Bosanan arkadasimin esi..

mismo

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
6.349
11.572
Merhaba dostlar,

Benim bir erkek arkadasim var. Birlikte buyuduk sayilir. Cocuklugumuzda komsuyduk. Ailelerimiz hala gorusur konusur akraba gibiyiz artik. Yaklasik 10 ay once karisindan tek celsede anlasmali bosandi. 8 yillik evliydiler. Esiyle de iyi anlasirdim. Ikisi adina da cok uzuldum.

Genel olarak diyalogumuzdan bahsedeyim biraz. Onlar evliyken belli araliklarla gorusur cok sik olmasa da telefonlasir mesajlasirdik. Bosanma asamasinda karisi beni aradi. Xxx'den bosansam bile senle arkadasligimin devam etmesini isterim dedi. Bende onu onayladim. Bosanma gerceklesti. Son bir aya kadar iletisimimiz eskisi gibi normal devam etti. Son zamanda ne olduysa oldu kadin surekli beni aramaya ve eski esi hakkinda sorular sormaya basladi. Ozellikle aldatildim mi? Aldatiliyor muyum temali sorular. Merakini anliyorum. Dile getirmese de ozledigini ve hala sevdigini hissediyorum ancak ona eski esi hakkinda bilgi vermek bana pek ahlaki gelmiyor. Kendimi laf tasimis gibi hissederim ki evlilikleri devam ederken bile asla kadinla oturup kocasini cekistirmis degilimdir. Bunu uygun bir dille dile getirdim. Bana "aaa tabi ben sana cok guveniyorum sen kimseye sir vermezsin ama bana onun hakkinda bilgi verebilirsin nasilsa bosandik birsey yapacak degilim" dedi.

Az once bana mesaj atmis. "Mismo lutfen cekinme bana soyle hayatinda biri mi var o zibidinin? Bir takintisi mi var gercegi bilmek istiyorum. Bu benim hakkim" yazmis. "Bunu bana degil bosanmadan once eski esine sormaliydin" yazdim. "Sordum hayir dedi. Eski esinin birkac arkadasinin ismini yazarak onlara da sordum yok oyle birsey dediler. Birde senden duymak istiyorum. Gercegi soyle. Senden bile supheleniyorum artik" yazmis. Yuhh dedim.

Ben yurtdisindayim esi turkiyede. Ramazan bayraminda aile ziyaretinde gorusmustuk en son. Onun haricinde iletisimimiz olmadi. Kadin OKB hastasi. Acaba esim beni aldatti aldatiyor diye takinti mi yapti? Bu arada annesi babasi vefat etti. Kardesi de yok yalniz yasiyor. Yalnizliktan mi kurup kurup boyle dusunmeye basladi anlamadim.. cok sasirdim afalladim. Yorumlarinizi bekliyorum.

Merhaba dostlar,

Benim bir erkek arkadasim var. Birlikte buyuduk sayilir. Cocuklugumuzda komsuyduk. Ailelerimiz hala gorusur konusur akraba gibiyiz artik. Yaklasik 10 ay once karisindan tek celsede anlasmali bosandi. 8 yillik evliydiler. Esiyle de iyi anlasirdim. Ikisi adina da cok uzuldum.

Genel olarak diyalogumuzdan bahsedeyim biraz. Onlar evliyken belli araliklarla gorusur cok sik olmasa da telefonlasir mesajlasirdik. Bosanma asamasinda karisi beni aradi. Xxx'den bosansam bile senle arkadasligimin devam etmesini isterim dedi. Bende onu onayladim. Bosanma gerceklesti. Son bir aya kadar iletisimimiz eskisi gibi normal devam etti. Son zamanda ne olduysa oldu kadin surekli beni aramaya ve eski esi hakkinda sorular sormaya basladi. Ozellikle aldatildim mi? Aldatiliyor muyum temali sorular. Merakini anliyorum. Dile getirmese de ozledigini ve hala sevdigini hissediyorum ancak ona eski esi hakkinda bilgi vermek bana pek ahlaki gelmiyor. Kendimi laf tasimis gibi hissederim ki evlilikleri devam ederken bile asla kadinla oturup kocasini cekistirmis degilimdir. Bunu uygun bir dille dile getirdim. Bana "aaa tabi ben sana cok guveniyorum sen kimseye sir vermezsin ama bana onun hakkinda bilgi verebilirsin nasilsa bosandik birsey yapacak degilim" dedi.

