• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş muhabbet

-Beta-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
33
10
3
29
Herkese hayırlı sahurlar. Belki linç yiycem bu konuda ama içim içimi yemesinden iyidir. Dışardan görüşlere ihtiyacım var çünkü. Öncelikle ben olması gerekenden daha kıskanç ve güven sorunu yaşayan biriyim. Bu dipnotu geçtikten sonra konuma geliyorum. Nişanlım bi online alışveriş sitesine satmak istediği eşyaları yükledi. Hesabı bende de açık aynı zamanda ama onun adına, onun fotoğrafı var. Yüklediği şeyler mobilya. aralarında kendi yaptığı, boyadığı eşyalar da var. Bugün sabahtan tartışmıştık gereksiz bi konuydu ama uzadı, konuşmadık pek gün içinde filan soğuktuk. Akşama doğru bi kadın mesaj attı eşyalarla ilgili bilgi almaya hesap açık olduğu için bana da bildirim geldi. Önemsemedim önce ama sonra baktım ki arka arkaya bildirim geliyo merak ettim ne konuşuluyor bu kadar diye. Konuşmanın genel özetinde kadın bilgi almak istiyo marka soruyo. nişanlım da kendisi tasarladığını emek verdiğini söylüyor ve görmek istersen anlarsın diyo. Sonra kadın bende güzel sanatlar mezunuyum anlarım, takdire şayan minvalinde şeyler söylüyor. Nişanlım da eğer ciddiysen sana kilim de hediye ederim bende mimarlık istiyodum ama okuyamadım yıllar önce diyo. Bu tarz bir iki cümle daha konuşuyorlar snra iyi akşamlar diliyolar konuşma bitiyo. O sırada ben bunları okuyorum. Sileceğini bildiğim için ekran görüntüsü de aldım onu atsam daha anlaşılır olurdu ama şimdi kişisel hayatın gizliliği bilmem ne... Ki gerçekten de ardından direk sildi. Kadının fotoğrafı filan da yok sadece isim. Ama ben nişanlımın senli benli konuşmasından ve benimle akşama kadar konuşmayıp alışveriş sitesindeki kadınla boş muhabbete girmesinden çok rahatsız oldum. Aradan yarım saat geçti bana da yazdı tartıştığımız konuyla ilgili özür dilerim kusura bakma diye. Bende önemli değil diyip kestirdim. Bu konuşmaları gördüğümü de söylemedim. Ama söylemek, ne alaka diye sormak istiyorum. Abartıyo muyum sizce yoksa haklı mıyım?

Sizin boş yere kıskançlık yapacağınızdan dolayı silmiştir büyük ihtimalle. Ben konuşmada bi art niyet sezmedim. Size o yazışma esnasında vakit ayırmayıp saatlerce muhabbet etmediyse kadınla, yanlış anlayacak bi durum yok

Fazlasıyla abartmışsın, bence boş muhabbet de yok ortada muhabbet yok zaten. Ayrıca insanlar birbirlerini hiç tanımasalar bile bu tip diyaloglar yaşanabilir. Karşı cins diye bu kadar abartmamak lazım diye düşünüyorum.

Sizin boş yere kıskançlık yapacağınızdan dolayı silmiştir büyük ihtimalle. Ben konuşmada bi art niyet sezmedim. Size o yazışma esnasında vakit ayırmayıp saatlerce muhabbet etmediyse kadınla, yanlış anlayacak bi durum yok
Yarım saat filan sürdü konuşma.
Bence abartiyorsun laf lafi açmış konusulmustur. Soyleyince ne olacak bi tartışma daha boyle boyle tamamen kendinden sogutursun. Guvenin yoksa neden birliktesin?
Güven sorunum kişisel değil ailevi nedenlere dayanıyo malesef.
Fazlasıyla abartmışsın, bence boş muhabbet de yok ortada muhabbet yok zaten. Ayrıca insanlar birbirlerini hiç tanımasalar bile bu tip diyaloglar yaşanabilir. Karşı cins diye bu kadar abartmamak lazım diye düşünüyorum.
Bilmiyorum başka konuşmalar da vardı erkek-kadın ama çok daha yüzeyseldi. Belki tartışmalı olmamız etkiledi beni.

