Boş Gebelik !!! :(

mellspell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
373
1
46
Bursa
12 gün önce doktora gittiğimde 4 hafta 6 günlük oluduğunu kesenin 11 mlim olduğunu kalp atışı ve bebeği görmek için erken olduğunu söyledi 2 hafta sonra gel dedi bende dün doktora gittim ve şok oldum kese hala 4 haftaa 6 günlük görünüyrmuş kese 14 milim olmş yolk sac falan yok doktora gsterdiğimde haftaya perşembe gel bi daha bakalım ama boş gebelik olbl dedi bence beni oyalıyo çünkü 12 gün sonra hala 4 hafta 6 günlük çıkması saçma belliki boş gebelik işte offf brazdn başka bi doktora gidicem ama hiç umudum da yok bunun sonu kürtaj sanırım....

doktorun gelişmeyecek bir gebelik yaşadıgından emin olmak için tekrar yollamıştır. maalesef boyle şeyler olabiliyor. herseyin hayırlısı bu gebeliğin gelişmezse bile inş bir sonrakinde saglıkla kucagına alırsın..

Benim de ilk gebeliğim boş gebelikti.İlk defa o zaman duymuştum.Tam bir yıkım olmuştu çok istiyoduk çünkü.Aylarca toparlanamadım.Sonra tekrar hamile kaldım o hamileliğimde daha acı bir olay yaşadım.Boş gebeliğe ne kadar çok üzüldüm diye kendime kızdım sonra beterin beteri varmış dedim.Yine de o halimde bile ya daha kötüsü olsaydı dedim hep halime şükrettim.Yani yaşadığın tabi ki çok üzücü ama olabiliyo maalesef.Çok var yaşayan duyduğum.Sonrasında da problemsiz tekrar hamile kaldılar.Umarım değildir ama öyleyse de çok yıpratma kendini.İçinde bebek olmayan bir kese için benim gibi hırpalama kendini.Hamile kalabildiğini bilmek bile önemli bence.

canım doktor 2 hafta sonra gel dediğine göre bir düşündüğü, bildiği vardır sanırım. umarım bu olmazsa bile, en kısa sürede bebeğini alırsın kucağına.

dün gittim başka bir doktora oda baktı beklemeye gerek yok gelişmesi durmuş 2 hafta önce dedi beklersen evde düşük yaparsan canınn daha çok yanar dedi ve kürtaj yaptı..bende çok istemiştim bebeğimin olmasını ... boşuna sevinmişim

geçmiş olsun canım inşallah Allah tekrar nasip eder sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…