BOS GEBELIKTE BELIRTI OLUR MU KIZLAR NOLUR GORUP GECMEYIN

mucizelereinanin1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
23
Kizlar gecen hafta gittigimde keseyi gorduk haftaya tekrar gidicem kalp atisini duymak icin ama cok fazla bos gebelik muhhabbeti duyuyorum suan gogus hassasiyeti disinda hic belirtim yok bos gebelikte belirti oluyo mu kanama vs

Kizlar gecen hafta gittigimde keseyi gorduk haftaya tekrar gidicem kalp atisini duymak icin ama cok fazla bos gebelik muhhabbeti duyuyorum suan gogus hassasiyeti disinda hic belirtim yok bos gebelikte belirti oluyo mu kanama vs
Lutfen boyle seyleri dusunup kendinizi etkilemeyin , belirti olarak ne bekliyosunuz ki cok erken her gebelik herkesteki gebelik bir olmaz.. 18 haftalik tup bebek hamilesiyim benim goguslerimde oyle bi hassasiyet yok. Lutfen hem bebeginizi etkiliyosunuz hem kendiniz etkiliyosunuz hemde kotu enerji cekiyosunuz . Karnindaki minigi.uzme annesi boyle seyleri dusunup kotu enerjiyi almayin.

Lutfen boyle seyleri dusunup kendinizi etkilemeyin , belirti olarak ne bekliyosunuz ki cok erken her gebelik herkesteki gebelik bir olmaz.. 18 haftalik tup bebek hamilesiyim benim goguslerimde oyle bi hassasiyet yok. Lutfen hem bebeginizi etkiliyosunuz hem kendiniz etkiliyosunuz hemde kotu enerji cekiyosunuz . Karnindaki minigi.uzme annesi boyle seyleri dusunup kotu enerjiyi almayin.
Dogru soyluyosunuz panik atak hastasiyim her seyi didik didik ediyorum 🥺

Bazen cahillik mutluluktur. Hiçbir şeyi okumayın, bilmeyin kötüyü de çekmeyin.
Süreci bekleyip, doktorunuzu (güveniyorsanız) dinleyin hep.
Her hamilenin belirtisi başkadır.. benim belirtim bile yoktu.
Umarım sağlıkla kavuşursunuz çocuğunuza (bu arada oğlunuza yazıyordum az daha )
Erkek olursa beni etikelersiniz :)

Bazen cahillik mutluluktur. Hiçbir şeyi okumayın, bilmeyin kötüyü de çekmeyin.
Süreci bekleyip, doktorunuzu (güveniyorsanız) dinleyin hep.
Her hamilenin belirtisi başkadır.. benim belirtim bile yoktu.
Umarım sağlıkla kavuşursunuz çocuğunuza (bu arada oğlunuza yazıyordum az daha )
Erkek olursa beni etikelersiniz :)
Yaaa herkes erkek hissediyor çok teşekkür ederim tabi ki yazarım😊

Benim kanamam olmuştu. Kanama agri olmadikça kendini boyle seylerle strese sokma

Back