Boş gebelik

sumeyra46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
3
0
22
Kızlar 8+3 gün olarak kalp atışlarını dinlemeye gittim. Fakat kese içinde bebek yok dediler özele de gittim aynı şey denildi boş gebelik zehirlemez kendini hazır hissettiginde aldır dediler. Bulunduğum bölgedeki doktor izne ayrılıyor 1 gün için. İki gün de haftasonu var sizce pazartesiye kadar beklesem sorun olur mu yaşayan var mı

Kızlar 8+3 gün olarak kalp atışlarını dinlemeye gittim. Fakat kese içinde bebek yok dediler özele de gittim aynı şey denildi boş gebelik zehirlemez kendini hazır hissettiginde aldır dediler. Bulunduğum bölgedeki doktor izne ayrılıyor 1 gün için. İki gün de haftasonu var sizce pazartesiye kadar beklesem sorun olur mu yaşayan var mı
Bişey olmaz, ben kalbi duran bebeğimi bir aydan fazla taşıdım böyle durum yaşayan da çok var, sıkıntı yapma, hazır oldugunda gidersin bikac gün sonra, sağlıcakla da yeni gebeliklerin olur inşallah ❣️

Bişey olmaz, ben kalbi duran bebeğimi bir aydan fazla taşıdım böyle durum yaşayan da çok var, sıkıntı yapma, hazır oldugunda gidersin bikac gün sonra, sağlıcakla da yeni gebeliklerin olur inşallah ❣️
İlk gebeliğim ve çok korkuyorum tekrar olur mu olursa aynı şekilde mi olacak hep diye

İlk gebeliğim ve çok korkuyorum tekrar olur mu olursa aynı şekilde mi olacak hep diye
Üzülme stres yapma bir iki adet geçsin denersin sonra, düşük yapmayan yoktur belki de artık, sonrasında sağlıklı bebekler olmasa nüfus ne olurdu, tabii ki de sağlıklı gebeliklerin olur bu böyle oldu diye salma kendini, senin için sonrası güzel olur inşallah şimdilik bu adımı at hallet gerisi hallolur ❣️

Kanama olur ve bu seni çok etkiler dedi doktor bana bu beni korkutuyor
Sayfaya girip bakarsanız kürtaj olanlar da var anlayabilirsiniz süreçleri ve hatta oradan sorup/tecrübelerinizi de paylaşabilirsiniz,
Doktorunuzun açıklaması çok garip geldi bana, Kanama her türlü var zaten, Kürtaj sonrası da sonuçta rahim duvarı temizleniyor kanamalar pıhtılar devam ediyor paylaşmış herkes.
düşük de kürtaj da sonuçta kolay olmayan süreçler.
Ama benim doktorum doğal ilerlemeyi tercih ettirdi ki hemen rahim kendini toparlasın diye. Sancı çektim o gün zordu benim için ama Şimdi baktığımda ve kıyasladığımda kürtaj olanlardan daha kısa sürede toparlandığımı gördüm ve hemen yumurtlamaya da başlamışım çok şükür. Doktor hiç ara verme hemen dene yine dedi. Kürtaj olanlar içerisinde rahim illa ki hasar görebildiğinden gebeliğin erteleyen doktorlar da var,
dediğim gibi 2 süreç de kolay değil, araştırıp iyi bi doktora gidin, doktorunuz kanama etkiler açıklaması ile bana güven vermedi sanki kanama bitiyomuş gibi. kürtaj olma kararınız kesin ise de nasıl olacağını araştırın vakumlu mu meterayallerle mi gibi gibi..

Kanama olur ve bu seni çok etkiler dedi doktor bana bu beni korkutuyor
Ben bı kimyasal gebelikle düşük yaptım bir de boş gebelik sonucu kürtaj oldum. Kendi kendine düşmesini beklersen çok zorlanırsınız kanama da çok olur. 6 haftalık dusugumde 8 haftalık kurtajima göre daha zorlandim. Allah sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin.

X