Boş gebelik

Yazmalialya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
3
0
1
26
Merhabalar 22 yaşındayım ve Iki defa boş gebelik yaşadım. Ondan sonra genetik testi yaptım kan sulandırıcı igne oksopar verdiler üçüncü gebeligimde kullandım ama yine boş gebelik oldu neden böyle oluyor ne yapmalıyım hiç çocugum olmayacak mı ümidümü kaybettim bilen yaşayan lütfen cevap verin sırf bunun merakından kayıt oldum buraya bilen vardır die bu drumu yaşayan genelde igne kullandıktan sonra sorun yaşamazlar bnm buna ragmen olmadı o yüzden çok kötüyüm.

canim oncelikle Allah derdin vermisse dermanida vericekdir elbette yasin henuz kucuk bende kurtaj olundum ama kalbi durdgu icin bilmiorum neden oldugunu genetik testin ne cikti ben boyle eyleri okudum ya sperm kalitesiz yada yumurta

Merhaba, bende ilk oğlumdan sonra kardeş istedik ve bu defa üst üste 2 kez boş gebelik yaşadım ve 10 ay aralıklarla bende çok üzüldüm korktum daha sonra tekrar planlı bir gebelik istedik dr yumurta takibi yaptı o ay hamile kaldım şükür ikinci oğlum sağ salim dünyaya geldi korkma boş gebelik üst üste 2 defa gelmesi kötü şans dedim doktorum testlerin iyi çıktıysa sağlıklı bebeğin olacaktır.

canim oncelikle Allah derdin vermisse dermanida vericekdir elbette yasin henuz kucuk bende kurtaj olundum ama kalbi durdgu icin bilmiorum neden oldugunu genetik testin ne cikti ben boyle eyleri okudum ya sperm kalitesiz yada yumurta
Genetek testim kan pıhtısı var dedi doktor igne kullandım ona ragmen yok. Keseyi görüyorum ama içi boş

Çok sevindim adına allah bagışlasın. Benim 2 yıl boyunca olmadı sonra üst üste 3 defa boş gebelik yaşıyınca umudum tükendi. Bu sefer yine araştırcaz sebebini inşallah olur Bu defa. Teşekürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…