Bos gebelik yasayip tekrar hamile kalmak isteyenler ve sizlerin fikirleri..!!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi egal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

egal

RÜZGAR ÇOK SERT ESECEK...
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
771
6
46
Almanya
merhaba;

bu konuyu cok arastirdim ama bi cevap bulamadim... ben 2 kere bos gebelik gecirdim sonra genetik testler yapildi birsey cikmadi.. simdi tekrar hamileyim ve korkuyorum tekrar aynisi olcak diye korkudan doktora henüz gidemedim. 7 haftalik olsun öyle gidiyim dedim ama hep aklimda ya buda bos gebelikse.. tekrar arka arkaya bos gebelik yasayan varmi?? elimde degil aklima takilior ister istemez ya buda diyerek..

Son düzenleme:
anlasilan benim gibi yasayan yook . aslinda güzel birsey kimse benim gibi aci cekmemis demektirr..

:::::::

Das Sie hinsichtlich einer Anlageträgerschaft für eine Hämoglobinopathie weitere Abklärung für sich wünschten, hatten wir Ihnen, Frau 1, auch eine Blutprobe für eine Hämoglobin-Elektrophorese zur Untersuchung auf Überträgerschaft einer Hämoglobinopathie entnommen.

Son düzenleme:
canım boş gebeliğin ne kadar zor olduğunu ben bilirim.hevesinin kursağında kalmasıdır boş gebelik.ben yaşamadım ama bana hamileliğimde doktor boş gebelik olabilir çocuk görünmüyor ,haftaya yine gel demişti o üzüntümü ben bilirim ancak.garanti olsun diye ikinci hafta gittim çok şükür ki bebeğim oradaydı ama boş gebeliğin acısını o arada yaşadım.bu dönemde de araştırdım tabki nedir bu boş gebelik diye.genelde kalitesiz spermden oluyor.yani erkek kaynaklı bir sorun bu eşinin doktora görünmesi ve sperm kontrolü yaptırması gerekir.
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kucaklarsın bebişini.

destegin icin cok tesekkür ederim cnm.. bende 2 kere yasadim doktor %50 genetiktir %50 hic birseyi yoktur nedensizdir dedi. genetik analizleri yaptirdik hersey normal dedi.. doktor bana hic kalitesiz spermden falan bahsetmedi yeni duyuyorum.. eger buda bos gebelik cikarsa esimi teste gönderecegimm.. allahim 3 kez yasatmasin ayni aciyi ins.. sende cok zor günler yasamisin ama sonunde mutlu haber almissin ins bende duyorum o güzel sözleri.. allahim kimseye yasatmasin.

simdi 6 haftalik ben diyorum 1 hafta sonra gidiyim. doktorlar hep ümit veriyor gözükmeyince hevesim 2 kere kursamda kaldi. 8 haftadan önce bilemiyorlarmis yani 8 haftaya kadar bekliyor.. buseferde gec gidiyi diyorum.. ama tereddütlüyümde bian öncede ögrenmek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…