- 28 Aralık 2021
- 123
- 39
- 24
- Konu Sahibi Gaye123456
Kızlar Doktor 5 haftalık OLduğunu Söyledi keseyi Gördük Ama Bebeği Görmedik yaşayan Var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altan Baktırmadım 5 haftalık için normal miAlttan baktirdiniz mi? Haftası çok erken alttan bakılsa belki görünür.
Amin İşallah Rabbim Hayırlı SonuçlandırsınBenimde aynı canim hatta benim ki 6+4 haftalık ama sata göre geç dollenme sanırım dün kontrolüm vardı ilk muayene dr beta sonucum 2058 çıkmıştı o değeri görünce sata göre değer düşük sadece keseyi görürüz dedi daha usg yapmadan önce dediği gibi de sadece kese göründü kalp atışı için haftaya çağırdı inşallah hayırlısı ile görmek duymak nasip olur hepimize
Daha erken zaten canım haftaya insallahEki Görüntüle 3026377
Kızlar Doktor 5 haftalık OLduğunu Söyledi keseyi Gördük Ama Bebeği Görmedik yaşayan Var mı ?
Benim de 5 haftalık dedi kese gördü üstten baktı canım içi boş şu an beta hcg 2496 salı tekrar çağırdı erken sanırım bizimkiler dahaEki Görüntüle 3026377
Galiba biraz Haftalarına Göre Sabırsız Davrana biliyoruz hakkımızda Hayırlısı Olsun İşallah Rabbim Kucağımızı doldursunBenim de 5 haftalık dedi kese gördü üstten baktı canım içi boş şu an beta hcg 2496 salı tekrar çağırdı erken sanırım bizimkiler daha
Aynen doktor da erken geldiniz der gibi baktı zaten ama insan merak ediyo haliyle inş canım isteyen herkesGaliba biraz Haftalarına Göre Sabırsız Davrana biliyoruz hakkımızda Hayırlısı Olsun İşallah Rabbim Kucağımızı doldursun
durumunuz ne oldu acaba?Kizlar bu bos gebelik bendede var kese var bebek yok ama bnmki daha yeni cuma gunu gidicem tekrar baktiricam benm sorum bos gebelikte belirti olurmu benm bas donme mide bulantisi vb seyler yok sadece akintim cok kasik agrim ve bugunde duygusallik basladi sabahlin esimle tartistik ufak birsey abartacak hicbirsey yok normalde cok kati birisiyim kolay kolay aglamamda ama bu sabah oturdum hickira hickira agladim acaba bos gebelikte belirti olurmu olmazmi merk ediyorum
Durumum suan bebegim7 haftalik oldu cnm biraz gec gozuktu kalp atisini falanda duydum cok sukur rabbim tum isteyenleredurumunuz ne oldu acaba?
Benimde böyleydi yolk saç bile yoktu 9 haftamda 44mm ile kürtaja girdim çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3026377
Hayırlı olsun canim.benim de yarın kontrolüm varDurumum suan bebegim7 haftalik oldu cnm biraz gec gozuktu kalp atisini falanda duydum cok sukur rabbim tum isteyenlere
Demedi ama demeye çalıştı,geçen hafta Dr 4haftalik dedi, başka Dr gittim oda adete göre 7haftalik dedi,geç döllenme oldu çünkü ovulasyon testi yaptım dedim, anlamadı bebek yoik dedi dün beta verdim,yarın yine vereceğimUmarim seninde iyi haberlerini duyariz cnm sanadami bos gebelik falan denildindi
Yukseliyorsa degerlerin korkma cnm daha cok miniktir iyi haberlerini bekliyorum haber ver muhakak dualarim seninleDemedi ama demeye çalıştı,geçen hafta Dr 4haftalik dedi, başka Dr gittim oda adete göre 7haftalik dedi,geç döllenme oldu çünkü ovulasyon testi yaptım dedim, anlamadı bebek yoik dedi dün beta verdim,yarın yine vereceğim
sağol canım sabah test verdim bekliyorum,çıksın hemen gel dedi doktor,hayırlısı inşallah buağrılar boşa değildir heralde yaYukseliyorsa degerlerin korkma cnm daha cok miniktir iyi haberlerini bekliyorum haber ver muhakak dualarim seninle
İnsllh cnm hadi guzel haberlerini bekliyorum ozmnsağol canım sabah test verdim bekliyorum,çıksın hemen gel dedi doktor,hayırlısı inşallah buağrılar boşa değildir heralde ya
çok şükür gördük :)İnsllh cnm hadi guzel haberlerini bekliyorum ozmn