Boşalma sıklığı erkeklerde böyle bir problem yaratır mı?

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
Selam arkadaşlar. Eşiniz-sevgiliniz ile sık cinsel birlikteliginizde eşinizde birkaç ilişki sonrası ALT KARIN agrısı veyahut sisit gibi etkiler yani idrar da yanma vs söz konusu oldu mu?
2-3 gün beraber kalmıstık ve toplam 6 kere boşalmıştı. Aradan 3-4 gün geçti ve belirttiğim şikayetleri basladi. Acaba iliskiye fazla mı yüklendik veya Nasıl cümle kursam sapıttım zaten asıl cevapları doktor da olur ancak tecrübe edinen var mı merak ettim. Konu hem cinsel hem sağlık olunca bu kategoriyi tercih ettim yanlış yapmamısımdr umarım..

Bundan bir yıl öncesine kadar eşimde aynı gün içinde 3 kez boşalma oluyordu ve herhangi bir sağlık problemi oluşmadı. Bi dört ay öncesine kadar iç bacakla penisin arasında misket kadar bı şişlik oluştu ve ağrı yapmaya başladı kasık fıtığından korktuk aşağı inmiş olabilir diye doktora gitti yağ bezesi tarzında enfeksiyonal birşey olduğunu söyledi aldırdık şuan bir sıkıntısı yok. Bununla bi ilgisi yoktur diye düşünüyorum ama yinede bı doktora görünmesinde fayda var.

Bence birden fazla boşalma ile alakalı bir durum değil bu.. Biz böyle bir problem yaşamadık hiç..

Çok boşalmayla enfeksiyonun bir ilişkisi oldugunu sanmıyorum, öyle olsa hastanelerden çıkamazdık sanırım:KK59: kişisel hijyenine dikkat etsin ve ilişkiden sonra tuvalete gitmeyi ihmal etmesin.

Selam arkadaşlar. Eşiniz-sevgiliniz ile sık cinsel birlikteliginizde eşinizde birkaç ilişki sonrası ALT KARIN agrısı veyahut sisit gibi etkiler yani idrar da yanma vs söz konusu oldu mu?
2-3 gün beraber kalmıstık ve toplam 6 kere boşalmıştı. Aradan 3-4 gün geçti ve belirttiğim şikayetleri basladi. Acaba iliskiye fazla mı yüklendik veya Nasıl cümle kursam sapıttım zaten asıl cevapları doktor da olur ancak tecrübe edinen var mı merak ettim. Konu hem cinsel hem sağlık olunca bu kategoriyi tercih ettim yanlış yapmamısımdr umarım..
Alt karındaki ağrı kendini kontrol etmeye alışık olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Boşalma süresini uzatmaya çabamak erkeklerde ilişki sonrası ağrı yapar. İdrar yaparken yanmanın bununla ilişkisini bilemem, enfeksiyonu olabilir. Aile hekimliklerinde bile rahatça idrar testi yapılabbiliyor. Bir doktora gitsin, enfeksiyon yoksa boşalma süresiyle ilgilidir ve alıştıkça geçer.

Enfeksiyon kapmış, doktora gitsin. Siz de gidin.

1 günde 4-5 birliktelik yaşıyorz eşimin herhangi bir sıkıntısı olmadı. bence onunla alakalı değil

X