Canım iyi akşamlar bende 8 kasimda kürtaj oldum 13 Aralık ta adet oldum korkma böyle durumlar oluyorArkadaşlar merhaba. Ben 17 kasımda boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum. İlk hamileliğimdi. Doktor regle olduktan sonra tekrar çalışmalara başlayabilirsin dedi. Kürtajın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kanamam oldu 3 4 gün kadar. Fakat şu an 39 gün geçmesine rağmen henüz adet olamadım. Doktorum regle söktürücü bir ilaç verdi 21 gün kullan diye. Lütfen boş gebelik geçiren ya da kürtaj olanlarınız yazabilir mi ne zaman adet oldunuz ya da sonraki tekrar hamile kalma süreci daha kolay olur diyorlar doğru mu?
Gecmis olsun rabbim tekrar sağlıklı hayirli evlat nasip etsin bende eylul ayinda bos gebelikten kurtaj oldum 28.gunde adet oldum bana istersen adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben tekrar korktugum icin cesaret edemedim insallah ocak ayinda deneme baslayacagam herkesin vucut yapisi farkli kimi hemen hamile kaliyor kimi 2 ay sonra kimi 6 ay sonraArkadaşlar merhaba. Ben 17 kasımda boş gebelik nedeni ile kürtaj oldum. İlk hamileliğimdi. Doktor regle olduktan sonra tekrar çalışmalara başlayabilirsin dedi. Kürtajın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra kanamam oldu 3 4 gün kadar. Fakat şu an 39 gün geçmesine rağmen henüz adet olamadım. Doktorum regle söktürücü bir ilaç verdi 21 gün kullan diye. Lütfen boş gebelik geçiren ya da kürtaj olanlarınız yazabilir mi ne zaman adet oldunuz ya da sonraki tekrar hamile kalma süreci daha kolay olur diyorlar doğru mu?
Geçmiş olsun. Folik asit kullanmayı önerdi mi doktorunuzGecmis olsun rabbim tekrar sağlıklı hayirli evlat nasip etsin bende eylul ayinda bos gebelikten kurtaj oldum 28.gunde adet oldum bana istersen adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben tekrar korktugum icin cesaret edemedim insallah ocak ayinda deneme baslayacagam herkesin vucut yapisi farkli kimi hemen hamile kaliyor kimi 2 ay sonra kimi 6 ay sonra
Teşükkür ederim evet önerdi bir de benim kanim düşük oldugu icin kan ilaçi verdi hamile olana kadar devam et dedi hayirlisi bakalim rabbim herkesin gönlüne göre versinGeçmiş olsun. Folik asit kullanmayı önerdi mi doktorunuz
Teşükkür ederim evet önerdi borde benim kanim düşük oldugu icin hamile olana kadar devam et dedi hayirlisi bakalim rabbim herkesin gönlüne
Amin inşallah canımTeşükkür ederim evet önerdi bir de benim kanim düşük oldugu icin kan ilaçi verdi hamile olana kadar devam et dedi hayirlisi bakalim rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ya bana aslında 3 4 ya da 5 hafta içerisinde olman lazım demişti benim 6. Haftam bu hafta o yüzden biraz gerildim bir de psikolojik olarak etkilendim sanırım bir yandan bir an önce hemen hamile kalmak istiyorum adet olmadıkçada kafama takıyorum sanırım böyle çevremde hamileleri görünce heleCanım iyi akşamlar bende 8 kasimda kürtaj oldum 13 Aralık ta adet oldum korkma böyle durumlar oluyor
İnşallahTelaşlanma her kadının yapısı çok farklı ben kürtajdan sonra doğum kontrol hapına başladım. Hap bitiminde regli oldum. Doktorun verdiği ilaçla adetin gelir bence. Kendini de bu konuda üzme strese girdikçe de olmazsın. İnşallah sağlıklı hamileliğimiz olur ilerde
