Bos gebelik

Beyazzambak9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
43
5
1
31
Mrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?

Birkaç doktora gidin biraz bekleyin hayati bir tehlike yada sakınca yoksa tam netleştirin.Doktor tecrübesi cihaz kalitesi falan erken gebelik döneminde bebeğin görülmesini etkiliyor.Hem aklınızda acaba kalmaz hemde geç döllenme gibi durumlarda geç oluşabiliyor.

Özele gitmiştim ultrasondan ve Rahimden de bakıldı kese görünüyor bebek yok dedi kürtaj yapmak lazımmis beni zehirlermis veya organlarım iflas edebilirmis denildi ama kandan hic bakılmadi değerlerimi bilmiyoruz başka doktora gitmeyi düşünüyorum bu süreçte bebek oluşur mu bilmiyorum

Bazı kişiler de 7-12 haftalık arasında embriyo oluşuyormus bazılarında da ise düşük oluyormus ben bu yüzden kürtaji kabul etmedim sonradan çocuk oluşabilir ve baska doktorlara görünmeden böyle bir karar vermek istemedim

Mrb. Ben 8 haftalık hamileyim fakat bos gebelik çıktı kese oluştu ama çocuk yok boş gebelik denildi kürtaj olunması gerekiyormuş aranızda başkan böyle bir olay gelen var mi bunun zararları nedir kürtaj uzadıkça anneye zararı nelerdir?
İnsallah bos gebelik degildir. Normal gebelikten bir farki yok heralde dimi? Belirtileriniz var miydi hic

Bazı kişiler de 7-12 haftalık arasında embriyo oluşuyormus bazılarında da ise düşük oluyormus ben bu yüzden kürtaji kabul etmedim sonradan çocuk oluşabilir ve baska doktorlara görünmeden böyle bir karar vermek istemedim
Canım benim bende boş gebrlik gecırdım ilk hamileliğimde ama benim lekem gelmişti ben yinede 8+4 kadar bekledim çünkü o sıra kuzenımde hamileydi aynısı dendi baska doktora bi gitti direk kalp atısını duydu bende duyarım diye bekledim ama okadar beklememe rağmen artık kesem bozulmustu belliydi sana tavsiyem baska doktora git baktın yok ozaman netleştirirsin biliyorum kötü bi duygu cok agladım hani insanlar konusır sen görmezsin insanlar bulanıklasır gözünden yaslar istemsizce akar aynı öyle oldum doktor özürlü olsaydı daha mı iyidi dedı üzülme

Merhaba boş gebelik teşhisi konulmadan önce lekelenme ya da ağrı gibi belirtileriniz varmıydı
Lekelenme ve ağrım vardı benim üstelik lekelenmeler progestana rağmen sürdü. Boş gebelik değil. Bebek yerleşiyordur

Ben de etrafimdan boş gebelik denilip 3 4 gün sonra bebek gören kalp atışı duyan duymuştum. Mutlaka tekrar doktora görün. Hakkında hayırlısı olsun. Bütün güzellikler seninle olsun ❤️

Nisan ayının sonunda bende yaşadık boş gebelik 8.ci haftamda düşük yaptım canım baya bekledik ve bebek görünmedi nisan 30da kendim düşük yaptım birden bire nasip sağlıksız olduğu için vücut gelişimi durdurmuş şimdi çok şükür tekrar hamileyim ve kalp atışlarını gördük geçen hafta

Göğüs şişkinligi oldu büyüme oldu ara arq mide bulantısı ve çok açlık hissi oluşuyor rahim ağzı genişliyor bu yüzden kaşık ağrılarım çok oluyor normal bütün belirtileri var

Canım benim bende boş gebrlik gecırdım ilk hamileliğimde ama benim lekem gelmişti ben yinede 8+4 kadar bekledim çünkü o sıra kuzenımde hamileydi aynısı dendi baska doktora bi gitti direk kalp atısını duydu bende duyarım diye bekledim ama okadar beklememe rağmen artık kesem bozulmustu belliydi sana tavsiyem baska doktora git baktın yok ozaman netleştirirsin biliyorum kötü bi duygu cok agladım hani insanlar konusır sen görmezsin insanlar bulanıklasır gözünden yaslar istemsizce akar aynı öyle oldum doktor özürlü olsaydı daha mı iyidi dedı üzülme

Back
X