Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar düşün düşün bi sona varamadımm şimdi biz eşimle ilişkiye girdik eşim içime boşaldı bende gdip idrarımı yaptımm hemen idrarını yaparsan bişe olmaz diye duydumm sizce hamile kalırmıyımm ?? aslında çok istiyoruz ama biraz daha zamn geçsin istedik... ama inş. hamileyimdirr olsa fena olmaz hanii
istiyor musun ıstemıyor musun..hem olabılırsın hem d olamayabılırsın...bazı durumlarda zannedıldıgı gıbı kolay olmuyor hamıle kalmak ..hayırlısı ama ıdrar yapmak bı korunma yontemı degıldır mılyonlarca spermın hangısını tasıyacak o ıdrar...saçma ...ona guvenme derim
Canımmm ikiside farrklı yerlerdeee idrar başka yerden çocuk başka yerden oluyor o nasıl olucak öyle bişey yok kalırsan kalmışsın demektirrr
Neden kimse cevap vermiyor (2:
bende biliyorum böyle bir şey oldugunu eski kadınlar daha cok bu yöntemle korunduklarını sanırlarmış sanırlarmış diyorum gecmişe baksak bi kadının en az 5 cocugu var böyle bir söylentinin cıkmasındaki maksat tuvalete oturdugunda spremler geri çıktığı için böyle bir şey uydurulmuş ama sen tuvalete gidene kadar bile giden gitmişse yapılcak bişey yok :)))
gidene dur diyemem giden gider zaten inş. gitmiştirrrr ne güzel bi beybimiz olurrr
arkadaşlarr sze bişey sorucam ilk defa eşm içme boşldı..1.5 senelk evliyiz istyoruzda ve mğde bulanıyo ve belm ağrıyo acba hmile olabilir miyim.?
aa biliyomusunn bak onu bilmiyordum ya.. :)) ayy daha çok heycanlandımmm
ya kızlar düşün düşün bi sona varamadımm şimdi biz eşimle ilişkiye girdik eşim içime boşaldı bende gdip idrarımı yaptımm hemen idrarını yaparsan bişe olmaz diye duydumm sizce hamile kalırmıyımm ?? aslında çok istiyoruz ama biraz daha zamn geçsin istedik... ama inş. hamileyimdirr olsa fena olmaz hanii