• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik yaşayan var mı? Belirtileri nelerdir??

canım durmadan konu açıp neden kafanı karıştırıyorsun

Ben boş gebelik geçirdim canım seni ne gibi sıkıntıların var ki şüpheleniyorsun

Hiç bir belirtisi yok doktora gidiyosun embriyoyu göremeyince kese boş diye başımdan geçti kürtaj oldum beş ay önce doktor böyle bi risk mi söyledi

Ben boş gebelik geçirdim canım seni ne gibi sıkıntıların var ki şüpheleniyorsun
Canım benim ilk artışlar çok güzeldi 2 günde 4 kat artıyordu sonra 6 Eylül de kan verdim 1269 çıktı 12 eylül de kan verdim 4498 çıktı doktor az artmış dedi bugün tekrar kan verdim 5346 çıktı keseyi gördüm bügün 7 mm dedi doktor ama beta HCG düzensiz artıyor boş gebelik olabilir dedi haftaya tekrar gel kese büyürse sıkıntı yok demektir ama büyümezse boş gebelik dedi. Bende lekelenme falan hiç bişey yok ultrasona göre de 4 haftalık daha

Hiç bir belirtisi yok doktora gidiyosun embriyoyu göremeyince kese boş diye başımdan geçti kürtaj oldum beş ay önce doktor böyle bi risk mi söyledi
Malesef beta HCG düzensiz artıyor bu yüzden olabilir dedi ama keseyi gördüm bugün ultrason a göre 4 haftalık dedi

canım bende 9.haftaya kadar hiç bir lekelenme olmadı.10. haftaya yaklaşınca kanamam açıldı
Anladım inşAllah bende öyle olmaz daha 4 haftalık benimki. Keseniz büyümemişti o zaman dimi çünkü doktor günde 1 mm büyümesi lazım dedi bana

Canım benim ilk artışlar çok güzeldi 2 günde 4 kat artıyordu sonra 6 Eylül de kan verdim 1269 çıktı 12 eylül de kan verdim 4498 çıktı doktor az artmış dedi bugün tekrar kan verdim 5346 çıktı keseyi gördüm bügün 7 mm dedi doktor ama beta HCG düzensiz artıyor boş gebelik olabilir dedi haftaya tekrar gel kese büyürse sıkıntı yok demektir ama büyümezse boş gebelik dedi. Bende lekelenme falan hiç bişey yok ultrasona göre de 4 haftalık daha
Canim bunları düşünüp gebeliğini zehir etme..Inşallah bir dahaki gidisinde bebeginin pıt pıt kalbini duyar gelirsin.Belirtilere takilma Benim kanım cok güzel artmasina rağmen boş gebelikti.eger ultrasona göre 4 haftalıksa daha anca görürsün bebeğini

neden konu açıyorsun ki sürekli kafanı neden meşgul ediyorsun 4 haftalık da kalp atışı zaten olmaz kesende görülmüş

Anladım inşAllah bende öyle olmaz daha 4 haftalık benimki. Keseniz büyümemişti o zaman dimi çünkü doktor günde 1 mm büyümesi lazım dedi bana
inşallah olmaz. bende beta hariç herşey güzel gidiyordu kese istenildiği gibi gidiyordu sadece adet tarihle ultrason sonucu uyumlu değildi 1 hafta geriden geliyordu 9. haftaya kadar bekledik ama olmadı malesef

lütfen kk dan çıkıp kendıne bir bardak süt doldurup içermisin ,

zehir ettin kendıne hamılelıgı ,
eğer boş gebelıkse elinden hiçbirşey gelmiyor herşey olacagına varıyor allah ne yazmışsa o ,
kurban bayramının ertesi günü boş gebelıkten kürtaj oldum ve hamılelıgın bütün belirtileri yaşıyordum ,
ama boş gebelıktı ,

yaşın kaç bilmiyorum ama ben 44 yaşındayım ve senın kadar telaş etmedim ,
çünkü mucize gibi verende ALLAH alanda ALLAH

Canim bunları düşünüp gebeliğini zehir etme..Inşallah bir dahaki gidisinde bebeginin pıt pıt kalbini duyar gelirsin.Belirtilere takilma Benim kanım cok güzel artmasina rağmen boş gebelikti.eger ultrasona göre 4 haftalıksa daha anca görürsün bebeğini
İnşAllah canım Allah razı olsun ❤️ çok korkuyorum Rabbim korktuğumu yaşatmasın

inşallah olmaz. bende beta hariç herşey güzel gidiyordu kese istenildiği gibi gidiyordu sadece adet tarihle ultrason sonucu uyumlu değildi 1 hafta geriden geliyordu 9. haftaya kadar bekledik ama olmadı malesef
Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın inşAllah

Back