Boş muhabbet

Evet biliyo takılacağımı. Normalde de girişkendir aslında ama ben sınırını korumasını isterim ve büyük ölçüde uyar. Ne değişti yani?
Aynen öyle biraz da bu yüzden zoruma gidiyo belki. Ben yapsam aynısını o da takılır. Yine de art niyetlidir diyemiyorum sonuçta benim görme ihtimalimin farkındadır o da ama gereksiz buldum. Aslında sessiz kalmayı da hiç beceremem ama bura sayesinde tutmaya başladım kendimi yoksa saniyesinde atlardım.

Maşallah size. İş gereği olsa anlarım bende nitekim yeri geliyo oluyo ama bu onun işi değil sadece elden çıkaracağı şeyleri değerlendirmek adına bi girişim.

Aynen bende böyle düşünüyorum. Sen hitabı rahatsız etti. Öyle bi platformda öyle bi hitapla şahsi bi konuşmaya girmem bende ama o girmiş.

Abartıyorsunuz bence.ekstra art niyet sezinlemedim ben bu kadar ufak şeylere takılıp güzel günlerimizi kabusa cevirmeyin bence.

Maşallah size. İş gereği olsa anlarım bende nitekim yeri geliyo oluyo ama bu onun işi değil sadece elden çıkaracağı şeyleri değerlendirmek adına bi girişim.
Sonuçta yazan kişi de bir müşteri ve onunla iletişim kurması gerek. İnsanlarla soğuk soğuk konuşsa ,
+şu ne kadar
-60,
+makina mi?
-El emegi
Gibi kısa cevaplar verse kim alışveriş yapar ki? İkinci el eşya bir de. Bazen öyle durumlar oluyor ki sırf esnafla muhabbet kurdun diye almak durumunda kalıyorsun bazı şeyleri :) yani eğer birşey satmak istersen azıcık dil sart

Abartıyorsunuz bence de. Ben ilk çalışmaya başladığım zamanlar 'esnaflık bilmiyorsun' laflarını o kadar çok duydum ki. Kaldı ki mal alıp sattığım bir işim de yok. Ama illa gerekiyor esnaflık. Ortak nokta bulmak, konuşmayı müşteriyi bağlayacak noktalara çekme durumu vs gerekli. Nişanlınız da bunu yapmış sadece.

Ortada boş muhabbet yok, insanlar robot değil, böyle ufak muhabbetler çok normal. Allah aşkına daha dün doğmuş, hayatta hiç insan görmemiş gibi davranmayın.
Ek olarak, güven sorununuz varsa evlenmek için acele etmeyin bence. Sağlıksız ilişkiler bunlar. Uzun da sürmüyor. Çünkü kimse hayat boyu bu kadar sorgulanmayı, bunaltılmayı çekmiyor. Evlenseniz de mutlu olamazsınız.

Bizim Turk esnafi cenebazdir:) ben musteri olsamda cok hosuma gitmez, zaten yapamiycam birsey varsa o da ticaret esnaflik vs. Gunumuzdekiler birazda yalan soyluyolar bence..bu yuzdende yapamam galiba..

Ama kadinla arasindaki muhabbet garip gelmedi bana..

Seni anlıyorum ama eğer bu kadar yüksek dozda ki kıskançlığını sürekli nişanlına belli edersen bir süre sonra senden ciddi manada uzaklaşır.Tepki vermemekle en iyisini yapmışsın.Her zaman böyle yap mantık çerçevesinde düşün, nişanlının seni ne kadar sevdiğini ve ona güvenmen gerektiğini hatırlat kendine. Tatsızlık çıkmasın diye silmiştir mesajları zaten mesajlarda da bir şey yok. Kadın eşyalara bakmaya geldiğinde sende nişanlının yanında olursun tabi aynı şehirdeyseniz

Normalde aynı şeyindeyiz ama satmak istediği eşyalar başka şehirde kendisi de şu an orda.

+1

ben hayırlı işler dediğimde cevap vermeye tenezzül etmeyen esnaflara bir daha uğramıyorum mesela.
şu diyalogla da o kişiden birşey almazdım büyük ihtimal

Bende bir siteden eşya satışı yaptım boş dediğin muhabbetlere girdim ( sana göre ) Ki girmek zorundasın satmak için bence sen boş kıskançlık yapmışsın

Sürekli sürekli bunu yaparsa sorun olabilir ama eğer çok rahatsız olursan resmini kaldırmasını isteyebilirsin .

Ufak bir muhabbetin neyi var ki? Neyse ki ona söyleyip hesap sorup kendinizi küçük düşürmemişsiniz
Siz bir erkek sizinle konuşunca başınızı çevirip kaçıyor musunuz merak ettim?

Sizden özür dilemiş barışmışsınız , laf lafı açılmıştır, can sıkıntısından da o an öyle konuşmuştur. Bence hiç sormayın, büyütmeyin.

Ufak bir muhabbetin neyi var ki? Neyse ki ona söyleyip hesap sorup kendinizi küçük düşürmemişsiniz
Siz bir erkek sizinle konuşunca başınızı çevirip kaçıyor musunuz merak ettim?
Başımı çevirip kaçmıyorum ama ilk defa konuştuğum birine de sen diye hitap etmiyorum.
İşsiz güçsüz müsünüz herşeyi problem yapıyorsunuz ?
Evet başka işim yok bende kafayı bunlara takıyorum demek istediğiniz buysa.

Boş muhabbetten ziyade erkekler muhabbet uzayında kafaları başka yöne kayabiliyor o yüzden sınırlı samimiyet iyidir elin satıcıyla oturup uzun uzun ne konuşacağım ki zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…