- 1 Ağustos 2017
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi daydreamer-23
Kendimden sıkılmak… Sevgili kadınlar kulübü üyeleri sizlerden gerçekten akıl almak isterim benim bir huyum var ve bu huydan aşırı derecede rahatsız oluyorum şöyle ki ben çok hayalperest ve yanlış anlamaya çok müsait bir yapım var.iş gereği bir kaç toplantıda karşılaştığım biri oldu ilk başta hiç dikkatimi çekmedi hatta bana oldukça itici geldi sonra en son iş gereği bir araya geldiğimizde görüşme sona erdiğinde tokalaşıldı ve tebessüm etti ben bunu yanlış anladım ve hayaller alemine daldım her gün aklımda hatta evlilik hayalleri bile kurdum ve bugün sevgilisi olduğunu öğrendim gerçekten kendime çok kızgınım bu hayalperestlik beni gerçekten çok yoruyor boş yere üzülüyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Çılgın bediş misiniz ? Böyle bir dizi vardı eskiden 90 lar bilir. bence bir psikologa görünün konuşun dertlesin belki size bir yol gösterebilir. Hayal kurmak güzel bisey heleki yanlizsaniz fakat herkesle kuruyorsaniz anında bu bence iyi bir şey değil destek almakta fayda var diye düşünuyorumKendimden sıkılmak… Sevgili kadınlar kulübü üyeleri sizlerden gerçekten akıl almak isterim benim bir huyum var ve bu huydan aşırı derecede rahatsız oluyorum şöyle ki ben çok hayalperest ve yanlış anlamaya çok müsait bir yapım var.iş gereği bir kaç toplantıda karşılaştığım biri oldu ilk başta hiç dikkatimi çekmedi hatta bana oldukça itici geldi sonra en son iş gereği bir araya geldiğimizde görüşme sona erdiğinde tokalaşıldı ve tebessüm etti ben bunu yanlış anladım ve hayaller alemine daldım her gün aklımda hatta evlilik hayalleri bile kurdum ve bugün sevgilisi olduğunu öğrendim gerçekten kendime çok kızgınım bu hayalperestlik beni gerçekten çok yoruyor boş yere üzülüyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim
AhahahKendimden sıkılmak… Sevgili kadınlar kulübü üyeleri sizlerden gerçekten akıl almak isterim benim bir huyum var ve bu huydan aşırı derecede rahatsız oluyorum şöyle ki ben çok hayalperest ve yanlış anlamaya çok müsait bir yapım var.iş gereği bir kaç toplantıda karşılaştığım biri oldu ilk başta hiç dikkatimi çekmedi hatta bana oldukça itici geldi sonra en son iş gereği bir araya geldiğimizde görüşme sona erdiğinde tokalaşıldı ve tebessüm etti ben bunu yanlış anladım ve hayaller alemine daldım her gün aklımda hatta evlilik hayalleri bile kurdum ve bugün sevgilisi olduğunu öğrendim gerçekten kendime çok kızgınım bu hayalperestlik beni gerçekten çok yoruyor boş yere üzülüyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim
İnsanlara çok fazla anlam yüklememek lazım. Karşı taraftan bir tepki, adım, hoşlandığına dair bir yeşil ışık yoksa kendi yoluna bakmak en iyisi.Kendimden sıkılmak… Sevgili kadınlar kulübü üyeleri sizlerden gerçekten akıl almak isterim benim bir huyum var ve bu huydan aşırı derecede rahatsız oluyorum şöyle ki ben çok hayalperest ve yanlış anlamaya çok müsait bir yapım var.iş gereği bir kaç toplantıda karşılaştığım biri oldu ilk başta hiç dikkatimi çekmedi hatta bana oldukça itici geldi sonra en son iş gereği bir araya geldiğimizde görüşme sona erdiğinde tokalaşıldı ve tebessüm etti ben bunu yanlış anladım ve hayaller alemine daldım her gün aklımda hatta evlilik hayalleri bile kurdum ve bugün sevgilisi olduğunu öğrendim gerçekten kendime çok kızgınım bu hayalperestlik beni gerçekten çok yoruyor boş yere üzülüyorum ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Ben de baktım profilinde evli, hemşire,Ankara falan yazıyor. Belki de boşanmıştır bilgiler öyle kayıtlı kalmıştır diye düşünüyorumE siz evli değil, miydiniz