bos gebelikmi yardımmm

izmirhayal

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.834
24
40
kızlar baska yerede konu acmıstım ama kimse cvp yazmadı ltfen yardım edin yedi bucuk haftalık olup sadece kese gözüken varmı benim sadece kesem gözüküyo bebiş yok doktor biraz daha bekleyelim dedi 10 gün sonra gitcem sizce bos gebelikmi

Canım neye göre 7,5 haftalık? SATa göre mi? Ben de aynı durumdayım SAT 25 Haziran doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi ultrasonda kese görüldü pzt günü ama ultrasona göre 5 haftalık gözüküyorum. 2 hafta sonra gidicem kalp atışları için... Sen de ızmirlisin demek senin doktorun kim?

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun. bende böyle bir şey olmadı fakat çok yakın arkadaşımın başına geldi bu durum.
ama onun kanamasıda vardı.
6 haftalık tı fakat kese boştu.
bir iki hafta daha beklediler ve şimdi nurtopu gibi bir kızı var.
inşallah bu sendede böyle olur

canım ksk de kıvanç bilici doktorum keseye göre yedibucuk haftalık benimm umarım görürüz bebişimizi ama ben pek umutlu deilim acıkcası

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun. bende böyle bir şey olmadı fakat çok yakın arkadaşımın başına geldi bu durum.
ama onun kanamasıda vardı.
6 haftalık tı fakat kese boştu.
bir iki hafta daha beklediler ve şimdi nurtopu gibi bir kızı var.
inşallah bu sendede böyle olur

saol cnm benim insallah öyle olur

hcg nin 2 günde bir 2ye katlaması gerekiyomuş sende ona baktı mı dr?
Bir de kese büyümeye devam ediyorsa boş gebelik olmaz bildiğim kadarıyla, bir sonraki kontrolünde olumsuz bir sonuç bile çıksa hemen umutsuzluğa kapılma bence gerekiyosa başka bi doktora git mesela.

bu boş gebelik korkusu bende de var, burada forumlarda o kadar çok okuyoruz ki... Ben de 2 hafta sonra gideceğim kalp atışlarını dinlemeye, inşallah ikimiz de iyi haberler veririz :teselli:

askım valla doktor kese güzel gelişmiş dedi ama yedi bucuk hafta cok deilmi yani gözükmesi gerekmezmii cok mutsuzum suan baska bi doktora gitcem aksama nolur dua edin bana biride deseki bende öleydi sonra duyduk rahatlıcam ama yok kimsede böle bi durum:KK43:

benim ilk gebeliğim boş gebelikti mayıs ayında kürtaj oldum.anneler gününün ertesi günü :KK43:( ilk muayeneme 6 haftalıktı galiba gittiğimde.2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor.2. gittiğimde boş gebelik dedi.yani bunu anlamanın muayene dışında maalesef bi yolu yok.geç döllenme olabileceği için çok geç gözükenler de olabiliyomuş.ben de hiçbi belirti veya kanama bişey olmadı.bulantılarım hafiflemişti sadece 2 hafta içinde. o da hormonlar düşüşe geçtiği için belirtiler azalıyomuş.bu herkeste böyle olacak diil tabi.

biz de allegra ile 2 hafta sonraki kontrolümüzü bekliyoruz heyecanla :)))

bu arada her iki doktorum da hiç kan testine ihtiyaç duymadı.kese göründüyse zaten hamilelik var demektir.eğer boş gebelikse de 2 günde bir kan testi yapmanın anlamı yok boşuna o iğneleri yemenin sonuç farketmiyo nasılsa.

en güzeli kafaya takmamak ve çoook okumam.forumlarda olumsuzlukları okuyup üzülmemek.çünkü daha endişelenecek çoooook şeyimiz olacak.bak ben kürtajdan sonraki ilk denememde hemen hamile kaldım.kader neyse o allah ne zaman verirse o zaman.takılmayın bunlara çok fazla

moralimizi yüksek tutalım bebişimizin pıt pıt kalbini duyalım inşallah allahın izniyle.