Az once bana mesaj atmis. "Mismo lutfen cekinme bana soyle hayatinda biri mi var o zibidinin? Bir takintisi mi var gercegi bilmek istiyorum. Bu benim hakkim" yazmis. "Bunu bana degil bosanmadan once eski esine sormaliydin" yazdim. "Sordum hayir dedi. Eski esinin birkac arkadasinin ismini yazarak onlara da sordum yok oyle birsey dediler. Birde senden duymak istiyorum. Gercegi soyle. Senden bile supheleniyorum artik" yazmis. Yuhh dedim.

Ben yurtdisindayim esi turkiyede. Ramazan bayraminda aile ziyaretinde gorusmustuk en son. Onun haricinde iletisimimiz olmadi. Kadin OKB hastasi. Acaba esim beni aldatti aldatiyor diye takinti mi yapti? Bu arada annesi babasi vefat etti. Kardesi de yok yalniz yasiyor. Yalnizliktan mi kurup kurup boyle dusunmeye basladi anlamadim.. cok sasirdim afalladim. Yorumlarinizi bekliyorum.

Arkadaşlık yapmak zorunda değilsiniz.
"Senden bile şüpheleniyorum" dediyse o anda cevabını vermeliydiniz.

Sizi de zor durumda bırakıyor.

Boşanma sebebi güvensizlik sanırım ya da aldatılmış bile olabilir,neyse bu kısmı bizi ilgilendirmez.
Bence başını daha çok ağrıtır bu kadın,hiç görüşmüyorum diyip kesin ve net bir şekilde kestirip at bence.

Yuh, senden bile şüpheleniyorum ne demek?

Kız istememiş mi boşanmayı?

Anne babası da bu süreçte mi vefat etti? Büyüklük siz de kalsın bence. Kırmadan benim duyduğum bildiğim bişey yok ama artık bekar bir insan; hayatına birileri girebilir. Onu takıntı yapmak yerine, kendi yoluna odaklanmalısın. Kaçan yıllar sonra geri gelmiyor....babında bişeyler diyebilirsin.

Kadin icin uzuldum. Eger bir ugrasi yoksa takinti yapmistir. Bence erkek arkadasinizla konusun eski esini rahatlatsin bu konuda.

Calisiyor aslinda. Ugrasi olmayan biri
degil.

Arkadaşlık yapmak zorunda değilsiniz.
"Senden bile şüpheleniyorum" dediyse o anda cevabını vermeliydiniz.

Sizi de zor durumda bırakıyor.
Suan iste oldugu icin aksam konusalim cok yanlis dusunuyorsun yazdim. Sanirim iletisimi kesecegim.

Boşanma sebebi güvensizlik sanırım ya da aldatılmış bile olabilir,neyse bu kısmı bizi ilgilendirmez.
Bence başını daha çok ağrıtır bu kadın,hiç görüşmüyorum diyip kesin ve net bir şekilde kestirip at bence.

[/QUOTE]

Bosanma sebebi kayinpederi ogluna bir miktar para emanet etmis. Kizda o parayi esine sormadan harcamis. Kayinpeder geri isteyince mevzu ortaya cikmis. Orada kopmus olay. Daha once neler yasandi bilemiyorum. Kocasi evlilige devam etmek istemedi.

Aranızdaki samimiyet yeterli ise uygun bir dille sağlıklı düşünmediğini ve bu düreci atlatmak için gerekirse yardım alması gerektiğini anlatın bence.

Ben de başta erkek arkadaşım yazınca sevgiliniz sandım ve sevgilinizin eski eşiyle arkadaşsınız sandım :KK70:
Neyse. Kadına cevap vermeyin bu tarz sorular sorduğunda.
Zaten uyarmışsınız da daha önce.

OKB oldugunu belirttiğiniz kısma kadar " Herkesin artık ayrı bir hayatı ve çevresi olabilir" tarzı iç rahatlatıcı yorumlar yapmanızı önerecektim ama içinde bulundugu rahatsızlık maalesef böyle düşünmesine engel olacak takıntılı bir durum.Umarım psikolojik destek alır.

nerden bu yüzü buluyor ki !

