi vermek bana pek ahlaki gelmiyor. Kendimi laf tasimis gibi hissederim ki evlilikleri devam ederken bile asla kadinla oturup kocasini cekistirmis degilimdir. Bunu uygun bir dille dile getirdim. Bana "aaa tabi ben sana cok guveniyorum sen kimseye sir vermezsin ama bana onun hakkinda bilgi verebilirsin nasilsa bosandik birsey yapacak degilim" dedi.
Az once bana mesaj atmis. "Mismo lutfen cekinme bana soyle hayatinda biri mi var o zibidinin? Bir takintisi mi var gercegi bilmek istiyorum. Bu benim hakkim" yazmis. "Bunu bana degil bosanmadan once eski esine sormaliydin" yazdim. "Sordum hayir dedi. Eski esinin birkac arkadasinin ismini yazarak onlara da sordum yok oyle birsey dediler. Birde senden duymak istiyorum. Gercegi soyle. Senden bile supheleniyorum artik" yazmis. Yuhh dedim.
Ben yurtdisindayim esi turkiyede. Ramazan bayraminda aile ziyaretinde gorusmustuk en son. Onun haricinde iletisimimiz olmadi. Kadin OKB hastasi. Acaba esim beni aldatti aldatiyor diye takinti mi yapti? Bu arada annesi babasi vefat etti. Kardesi de yok yalniz yasiyor. Yalnizliktan mi kurup kurup boyle dusunmeye basladi anlamadim.. cok sasirdim afalladim. Yorumlarinizi bekliyorum.
Konu sahibi senin Can'ını sıkmasa bari bu kadın..
Bu psikolojideki kadınlar maalesef iftiraya çok meyilli pluyor . Ve ilk işleri kadın arkadaslardan şüphelenmek..
Dikkat çekici hoş biriysen bir de .. Kendini aklamak için Kafasında bi düşman arıyordur şimdi o. Ortak platformunuz çoksa orda da konuşur bu..
Ben bu cümleden sonra paylar bi daha da konuşmam o kişiyle, ağır bi ithamda bulunmuş sana..
Annesi babası ölmüş kardeşi yok ve boşanmış. Ay bian acayip üzüldüm kadın için ya*(
iletişimi kes mesafe koy.okb hastası olduğu için senin hayatını etkileyemez ya iyicene iş nezaketten başka yere kaymış.artık boşanmış ikisi kendi hayatını yaşasın.beni haber güvercini olarak kullanma benimde bir hayatım var de. senden bile şüpheleniyorum diyerek ne anlatmaya çalışıyorsun de hesabını sor yaa.boşanma bunalımlarını seni üzerek ve ezerek atlatamaz kimse.ilaçları az geliyo heralde hala sana bişeyler sorduğuna göre.
Mesajla kendimi doğru ifade edemem diye akşam aramayı düşündüm. Mesajı geldiğinde mesai saatiydi arasam uzun uzunda konuşamayacak benimle. Yarım kalsın istemedim. Böyle akşam konuşalım diyince suçlu durumuna mı düştüm sizce? Bak şimdi fena oldum.
Ben olsam akşamı filan bekleyemem
O mesajla suçluyosa bende mesajla paylarım, ne münasebet
O da son irtibatım olur
Anlamamış boşanmış olabilir ama seni bu kadar iğrenç birşeyle itham edemez
Kibar olunacak konu var olunmayacak konu varBende çok sabırlıyımdır. Özellikle böyle konularda hep sakinleşmeyi beklerim ki öfkeyle kalkıp zararla oturmayım diye. Haklısın en azından lafını bil o ne biçim söz diye bir mesaj atabilirdim. Ben akşam konuşalım dedim.
Bende çok sabırlıyımdır. Özellikle böyle konularda hep sakinleşmeyi beklerim ki öfkeyle kalkıp zararla oturmayım diye. Haklısın en azından lafını bil o ne biçim söz diye bir mesaj atabilirdim. Ben akşam konuşalım dedim.
Kibar olunacak konu var olunmayacak konu var
Akşam konuşalım deyince aaa hiç şaşırmadı sinirlenmedi demek akşam artık bana da itiraf edecek bile demiş olabilir
Sakinlik güzel şey ama bu kadarı da insanları fazla yüreklendirir, örnekte ki gibi
Nasıl konuşursun bilmeme ama o son konuşman olsun onunla, terbiyesizin alasıymış
Evet bu konuya iyi bir giriş cümlesi olabilir. Açıkcası sağlıklı düşünemediği gibi sağlıklı algılayamadığını da düşünmeye başladım. Bu yüzden son kez açık ve net konuşacağım. Normalde de kendini iyi ifade eden bir insanım. Tavrımlarım nettir ancak bazen iyi niyetime yeniliyorum. İyi ki konuyu açmışım. Mesajlarınız çok yardımcı oldu.Akşam olunca deyin ki
Bütün gün sakince düşündüm taşındım ve senin bu hareketlerinden rahatsız olduğumu farkettim ve devamı....
Gayet açık net ve kararlı konuşmayı düşünüyorum. İlk sayfalarda bir arkadaş yazmıştı. Nickini hatırlayamadım şimdi. Uzun uzun açıklamalar yapmamım bir manası olmayacak ancak kendimi yormakla kalacağım. Kesinlikle son konuşmam olacak. Bir çok insan irtibatı kes diyorsa bir bildikleri vardır. Çok teşekkürler mesajların için :)