- 5 Ocak 2018
- 33
- 10
- 3
- 29
Herkese hayırlı sahurlar. Belki linç yiycem bu konuda ama içim içimi yemesinden iyidir. Dışardan görüşlere ihtiyacım var çünkü. Öncelikle ben olması gerekenden daha kıskanç ve güven sorunu yaşayan biriyim. Bu dipnotu geçtikten sonra konuma geliyorum. Nişanlım bi online alışveriş sitesine satmak istediği eşyaları yükledi. Hesabı bende de açık aynı zamanda ama onun adına, onun fotoğrafı var. Yüklediği şeyler mobilya. aralarında kendi yaptığı, boyadığı eşyalar da var. Bugün sabahtan tartışmıştık gereksiz bi konuydu ama uzadı, konuşmadık pek gün içinde filan soğuktuk. Akşama doğru bi kadın mesaj attı eşyalarla ilgili bilgi almaya hesap açık olduğu için bana da bildirim geldi. Önemsemedim önce ama sonra baktım ki arka arkaya bildirim geliyo merak ettim ne konuşuluyor bu kadar diye. Konuşmanın genel özetinde kadın bilgi almak istiyo marka soruyo. nişanlım da kendisi tasarladığını emek verdiğini söylüyor ve görmek istersen anlarsın diyo. Sonra kadın bende güzel sanatlar mezunuyum anlarım, takdire şayan minvalinde şeyler söylüyor. Nişanlım da eğer ciddiysen sana kilim de hediye ederim bende mimarlık istiyodum ama okuyamadım yıllar önce diyo. Bu tarz bir iki cümle daha konuşuyorlar snra iyi akşamlar diliyolar konuşma bitiyo. O sırada ben bunları okuyorum. Sileceğini bildiğim için ekran görüntüsü de aldım onu atsam daha anlaşılır olurdu ama şimdi kişisel hayatın gizliliği bilmem ne... Ki gerçekten de ardından direk sildi. Kadının fotoğrafı filan da yok sadece isim. Ama ben nişanlımın senli benli konuşmasından ve benimle akşama kadar konuşmayıp alışveriş sitesindeki kadınla boş muhabbete girmesinden çok rahatsız oldum. Aradan yarım saat geçti bana da yazdı tartıştığımız konuyla ilgili özür dilerim kusura bakma diye. Bende önemli değil diyip kestirdim. Bu konuşmaları gördüğümü de söylemedim. Ama söylemek, ne alaka diye sormak istiyorum. Abartıyo muyum sizce yoksa haklı mıyım?