Doktorun söylediğine göre tekrarlama olasılığı yokmuş sizde korkmayın ben inanıyorum Allah bu sefer hepimize sağlıkla verecek bebişlerimizi inşallahGecmis olsun rabbim tekrar sağlıklı hayirli evlat nasip etsin bende eylul ayinda bos gebelikten kurtaj oldum 28.gunde adet oldum bana istersen adet olduktan sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben tekrar korktugum icin cesaret edemedim insallah ocak ayinda deneme baslayacagam herkesin vucut yapisi farkli kimi hemen hamile kaliyor kimi 2 ay sonra kimi 6 ay sonra
Ya iste insanin basina gelmeyince bilmiyor rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasipDoktorun söylediğine göre tekrarlama olasılığı yokmuş sizde korkmayın ben inanıyorum Allah bu sefer hepimize sağlıkla verecek bebişlerimizi inşallahhem erkenden adette olabilmişsiniz. Okuduğum kadarıyla bu forumdan kürtajdan sonra herkes daha kolay hamile kalmış bebeğin bacağı mı ne içeride kalır yazmış herkes tabi boş gebelikte de geçerli midir bilmiyorum inşallah öyledir :)
İnan strese girdikçe öyle oluyor. Ben bebek kıyafetleri gördükçe alasım geliyor üzülüyorum. Ama toparlanmaya başlamamız lazım stres her şeyi çok etkiler. Hemen hamile kalmaya çalışma kendini toparla vücudun kendine gelsin 2 regli geçir yemene içmene dikkat et. Bak ben doğum kontrol hapı kullanıyorum toparlanmam gerek psikolojik olarak zaten iyi değildim panik atağım var. Diyorum ki demek ki böylesi hayırlıymış belki stresle ataklarla benim için iyi bir hamilelik olmayacaktı. Folik asitini kullan sigara kullanıyosan bırak. Korkuya kapılma sadece sen ben yaşamadık ki bunu bir sürü kadının başından geçiyor hepsinin çocukları var şuan. Kendini bunaltma iyi şeyler düşün hepİnşallahbu ilaç bitince cyclo diye bir ilaç 7 gün içerisinde olursun dedi kasık ağrılarım oluyor ama her gün tamam bugün olur diyorum yine yok bir şey malesef
Ay öyle güzel yazmışsın ki valla inşallah öyle olur :) 43 gün oldu bugün benim henüz adet olamadım zaman olarak neredeyse 2 adet dönemi geçirmiş kadar oldum sanırımİnan strese girdikçe öyle oluyor. Ben bebek kıyafetleri gördükçe alasım geliyor üzülüyorum. Ama toparlanmaya başlamamız lazım stres her şeyi çok etkiler. Hemen hamile kalmaya çalışma kendini toparla vücudun kendine gelsin 2 regli geçir yemene içmene dikkat et. Bak ben doğum kontrol hapı kullanıyorum toparlanmam gerek psikolojik olarak zaten iyi değildim panik atağım var. Diyorum ki demek ki böylesi hayırlıymış belki stresle ataklarla benim için iyi bir hamilelik olmayacaktı. Folik asitini kullan sigara kullanıyosan bırak. Korkuya kapılma sadece sen ben yaşamadık ki bunu bir sürü kadının başından geçiyor hepsinin çocukları var şuan. Kendini bunaltma iyi şeyler düşün hephatta zamanı gelince birbirimize soracağız kızlar hangi biberonu aldınız hangi bezi kullanıyosunuz iyi şeyler düşün iyi olsun her şey
İnşallah istediğiniz zaman Allah hayırlısı ile sağlıkla nasip eder kısa zamandaYa iste insanin basina gelmeyince bilmiyor rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip
Evet annem de oyle demistitekrar hamile kalabilirsin demisti
Çok teşekkür ederim cnmİnşallah istediğiniz zaman Allah hayırlısı ile sağlıkla nasip eder kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?