Boş gebelik

nur355

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
234
Puanlar
18
Kızlar boş gebelik geçiren var mı beta düzenli arttı mı belirti yaşadınız mı üç haftalık gebeyim hiç belirtim yok acaba bi sıkıntı mı var

3 haftalık gebeliği öğrenemiyor bile insanlar, siz erken öğrenmişsiniz belirti olmaması çok normal

Aklınıza vesvese sokmayın bir sorun yoktur benim de daha düne kadar belirtim yoktu 5. Haftaya giriyorum anca anca hissettiriyo kendini hafif batmalar ve hafif bulantılar

Sorun yoktur bence keseyi görmüşsün ben onu bile görmedim
Valla cnm ben birtane üç aylık kaybettim üç ay sonra gebe kaldım onda çok mide bulantısı vardı bunda sadece akşamları biraz mide yanması oluyor başka bişey yok diğerinde goysum agrirdo bunda arada çok hafif ağrıyor o kadar bnde endişeliyim ama kısmet olacaktan kaçamazsın sen keseyi anca ultrasyinda 5 haftalıkken görürsün endişe rtme yani

Sorun yoktur bence keseyi görmüşsün ben onu bile görmedim
Valla cnm ben birtane üç aylık kaybettim üç ay sonra gebe kaldım onda çok mide bulantısı vardı bunda sadece akşamları biraz mide yanması oluyor başka bişey yok diğerinde goysum agrirdo bunda arada çok hafif ağrıyor o kadar bnde endişeliyim ama kısmet olacaktan kaçamazsın sen keseyi anca ultrasyinda 5 haftalıkken görürsün endişe rtme
Aklınıza vesvese sokmayın bir sorun yoktur benim de daha düne kadar belirtim yoktu 5. Haftaya giriyorum anca anca hissettiriyo kendini hafif batmalar ve hafif bulantılar
Keşke vesvese olmasa valla elimde değil diyorum 7 haftaya girecem niye bulantı yok ne yapsak aklımıza geliyor Allah emegimizi boşa çıkarmasın

Az da olsa oluyormuş belirtiniz içinizi ferah tutun

İnşallah dediğin gibi olur sadece idrara çıkma var başka bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…