• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik yaşayanlar

pandaca

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2024
100
20
13
24
Merhaba kızlar 15 mayısta hamile olduğumu öğrendim çok güzel gidiyordu btc beta değerlerim falan doktor tam 6 haftalıkta ultrasonla bakmak için çağırdı gittik hiç bişey göremedi pazartesi yine gel dedi gittim yine aynı ne kese ne bebek hiç bişey gözükmedi ama değerlerim normal haftaya göre iyiydi beni Anestezili kürtaja aldı oluşamayan bir gebelik dedi 2 günde bir kan tahlili veriyorum beta değerlerim düşüşünü takip etmek için çok zor zamanlar geçiriyorum üzülüyorum yaşayan var mı böyle benim gibi ne zaman bidaha bebeğim olur

Bende yaşadım, tüp bebekle hamile kalmıştım :(

Merhaba kızlar 15 mayısta hamile olduğumu öğrendim çok güzel gidiyordu btc beta değerlerim falan doktor tam 6 haftalıkta ultrasonla bakmak için çağırdı gittik hiç bişey göremedi pazartesi yine gel dedi gittim yine aynı ne kese ne bebek hiç bişey gözükmedi ama değerlerim normal haftaya göre iyiydi beni Anestezili kürtaja aldı oluşamayan bir gebelik dedi 2 günde bir kan tahlili veriyorum beta değerlerim düşüşünü takip etmek için çok zor zamanlar geçiriyorum üzülüyorum yaşayan var mı böyle benim gibi ne zaman bidaha bebeğim olur
Çok zor bir durum
Sadece şunları söylemek istiyorum Allah gerçekten sevdiği kulunu imtihan ediyor daha güzelini vermek için bizi terbiye ediyor
Şuan günümüzde genelleme yapmak istemiyorum ama genel olarak en başta bir atık gebelik oluyor ben de yaşadım ve sabırla Allahın bana sunacağı mükafatı bekliyorum
Allah sana da en güzel en hayırlı zamanda güzel bir bebek versin inşallah
Şöyle düşün ilerlese ve genetiksel anlamda sıkıntılı bir bebek olsaydı ileride daha sıkıntılı bir hamilelik geçirecektin
Rabbim seni erkenden zorluktan kurtarmış

Çok zor bir durum
Sadece şunları söylemek istiyorum Allah gerçekten sevdiği kulunu imtihan ediyor daha güzelini vermek için bizi terbiye ediyor
Şuan günümüzde genelleme yapmak istemiyorum ama genel olarak en başta bir atık gebelik oluyor ben de yaşadım ve sabırla Allahın bana sunacağı mükafatı bekliyorum
Allah sana da en güzel en hayırlı zamanda güzel bir bebek versin inşallah
Şöyle düşün ilerlese ve genetiksel anlamda sıkıntılı bir bebek olsaydı ileride daha sıkıntılı bir hamilelik geçirecektin
Rabbim seni erkenden zorluktan kurtarmış
Evet gerçekten çok zor bir durum rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın sabrediyorum dua ediyorum inşallah rabbim yine nasip edecek en güzelini yapacak

Gebelik belirtileriniz var mıydı acaba bende bundan şüphelendim de

Başka doktora gittin mi sonradan gösteren oluyor kendini.. Tekrar hamile kalırsın üzülme canım
Gittiğim doktor işinde çok iyiydi o yüzden gitmedim 6. Haftada illa bi kese olurdu hiçbişey yoktu maalesef ki böyle oldu inşallah yine nasip olur dua ederseniz çok sevinirim

Üzülme aynısını yaşadım kendimi yiyip bitirdim 1 adet sonrası hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileym kızımı bekliyorum 🧑💞❤️🤲

Üzülme aynısını yaşadım kendimi yiyip bitirdim 1 adet sonrası hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileym kızımı bekliyorum 🧑💞❤️🤲
Gerçekten mi Allah razı olsun bir umut verip yazdığınız için çok teşekkür ederim inşallah rabbim nasip eder sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️

Gerçekten mi Allah razı olsun bir umut verip yazdığınız için çok teşekkür ederim inşallah rabbim nasip eder sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️
Evet canım 11 ocakta kürtaj oldum son adet tarihim 18 şubat 1 ay sonra hamile kaldım düşükten sonra kolay kalınır ama mutlaka 1 adet geçirip sonra deneyin dr um 1 adet bile sorun olmaz ama bekle demişti bekledim sonra ilk ay kaldım inşallah sağlıklı ilerler bakalım 🤲❤️

Back