Bilmiyorum başka konuşmalar da vardı erkek-kadın ama çok daha yüzeyseldi. Belki tartışmalı olmamız etkiledi beni.
Canimmmm bu kadar takintili olma kendine zarar hersey olucagina variyor.

Bilmiyorum ben art niyet göremedim. Ayrıca nişanlın sana da bildirim geldiğini biliyordur büyük ihtimalle. Afedersin de o kadar salak biri değildir, göz göre göre kadına yürüyecek, senin görme ihtimalini bildigi icin

Evet abartıyorsunuz.
Ortada fol yok yumurta yok.
Bu derece kıskançlıkla ilişkinizi çok yıpratırsınız.
Ha şimdi güvenmediğiniz için bu mesajların ardına da düşeceksiniz büyük ihtimal .
Fakat şunu idrak etmeniz lazım adamı o kadar bunaltmışsınız ki iki sıradan konuşmayı bile siliyor .
Görmeyin, rahatsız olmayın, sorun çıkarmayın diye.
Eğer geçmişte güveninizi sarsacak bişey yaşatmadıysa erkek arkadaşınız bence kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Yoksa onun bu ilişkiye dair umudunun tükenmesi yakındır.
Güvensiz insan sağlıklı bir ilişki yürütemez, dolayısıyla, karşı tarafın da size olan güvenini yitirmiş olursunuz böyle giderse.

Bence esnaflık yapmış nişanlın. Esnaf ağzı diye bir şey vardır. Ortak nokta bulma, hediye verme vs..

Büyütecek bir şey yok.
Bende bu ihtimali düşündüm aslında ve içimi rahatlatan bi ihtimal.
Benim anlamadığım niye linç edilesiniz?
Çünkü büyük ölçüde kendi takıntım olduğunu biliyorum ve genelde bu gibi durumlarda yorumlar kırıcı oluyo biraz.

Evet abartıyorsunuz.
Ortada fol yok yumurta yok.
Bu derece kıskançlıkla ilişkinizi çok yıpratırsınız.
Ha şimdi güvenmediğiniz için bu mesajların ardına da düşeceksiniz büyük ihtimal .
Fakat şunu idrak etmeniz lazım adamı o kadar bunaltmışsınız ki iki sıradan konuşmayı bile siliyor .
Görmeyin, rahatsız olmayın, sorun çıkarmayın diye.
Eğer geçmişte güveninizi sarsacak bişey yaşatmadıysa erkek arkadaşınız bence kendinize çeki düzen vermelisiniz.
Yoksa onun bu ilişkiye dair umudunun tükenmesi yakındır.
Güvensiz insan sağlıklı bir ilişki yürütemez, dolayısıyla, karşı tarafın da size olan güvenini yitirmiş olursunuz böyle giderse.
Biliyorum. Büyük bi yanlışı olmadı güvenimi sarsacak ama aynı durumda ben olsam o da takılırdı bence.

Bence konuşmayı gereksiz uzatmış mimarlık okumayı istemiş vs. milleti ne ilgilendiriyor ki. Hadi hepsini geçtim madem normal bir şey yapıyor neden konuşmaları sildi. Kendisi de biliyor senin rahatsız olacağını ama bunu bile bile yapacağından geri kalmıyor sonra da siliyor.