selam kızlar lütfen panik yapmayın formu biraz araştırırsanız 7 haftada keseyi görenler 8. haftada kalp atışalrını duyanları okuyacaksınız henüz çok küçükler görünmemeleri çok normal bende pazartesi dr a gittim fakat henüz göremedik 6 haftalık benim bebeğimde ama sakin olmaya çalışıyorum iki hafta beklemem ama bir hafta sonra tekrar baktırıcam inşallah görürüm göremesekte hakkımızda hayırlısı ben 2 bebeğimi kaybettim bir de kimyasal gebelik yaşadım hemde zor hamile kalıyorum tedaviyle fakat bu meleğim kendiliğinden oldu 7 yıl sonra hayırlısı bol dua edin birşeylerle oyalanın lütfen stres yapamyın

selam kızlar lütfen panik yapmayın formu biraz araştırırsanız 7 haftada keseyi görenler 8. haftada kalp atışalrını duyanları okuyacaksınız henüz çok küçükler görünmemeleri çok normal bende pazartesi dr a gittim fakat henüz göremedik 6 haftalık benim bebeğimde ama sakin olmaya çalışıyorum iki hafta beklemem ama bir hafta sonra tekrar baktırıcam inşallah görürüm göremesekte hakkımızda hayırlısı ben 2 bebeğimi kaybettim bir de kimyasal gebelik yaşadım hemde zor hamile kalıyorum tedaviyle fakat bu meleğim kendiliğinden oldu 7 yıl sonra hayırlısı bol dua edin birşeylerle oyalanın lütfen stres yapamyın

insallah görürsün cnmm braya yaz sonucunu allah yardımcımız olsun

benim bildiğim zaten 7 haftalıkken sadece kese görünüyo nokta kadar.
üzme canını bol bol dua et biraz geriden geliyodur belki...
biz 9 haftalıkken bebişi gördük daha yeni yani...
10 gün bekleme başka doktorlarada bir git..

benim bildiğim zaten 7 haftalıkken sadece kese görünüyo nokta kadar.
üzme canını bol bol dua et biraz geriden geliyodur belki...
biz 9 haftalıkken bebişi gördük daha yeni yani...
10 gün bekleme başka doktorlarada bir git..

ciddimisinn yani belki bi ihtimal vardır kese düzgün olusmus dedi doktor nolur bişey olmaasın bgün baska bi doktora daha gitcem d edin bana:Saruboceq:

benim boş gebelikteki kesem bozuktu.şekilsizdi.şimdi doktor kesenin olması gerektiği gibi olduğunu söyledi.kesenin şeklinin boş gebelikle bi alakası varmıdır bilmem ama moralini bozma.bu sitede ben de çok okudum geç görenleri.güzel haberlerini bekliyoruz yarın.

kızlar gittim doktora maleseff bomboş bir kese gördük b gittigim hemen alınması lazım patlarsa zehirler diyo kendi doktorum bekle diyo napayım kızlar benn beklemelimiyim

canımmm hiç üzülmeee herşeyin hayırlısı.benim de mayıs ayındaydı boş gebelikten kürtaj olmam bak hemen hamile kaldım tekrar korunmayı bırakır bırakmaz.ben de 2 doktora gitmiştim.kendi doktorum boş gebelik dedi akşam başka doktora gittim o da bence boş gebelik değil fetus oluşmuş ama gelişmemiş demişti.sonuçta ikisinin de sonucu kürtajdı.insan böyle bi durumda hangi doktora inanacağını şaşırıyo seni çok iyi anlıyorum.istersen 3. bi doktorun da görüşünü al.ben bile keşke 3. doktora gitseydim acaba hangisi doğruydu diye düşünüyorum.için rahat etmediyse başka doktora git.

X