boşa mı tedirginim acaba??

selinius

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
901
0
43
Arkadaşlar herkese selam. Ben 7+3 günlük hamileyim, tüp bebek gebeliği ve de üçüz eminim bu konu konuşulmuştur forumda ama tedirginlikten açıkçası bulamadım yeni açmak durumunda kaldım kusura bakmayın. Ben 1 hafta önce kanama geçirdim akşam başladı sabah kesildi kendiliğinden. Doktor kontrolünde keselerde bir sorun yok hatta ilk kalp atışlarını da gördük o ultrason da üçünün de kalbi atıyordu. Ama 1 haftadır hafif bir kahverengi akıntım var aslında akıntı gibi de değil lavaboda peçeteye felan geliyor. Progestan kullanıyorum zaten tüp bebek olduğu için. Sizce nedir bu kahverengi lekeler,korkmalı mıyım?

canım tüp bebekle ilgili bir bilgim yok fakat herhangi bir kanama lekelenmende doktora gitmen ve araman gerektiğini biliyorum.allah sağlık versin.ama mutlaka bir kontrole git.

doktorum kahverengi lekeler olur normal dedi ama insanın içi rahat etmiyor işte herkesten fikir almak istiyor insan :teselli:

canı tebrikler.allahım sağlıkla sıhhatle kucağınada alamyı nasip etsin bebişlerini.ne güzel üçü bir arada.alalhım nazarlardan koruusn.
kanama genellikle allah korusun kötü derler.ama gene bu sitede okumuştum.her kanamada da teleşlanmayın kötü bir anlama gelmiyor diye.ama sen genede dr git bi konuş.önlemini al.
gerisini allahıma bırak.korur bebişlerini.

teşekkür ederim ben de kendimi aslında rahat tutmaya çalışıyorum okuduğum kadarıyla olabiliyormuş böyle şeyler doktorum da endişelenme dedi ama işte rahat etmiyo içi insanın gerçi kanama tarzında değil zaten eşlik eden bir ağrı kramp ta yok umarım bebeklerim bana oyun oynuyordur sadece

Canım bi arkadaşım senin gibi tüp bebekle 3 tane erkek çocuğa sahip oldu. Zorlu bir sürecin ardından üçünü de sağ sağlım kucağına aldı. Öncelikle stres yapma, kendini yorma bir süre sonra yatmak zorunda kalacaksın ama onlar için değer. Arkadaşımın bebeklerini doktor 34 e kadar tutma istedi ama onlar acele ettiler 30 haftalıkken dünyaya geldiler. Ama senin öyle olcak diye bi şey yok her duruma kendini hazırla ama kesinlikle stres ve yorgunluktan kaçın. Allah a bol bol dua et gerisini ona bırak. Yani tevekkül et. Allah yardımcın olsun

nasmina çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın :)) lekelenmem de geçti çok şükür her gün allah a dua ediyorum hem kendim hem de hepimiz için :)

Geçmiş olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın üç bebeğini de .
Benim de 8. haftada kanamam olmuştu çok az. Hemen doktora gittim, progestan verdi bana da, ve rapor yazdı, 25 gün yattım. Kanamadan sonra 3-4 gün kahverengi akıntı bende de sürdü sonra kesildi allah şükür.
Şimdi 12. haftamdayım, yarın işe bile başlıyorum.
Stres yapma, korkma bu kanamalar geçici ama dikkat et lütfen kendine.
Benim doktorum halen 15-20 dakikayı aşan yürüyüşler yapmamı yasakladı. Bulduğun her fırsatta dinlen canım.
Ve bir daha lekelenemn olursa hemen doktorunla iletişime geç.
ınşallah bir daha hiç aksilik yaşamadan hemileliğini sağlıkla tamamlarsın.

teşekkür ederim ben de progestan kullanıyordum zaten tüp bebek olduğundan sadece 3 defa proluton iğne yaptırdım ben de raporluyum sadece evde kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için kalkıyorum lekelenme de kesildi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama rüyalarım bile işin içine giriyo sne riskli günleri atlatmışsın 3 aydan sonra bişey olmaz derler sen de bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah sen ben ve tüm hamileler inşallah

hayırlı ols canım .................lekelenmeler normal benım de var................bı iş yapmıyorum dınlenıyorum ıkız ve coğul gebelık topığıne geklsene orda üçüz annelerı hep konuşuyoryuz............ınş saglıkla gelırler canım..............

Evet normallllll.korkma sakın bendede oldu kahverengı akıntı 2 gun hıc bısey yemedım morel bozullugundan.doktora gıttık rahıme tutunduklarının ıŞaretıymıŞ.yanı allah tarafında anla bak bebekler rahmıne tutuldu dıyormuŞŞŞ...

:)) sağolun çok rahatlattınız beni bu hafta ultrasonum var tekrar umarım hepsi iyidir hala

ayy çok güzel selinius ve wl-muallim bnde ikiz istyordum ama olmadı kendim ikiz eşiyim hep aklıma yerlştrdiler sennde ikiz olur diye ama değil hakkımızdan hayırlısı sağlıklı bi şeklde kucağımıza alalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…