Bosanan arkadasimin esi..

Konunun başını okuduğumda bu işin faturası konu sahibine kesilir dedim içimden ..

Nitekim öyle de olmuş.

Ne demek senden bile şüpheleniyorum artık..

Boşanınca erkeklerin pek pek azı travma geçirirken kadınların pek ÇOĞU travma yaşıyor..

OKB falan değil bu nedense hep bi erkeksiz yarım hissetme ruh hali .. Çok üzülüyorum bu tarz Kadınlara

Konu sahibi senin Can'ını sıkmasa bari bu kadın..

Bu psikolojideki kadınlar maalesef iftiraya çok meyilli pluyor . Ve ilk işleri kadın arkadaslardan şüphelenmek..

Dikkat çekici hoş biriysen bir de .. Kendini aklamak için Kafasında bi düşman arıyordur şimdi o. Ortak platformunuz çoksa orda da konuşur bu..

Annesi babası ölmüş kardeşi yok ve boşanmış. Ay bian acayip üzüldüm kadın için ya*(

iletişimi kes mesafe koy.okb hastası olduğu için senin hayatını etkileyemez ya iyicene iş nezaketten başka yere kaymış.artık boşanmış ikisi kendi hayatını yaşasın.beni haber güvercini olarak kullanma benimde bir hayatım var de. senden bile şüpheleniyorum diyerek ne anlatmaya çalışıyorsun de hesabını sor yaa.boşanma bunalımlarını seni üzerek ve ezerek atlatamaz kimse.ilaçları az geliyo heralde hala sana bişeyler sorduğuna göre.

Yazdıklarınıza göre kadının durumu gayet normaldi. Ta ki "Senden bile supheleniyorum artik" cümlesine kadar.
Bence arkadaşlığınızı kesmelisiniz.
Hiç normal değil. Siz zarar görürsünüz.

İşte bende iftira kısmından korkuyorum. Yazık hiç tanıyamamışım. Kaç yıllık arkadaşlığımız vardı halbuki.

Ben bu cümleden sonra paylar bi daha da konuşmam o kişiyle, ağır bi ithamda bulunmuş sana..

Mesajla kendimi doğru ifade edemem diye akşam aramayı düşündüm. Mesajı geldiğinde mesai saatiydi arasam uzun uzunda konuşamayacak benimle. Yarım kalsın istemedim. Böyle akşam konuşalım diyince suçlu durumuna mı düştüm sizce? Bak şimdi fena oldum.

Annesi babası ölmüş kardeşi yok ve boşanmış. Ay bian acayip üzüldüm kadın için ya*(

İşte bende hep böyle düşündüm. İyi niyetli davrandım. Herkes sırtını döndü ben destek olmaya çalıştım. Sonuç bir numaralı şüpheli oldum

İlaç kullanmıyor. Gerek yokmuş. İyiymiş o. Psikolog filanda gerekmezmiş. Zaten çok kitap okuyormuş psikoloji hakkında. Kendini dengeleyebilirmiş. Bunlar onun fikirleri. Bence ciddi bir tedaviye ihtiyacı var ki çok defa dile getirdim bunu.

Ben olsam akşamı filan bekleyemem
O mesajla suçluyosa bende mesajla paylarım, ne münasebet
O da son irtibatım olur
Anlaşamamış boşanmış olabilir ama seni bu kadar iğrenç birşeyle itham edemez

Ben olsam akşamı filan bekleyemem
O mesajla suçluyosa bende mesajla paylarım, ne münasebet
O da son irtibatım olur
Anlamamış boşanmış olabilir ama seni bu kadar iğrenç birşeyle itham edemez

Bende çok sabırlıyımdır. Özellikle böyle konularda hep sakinleşmeyi beklerim ki öfkeyle kalkıp zararla oturmayım diye. Haklısın en azından lafını bil o ne biçim söz diye bir mesaj atabilirdim. Ben akşam konuşalım dedim.

Kibar olunacak konu var olunmayacak konu var
Akşam konuşalım deyince aaa hiç şaşırmadı sinirlenmedi demek akşam artık bana da itiraf edecek bile demiş olabilir
Sakinlik güzel şey ama bu kadarı da insanları fazla yüreklendirir, örnekte ki gibi
Nasıl konuşursun bilmeme ama o son konuşman olsun onunla, terbiyesizin alasıymış

Akşam olunca deyin ki
Bütün gün sakince düşündüm taşındım ve senin bu hareketlerinden rahatsız olduğumu farkettim ve devamı....

Gayet açık net ve kararlı konuşmayı düşünüyorum. İlk sayfalarda bir arkadaş yazmıştı. Nickini hatırlayamadım şimdi. Uzun uzun açıklamalar yapmamım bir manası olmayacak ancak kendimi yormakla kalacağım. Kesinlikle son konuşmam olacak. Bir çok insan irtibatı kes diyorsa bir bildikleri vardır. Çok teşekkürler mesajların için :)

Akşam olunca deyin ki
Bütün gün sakince düşündüm taşındım ve senin bu hareketlerinden rahatsız olduğumu farkettim ve devamı....
Evet bu konuya iyi bir giriş cümlesi olabilir. Açıkcası sağlıklı düşünemediği gibi sağlıklı algılayamadığını da düşünmeye başladım. Bu yüzden son kez açık ve net konuşacağım. Normalde de kendini iyi ifade eden bir insanım. Tavrımlarım nettir ancak bazen iyi niyetime yeniliyorum. İyi ki konuyu açmışım. Mesajlarınız çok yardımcı oldu.

Rica ederim

Şu an kimseye güvenmiyor belliki...

Atlanan bir şey var ki o da kadının OKB'li olduğu. Böyle bir insanın sorularına biraz daha tahammul göstermek gerek. İması elbette yanlış ama zaten kadının psikolojik olarak böyle bir tanısı varsa şaşmamakta gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…