Boş gebelik

Misafir2023

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2023
23
4
6
25
Herkese merhaba 7 haftalık hamile olduğumu söyledi geçen hafta doktorum. Ancak bebeği göremedi. Boş gebelik olduğundan şüphe ediyor. Arkadaşım Farklı doktorlara git bana da boş gebelik demişti 8 haftalıkken dedi. Biraz moralim bozuk. 8 haftalığa kadar görünmeyip de sonra görünen sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu? Kese var ama bebek yok.

Merhaba. Mart ayının 3. Gününde boş gebelikten dolayi kürtaj olmak durumunda kaldım. Ama benimki 10 haftalık olmak üzere idi. Kese oluşmuş bebek oluşmamıştı. Yine de emin olmak için vajinal ultrason ile de baktılar. Kese etrafında kanamalar oluşmaya başlamıştı. Çok şükür mayıs ayının 3. Günü diğer gebeliğimin ilk günü oldu. 6 haftalık iken yine bebek görünmedi. 8 haftalık olunca gel dedi. 6 buçuk haftalık iken stresten gittim yine görünmedi. 7 haftalık iken başka bir doktora gittim yine görünmedi. 8 haftalık iken ilk gittiğim doktora gittim. Bir göründü sonra görünmedi. Vajinal mi baksak dedi. Vajinal için biraz çekingen davranınca ben yine karından baktı. Yine göründü ama çok çok çok kararsız bir görüntü oldu. Tam sevinemedim yani. Dokuz haftalık iken yenidenkontrole gittim ve artık bebegi gördüm. Çok şükür şu an 25 haftalık. Sağlıklı herhangi bir problemi yok.

Bunu neden detaylı anlattım iciniz biraz da olsa ferahlasin diye. Her birey aynı değil. Kimu 6 haftalık iken kilo atışı duyulur kimisi 8 haftalık iken daha yeni görülür. İnşallah bebeğiniz sizinle idir.

Bi gelisme varmi durumunuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…