boş gebelık:(

inci28

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
84
52
23
38
bugun dr gttm 6+5 gnluk hamıleyım kese var bebek yok salı gunu tekrar gtcem kalp atışlarını duyarsak ıyıyms duymazsak işlem yapılcakmış dr %50 % 50 dedı ılk gebelık duşuktu bu ıkıncıydı. vardır bır hayr ALLAHIM sen buyuksun hakkımda hayırlısı:(

:(((( umarım her şey yoluna girer canım ya, vallahi bu gebe kalamama durumları insanın psikolojisini çok bozuyor arkadaşlarımdan biliyorum, allah yardımcın olsun

kese boş çıktı operasyon gecırdım alındı kese

ay çok üzüldüm canım vardir Rabbim bir hikmeti. inşallah çok bekletmeden sağlıklı bir sekilde hamile kalırsın.
bende 11 aralıkta kesemizi gördüm p.tesi bebisi görücez korkuyorum ya goremessem diye.
:(

evet canım vardır bı hayr sakın uzulme sen endışe etme benım kan pıhtılasmam vardı hamıle oldugumu ogrendıgım an ıgne olmam gerekıyomuş. ve bu benım ıkıncı kurtajım tekrarlayan normal duşuklermış doktırum çok ıyı rahatlattı bı sorun yok dedı hamıle kalabılırsın dedı 2 ay sonra.sakın ol ol insallah gorursun bebışı.olumlu duşun:)

evet canım vardır bı hayr sakın uzulme sen endışe etme benım kan pıhtılasmam vardı hamıle oldugumu ogrendıgım an ıgne olmam gerekıyomuş. ve bu benım ıkıncı kurtajım tekrarlayan normal duşuklermış doktırum çok ıyı rahatlattı bı sorun yok dedı hamıle kalabılırsın dedı 2 ay sonra.sakın ol ol insallah gorursun bebışı.olumlu duşun:)
Sağol Birtanem inşallah görürüm.
Sende en kisa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıkla.
çok az kaldı yarın gorecegiz Rabbim nasip ederse :)

hayırlısı canım rabbım vaktını zamanını bılır verecegınının:)ne olursa olsun uzulme umutsuzluga duşme olumlu ol ben basıma gelen her olumsuzlukta bı hayr ararım ve zamanı gelıncede anlarım şukrederım .insallah hersey yolunda gıder ve gorursun endışe etme canım:)

Cnm bnmde iki gebeligim dusujkle sonuçlandı operasyon olmadı kendiliğinden düştü kayıp çok zir benimkielr gelişmedi 6 haftalık olması gerekirken 4 te kaldı ve düştü pihtilasma cikti iğne vuruldum ikinci yine dustudoktor bana saglikli gebelige etkisi olduğunu söyledi iğnenin bizimkiler anomali old için olmuyor doktor bana sevin dedi ya sağlıksız bebek dogursan dedi tevekkul şart düşük old için bnm korunma onermedi bu ay denedik bakalim olacak mi sakin üzülme bn inanıyorum saglikli bebekrimiz olacak bizimde ;)

EVET CANIM TEVEKKULDEYIM BENDE PSIKOLOJIMDE SUKUR GAYET IYI.KOTU OLUMSUZ DUŞUNMUYORUM ŞUKREDIYORUM HALIME RABBIME INANIYORIM RAHMETI MUCIZESI SONSUZ ZAMANI GELINCE SAGLIKLI BEBIŞLERIMIZ OLCAK INŞALLAH SINAVDAYIZ SADECE:)

EVET CANIM TEVEKKULDEYIM BENDE PSIKOLOJIMDE SUKUR GAYET IYI.KOTU OLUMSUZ DUŞUNMUYORUM ŞUKREDIYORUM HALIME RABBIME INANIYORIM RAHMETI MUCIZESI SONSUZ ZAMANI GELINCE SAGLIKLI BEBIŞLERIMIZ OLCAK INŞALLAH SINAVDAYIZ SADECE:)
Tabi ya şükredelim hamile kalabiliyiruz hiç hamile kalamayanlar çevremde ınan olsunda düşsün yeterki old görelim diyorlar :)

@ hazal1595
2 ay önce benimde aynı sekilde oldu 7 haftada 5 haftalık gözüktü ve düştü. Doktorlar hic bi sekilde kesinbisey soylemiyorlar.Ben araştırdım biraz ve doktorunun dedigi gibi sakatlik durumlarinda dusermis.Ne kadar daha fındık kadar olsa bile gercekten cok zor , ben hala aklıma geldikçe aglama nöbetleri geciriyorum.Allah yardimcin olsun, gecmis olsun.Bu ay adetim gecti eczane testlerinde negatif cikiyo, pazartesi kan testi yaptircam insallah pozitif cikar.Dusugun kıçı icerde olur diyolar.Insallah oyle olur ve biran once bebislerimze kavusuruz :) bu arada doktor baska ne dedi aceba sana, beslenme ile alakasi varmidir aceba.

Son düzenleme:
Back