Bosa mi alinganlik yapiyorum? Bosa degilse laf sokucam.

Uygun dille ev yerlestirmeye gelmemelerinde, bitince kontrole geldiklerinde konustum. Daha 2 hafta oldu o da eski degil. Ama ise yaramadi.
lavantakokukusandik animsamis, bundan 3 ay onceye kadar cok kotuyduk. Sonra ben babama ve onlara yerlestim arada git gel yaptim devamli buzlar tamamen eridi hic bir sikinti yok bu konu disinda.
ben anneme de gorumceme de yapmayin hallettim dedim ama biliyorum eli bos gelmezler, yakin olsalar gunduzden gelirlerdi hatta ona da eminim ama onlar da 2 3 saatlik mesafeye gelecekler.
gorumcem cok sivri dillidir, acaba ona mi soktursam lafi diye dusunuyorum. Yanlarinda esimin ailesini onore edicem ama oda ise yaramicak. Zira kvm bana soyle yardim etti boyle yardim etti deyince "aman etsin oglunun da evi sonucta yapacak tabi" deyip ciktilar isin icinden.
babam aradi simdi babannen napiyo diye, ona sikayet ettim. Arayip donucem sana dedi ama tabi ki donmedi...
Oğullarının eviyse onların da yeğenlerinin evi demek ki yapmayan yapmıyor.ima etmekle de olmuyor o zaman..direkt sakince içinizden ne geciyorsa anlatın haksız değilsiniz sonuçta sonradan pişman olacagınız bi durum yok yani

Onlar sizin buyugunuz degil mi? Onlardan yardim mi bekliyorsunuz?Ustelik etmeyince bir de laf mi soylemek istiyorsunuz?siz evlisiniz eviniz var ve onlar size yardim etmek zorunda yani?
Siz hayir isleyim derken iftar yspiyorsunuz ama insanlar size yardim etmefi diye laf sokarak gunaha giriyorsunuz?

Onlar sizin buyugunuz degil mi? Onlardan yardim mi bekliyorsunuz?Ustelik etmeyince bir de laf mi soylemek istiyorsunuz?siz evlisiniz eviniz var ve onlar size yardim etmek zorunda yani?
Siz hayir isleyim derken iftar yspiyorsunuz ama insanlar size yardim etmefi diye laf sokarak gunaha giriyorsunuz?
konuyu yanlış anlamışsın:KK51:

Ne güzel görümce ne güzel kayınvalide öyle... Babanneniz yaşlıdır muhtemelen ona laf söylenmez de, halaya belki sitem edilebilir. bir de şöyle bir durum var yahu, evlenme yaşındasınız hani tek başınıza çekip çevirebilirisiniz gibi geliyor, başkasına güvenmemelisiniz bu konuda.

iletisim kurun hissettiklerinizi anlatin ama laf sokmayin

Kiz evlenmis gitmissin bohcasi mi kalmis bunun?
Yardim meselesine gelince etmedilerse sen de onlarin bir isi olunca yardim etmezsin olur biter laf sokup da kotu olmaya degmez

Babannemler iftara yarim saat kala geldiler. Bide ustune "ooo bize is birakmamissin" muhabbeti oldu. Bende acik acik soledim. Bisey demediler.
Tabi ki kv falan eli bos gelmemisti. Kendi yaptıklarımi cikarmasam mi diye dusundum valla hahahaha.
kv ile devamli birbirimizi ovduk. Benim annem yapar, benim kizim yapar diye. Ayrica laf sokma ihtiyaci hissetmedim. Bastan acikca solemem de etkili olmadi zaten.

Insanin ailesi boyle zamanda yaninda olmayacakta ne zaman olacak.Alinmakta haklisin.Bence gercek anlamda bir aile sicakliginiz yok yoksa aileniz böyle bir durumda asla bu tavri sergilemezlerdi.Neyse rabbim insaallah esinizin ailesiyle muhabbetinizi daim eylesin...

Babannemler iftara yarim saat kala geldiler. Bide ustune "ooo bize is birakmamissin" muhabbeti oldu. Bende acik acik soledim. Bisey demediler.
Tabi ki kv falan eli bos gelmemisti. Kendi yaptıklarımi cikarmasam mi diye dusundum valla hahahaha.
kv ile devamli birbirimizi ovduk. Benim annem yapar, benim kizim yapar diye. Ayrica laf sokma ihtiyaci hissetmedim. Bastan acikca solemem de etkili olmadi zaten.
Açık söylüyorsun, gene sallamıyorlar.
Boşuna kasmışsın laf sokucam diye:)

Ne iyi kayinvalideniz ve gorumceniz varmis.Burada okudugumuz konularo dusununce..
Bence laf sokmayin acikca soyleyin.Boyle zamanlarda yardimci olmalaribi,olmuyorlarsa da iftar vs gibi extralar cikarmamalarini souleyin.

laf sokma
sunu unutma
elin iyisi kendi kötünden daha iyi olmayacak hiçbir zaman
öpüyorum mutluluklar

X