- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- Konu Sahibi iyotsuztuz
ben olsam ben de alınırdım haklısın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğullarının eviyse onların da yeğenlerinin evi demek ki yapmayan yapmıyor.ima etmekle de olmuyor o zaman..direkt sakince içinizden ne geciyorsa anlatın haksız değilsiniz sonuçta sonradan pişman olacagınız bi durum yok yaniUygun dille ev yerlestirmeye gelmemelerinde, bitince kontrole geldiklerinde konustum. Daha 2 hafta oldu o da eski degil. Ama ise yaramadi.
lavantakokukusandik animsamis, bundan 3 ay onceye kadar cok kotuyduk. Sonra ben babama ve onlara yerlestim arada git gel yaptim devamli buzlar tamamen eridi hic bir sikinti yok bu konu disinda.
ben anneme de gorumceme de yapmayin hallettim dedim ama biliyorum eli bos gelmezler, yakin olsalar gunduzden gelirlerdi hatta ona da eminim ama onlar da 2 3 saatlik mesafeye gelecekler.
gorumcem cok sivri dillidir, acaba ona mi soktursam lafi diye dusunuyorum. Yanlarinda esimin ailesini onore edicem ama oda ise yaramicak. Zira kvm bana soyle yardim etti boyle yardim etti deyince "aman etsin oglunun da evi sonucta yapacak tabi" deyip ciktilar isin icinden.
babam aradi simdi babannen napiyo diye, ona sikayet ettim. Arayip donucem sana dedi ama tabi ki donmedi...
konuyu yanlış anlamışsınOnlar sizin buyugunuz degil mi? Onlardan yardim mi bekliyorsunuz?Ustelik etmeyince bir de laf mi soylemek istiyorsunuz?siz evlisiniz eviniz var ve onlar size yardim etmek zorunda yani?
Siz hayir isleyim derken iftar yspiyorsunuz ama insanlar size yardim etmefi diye laf sokarak gunaha giriyorsunuz?
Açık söylüyorsun, gene sallamıyorlar.Babannemler iftara yarim saat kala geldiler. Bide ustune "ooo bize is birakmamissin" muhabbeti oldu. Bende acik acik soledim. Bisey demediler.
Tabi ki kv falan eli bos gelmemisti. Kendi yaptıklarımi cikarmasam mi diye dusundum valla hahahaha.
kv ile devamli birbirimizi ovduk. Benim annem yapar, benim kizim yapar diye. Ayrica laf sokma ihtiyaci hissetmedim. Bastan acikca solemem de etkili olmadi zaten.