Boşalma anında ağrı ve kanama

reddawnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
3
0
24
Kızlar merhaba,erkek arkadaşımla ikinci defa ilişkiye girdik.Hiçbir şekilde organ birleşmemiz olmadı sürtünme oldu sadece ve tam boşalmam gereken anda istemsizce kendimi aşırı kasıyorum ve çok ağrım oluyor sonrasında da kanamam oluyor.Sizce bu normal mi ?

Organ birleşmesi olmamasi ve sadece sürtünmeyle neden kanama olsun. Bence baska bisey var yara vs mi var acaba dis kisimda

Organ birleşmesi olmamasi ve sadece sürtünmeyle neden kanama olsun. Bence baska bisey var yara vs mi var acaba dis kisimda
Hayır herhangi yara yok zaten boşalma anında ağrı hissediyorum karnımda kendimi kasıyorum istemsizce kastığımda oluyor böyle

Kızlar merhaba,erkek arkadaşımla ikinci defa ilişkiye girdik.Hiçbir şekilde organ birleşmemiz olmadı sürtünme oldu s
Yalnız sürtünme ile ilişkiye girmiş sayılmıyorsunuz
Çok mu şiddetli sürtünüyorsunuz acaba

Yalnız sürtünme ile ilişkiye girmiş sayılmıyorsunuz
Çok mu şiddetli sürtünüyorsunuz acaba
Evet ama daha önce hiç mastürbasyon da yapmamıştım tabiri caizse ilk tecrübelerim bunlar ve çok kasılıyorum boşalamıyorum ve sonrasına da kanamam oluyor

Evet ama daha önce hiç mastürbasyon da yapmamıştım tabiri caizse ilk tecrübelerim bunlar ve çok kasılıyorum boşalamıyorum ve sonrasına da kanamam oluyor
Nasıl ve ne yoğunlukta bir kanama?
Kadın hastalıkları Doktoruna bi görünün, ilk kez duyuyorum bu kanama olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…