• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş meydanda tek kişilik miting yaptı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bursa'da bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş, Gökdere Meydanı'nda tek başına miting yaptı.
Sitene Ekle
bos-meydanda-tek-kisilik-miting-yapti-6201959.Jpeg

DHA

Miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılırken Demirtaş, kimsenin ilgi göstermediği alanda, yaklaşık bir saat boyunca konuştu.

Siyasi parti liderlerinin miting yaptığı Gökdere Meydanı'na gelen bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş, yaklaşık bir saat süren elektrik sorununun ardından, ses sistemini kurarak, konuşmasına başladı. Demirtaş, konuşmasında, "Biz memleketin selameti, halkın huzuru için geldik. Daha iyi bir yaşam için oylarınıza talibim. Ankara'da sizler için çalışacağım" dedi.

Ancak Demirtaş'ı bölgede güvenlik için bulunan polis dışında dinleyen çıkmazken, miting nedeniyle yolun bazı bölümlerinin trafiğe kapatılması nedeniyle oluşan trafik yoğunluğuna bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Vatandaşlara içinde vaatlerinin bulunduğu broşürleri dağıtan Demirtaş, mitinglerine devam edeceğini söyledi.
http://www.milliyet.com.tr/bos-meydanda-tek-kisilik-miting/siyaset/detay/2136881/default.htm

Ah benim güzel hemşerim ah, haberlerde izleyip izleyip üzülüyorum senin haline be ya. Hala da umudu var garibimin.

Şu garibanı alın biriniz partinize yaa..
Acıdım valla yazık :(

Bizim burda bi köyde muhtarlık seçimlerinde adam 1 oy aldı,karısını boşadı :)
Kadının yaptığı açıklama; elbet oy veren bikaç kişi çıkar,ben de arada kaynarım dedim ama kimse vermemiş, kendine oy vermiş dedi :D

beyazgri beyazgri koş koş bak senlik konu :KK53: bu arada çamaşırları dök de yıkayak hadi annem :KK53:
Kişiliği, fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif slıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

Kişiliği, fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif slıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

kızım çok hoşuma gitti be anlatamam, arada gel dök bak çok ciddiyim :27:

kızım çok hoşuma gitti be anlatamam, arada gel dök bak çok ciddiyim :KK53:
Aynen devaaaammmmmm

fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif alıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

YIRTIIIIINNNNNN ahahaha vallahi ok gibi koymuşşşşşş ahahaha

Beğen ve yırtınmaya devam üleeeennnnn ahahaha satlık kişilikkkkk:KK14:
Dökerler pisliklerini böyleee:KK70:

Yazık ya.
Acaba kaç oy alıcak.
Ama inanılmaz azimliymiş :)

Back