Iste bende bunu soruyorum kendime.

Yuh, senden bile şüpheleniyorum ne demek?

Kız istememiş mi boşanmayı?

Anne babası da bu süreçte mi vefat etti? Büyüklük siz de kalsın bence. Kırmadan benim duyduğum bildiğim bişey yok ama artık bekar bir insan; hayatına birileri girebilir. Onu takıntı yapmak yerine, kendi yoluna odaklanmalısın. Kaçan yıllar sonra geri gelmiyor....babında bişeyler diyebilirsin.

Kiz istemedi kocasi istedi bosanmayi. Gurur yapti sonra beni istemeyeni bende istemem dedi anlasti. Babasi o daha cocukken olmus annesi 3 yil once kalp krizinden vefat etti.

Aranızdaki samimiyet yeterli ise uygun bir dille sağlıklı düşünmediğini ve bu düreci atlatmak için gerekirse yardım alması gerektiğini anlatın bence.

Fistigim soyledim. Cok kere soyledim. Ben cok psikoloji kitabi okuyorum. Uzmana ihtiyacim yok dedi.

Ben de başta erkek arkadaşım yazınca sevgiliniz sandım ve sevgilinizin eski eşiyle arkadaşsınız sandım :KK70:
Neyse. Kadına cevap vermeyin bu tarz sorular sorduğunda.
Zaten uyarmışsınız da daha önce.

Ayy karisik mi anlatmisim:KK35: bir anda yaziverdim. :KK22:

Ne kadar bir parayı kocasına sormadan harcamış? Ne cesaret, üstelik de adama emanet edilmiş bir para bu.

Demekki çok keyfine buyruk yaşayan bir insandı. Sonra da acaba biri mi vardı da beni bu kadar kolay boşadı diye düşünmesi komik olmuş...Adam sanki bezmiş de fırsatı yakalayınca değerlendirmiş.

Bu konuyla ilgili daha bolca ağrıtır bu hanım senin kafanı canım. Defalarca da açıklasan o malesef aklının oynadığı oyunlara dur diyemeyecek. En iyisi önce eski eşiyle çok uzun zamandır görüşmediğini bişey bilmediğini söyle sonra da onunla olan iletişimini kes. Çok uzun açıklamalar sitemler inan işe yaramayacak, çünkü o ikna olamayacak. Sen de yorulduğunla kalacaksın. Onun durumu gerçekten çok zor allah yardımcısı olsun ama malesef aklında kurduklarına senden daha çok inanıyor şu anda ama yine de senden de duymak istiyor bişeyler. Bu onu anlık rahatlatacak sonra yine başlayacak soruları.

Ne kadar bir parayı kocasına sormadan harcamış? Ne cesaret, üstelik de adama emanet edilmiş bir para bu.

Demekki çok keyfine buyruk yaşayan bir insandı. Sonra da acaba biri mi vardı da beni bu kadar kolay boşadı diye düşünmesi komik olmuş...Adam sanki bezmiş de fırsatı yakalayınca değerlendirmiş.

Tam rakkami bilmiyorum ama binli bir rakkam. Cunku kilosuna takmisti son zamanlarda. Spor kulubune yazilmis diyetisyene baslamis. Birde epilasyon icin para yatirmis.

Kadın boşanmış gitmiş, neden hala biri var mı yok mu tarzında sorularla hayatını mahvetmeye devam eder ki?
Kendini tedavi edemeyen gurup bunlar işte.
Hala bir kopamama, melankoli, acıtasyon hoşuna gidiyor.
Bir iki cevap verme bence mesajlarına.
Kendine gelir belki.

dusuncelerınde ve çekindiğin konuda kesınlıkle haklısın...
sanırım arkadasınla arana mesafe koymak gerekıcek; ıyı nıyetını yanlıs anlıyor veya kullanmaya calısıyor.
bu takıntı hastalıgı nasıl bırseyde yasayana allah yardım etsın.
bu durum sızı zor durumda bırakabılır , en ıyısı mesafe koymak .

X