Herkese hayırlı sahurlar. Belki linç yiycem bu konuda ama içim içimi yemesinden iyidir. Dışardan görüşlere ihtiyacım var çünkü. Öncelikle ben olması gerekenden daha kıskanç ve güven sorunu yaşayan biriyim. Bu dipnotu geçtikten sonra konuma geliyorum. Nişanlım bi online alışveriş sitesine satmak istediği eşyaları yükledi. Hesabı bende de açık aynı zamanda ama onun adına, onun fotoğrafı var. Yüklediği şeyler mobilya. aralarında kendi yaptığı, boyadığı eşyalar da var. Bugün sabahtan tartışmıştık gereksiz bi konuydu ama uzadı, konuşmadık pek gün içinde filan soğuktuk. Akşama doğru bi kadın mesaj attı eşyalarla ilgili bilgi almaya hesap açık olduğu için bana da bildirim geldi. Önemsemedim önce ama sonra baktım ki arka arkaya bildirim geliyo merak ettim ne konuşuluyor bu kadar diye. Konuşmanın genel özetinde kadın bilgi almak istiyo marka soruyo. nişanlım da kendisi tasarladığını emek verdiğini söylüyor ve görmek istersen anlarsın diyo. Sonra kadın bende güzel sanatlar mezunuyum anlarım, takdire şayan minvalinde şeyler söylüyor. Nişanlım da eğer ciddiysen sana kilim de hediye ederim bende mimarlık istiyodum ama okuyamadım yıllar önce diyo. Bu tarz bir iki cümle daha konuşuyorlar snra iyi akşamlar diliyolar konuşma bitiyo. O sırada ben bunları okuyorum. Sileceğini bildiğim için ekran görüntüsü de aldım onu atsam daha anlaşılır olurdu ama şimdi kişisel hayatın gizliliği bilmem ne... Ki gerçekten de ardından direk sildi. Kadının fotoğrafı filan da yok sadece isim. Ama ben nişanlımın senli benli konuşmasından ve benimle akşama kadar konuşmayıp alışveriş sitesindeki kadınla boş muhabbete girmesinden çok rahatsız oldum. Aradan yarım saat geçti bana da yazdı tartıştığımız konuyla ilgili özür dilerim kusura bakma diye. Bende önemli değil diyip kestirdim. Bu konuşmaları gördüğümü de söylemedim. Ama söylemek, ne alaka diye sormak istiyorum. Abartıyo muyum sizce yoksa haklı mıyım?

abartıyorsun.

Gecen bir organizasyon düzenlemiştik. Kendi telefonumdan elli kadar kişiyle yakından irtibat kurdum. Ucaklari,otelleri, kargoları... Sabah 6da uçağını kaçırdi diye arayanlar mi gece 12de arayıp stand ölçüsü isteyenler mi :) kimlerle uğraştım... Bir süre sonra o profesyonellik, hanımlar beyler gidiyor abiler ablalar, canimlar cicimler geliyor.
İş yaşamı yani, böyle şeylere takılmak çok saçma değil mi?
Adam malını satacak. Kim güven vermeyen birinden online alışveriş yapar ki? Azıcık sohbet kurmaya çalışmıştır . Ya da satacağı onca parçanın yanında kilim esantiyon gibi birşey olmuştur.
Yazık günah valla sinirlerinize.
Ha, ben kızmaz mıydım?
Asla kizmazdim :) bunda birşey yok
Adamı darlayip kendinizden soğutmayin. Sonra sizden ayrılıp iki tık daha rahat kızı bulunca 'allahim, dünyada böyle insanlar da mı var? Meğer ben bunca yıl bir manyaklaymişim' falan diyorlar arkanızdan

Bir anda tepki vermek hakliyken haksiz duruma düsmenize neden olabilir. Mesajlari saklayin ve takipte kalin. Bu tarz konusmalarin devami gelecek mi bakin. Abartmissiniz demisler ama böyle durumlar da erkek arkadasinizi da bilmek gerek. Mesela o da kiskanc midir? Bu konusmalari siz yapsaydiniz onun tepkisi ne olurdu? Eger kizardi diyorsaniz onun da yaptigi yanlis, niyeti kötü derim. O kizmazdi derseniz laf lafi acmis, niyeti kötü degil derim. Ben kiskanclik durumunun çiftler arasinda bulasici oldugunu düsünüyorum. 2 tarafta zamanla birbirini kiskana kiskana kisitlaya kisitlaya boyut atlatiyorlar.

Abartiyorsunuz.

nişanlımın senli benli konuşmasından ve benimle akşama kadar konuşmayıp alışveriş sitesindeki kadınla boş muhabbete girmesinden çok rahatsız oldum
Sizle aksama kadar konusmamasi küs oldugunjzdandir. Satis yapacak adam musterisine tabi cevap verecek.
Ama yine de takipte kalirdim ben olsam renk vermezdim.

Yani ben de eşimin bu yazışmalarını okusam delirmezdim ama az da olsa rahatsız olurdum. Senli benli konuşmasa belki takılmazdım. Ama o senli benli cümleler beni rahatsız ederdi.
Yani kendimi düşünüyorum, satış için tanımadığım bir adamla senli benli yazışır mıydım, hayır yazışmazdım. Kendimi kötü hissederdim. Evli olmasam da kötü hissederdim.

Back