boş gebelik ve düşük yaşayanlar nolur yardım edin

malikeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
148
47
selam arkadaşlar, mayıs ayında 8haftalık gebelik kese oluştu denmesine ragmen boşmuş boş gebelik dendi,kürtaj oldum, gecen ay 5 haftalık hamileydim allttan muayene oldum beta hcg 1000iken görünmesi gerekir diye baktı dr ben daha ne olduğunu anlamadan, sonrası kahverengi kanama derken, kanama ve düşük oldu :KK43: bu durumlar normal mi, hiç yasayan arkadaşımız var mı? Çok istiyoruz bebeği, eşim daha çok istiyor, beni üzmemek için genciz filan diyor ama :KK43:

Bende 11 haftalik hamileydim ama dün aldılar Bebeğimi kalp atışları durduğu için  öyle Üzgünüm ki esimde bana belli etmemeye çalışıyor çok korkuyorum yeniden hamile olamayacağı m ya da aynı üzüntüyü yeniden yaşarım diye Allah kimseye bu acıyı vermesin

Gecmis olsun. Bir ayağı içinde olur derler. Ben de ilkinde 3 aylık hamileyken kaybetmiştim. Ikinci hamileliğimde bir oglum oldu cok sukur. Yedi yil sonra simdi yine hamileyim 3 aylik ve kanamam var. Yine korkuyorum. Allah yardımcımiz olsun.

Gecmis olsun. Bir ayağı içinde olur derler. Ben de ilkinde 3 aylık hamileyken kaybetmiştim. Ikinci hamileliğimde bir oglum oldu cok sukur. Yedi yil sonra simdi yine hamileyim 3 aylik ve kanamam var. Yine korkuyorum. Allah yardımcımiz olsun.
İkinci hamileliginiz ne kadar zaman sonra oldu hemen oldu mu

İkinci hamileliğim hemen 5 ay sonra oldu. Halbu ki ilk 5 yil cocugum olmamisti. Dusuk yaptigimda doktor bana sakin uzulme hamile kalabiliyorsun iste dedi.

Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yasatsin çok zor
Amin. Düşükten sonra gerçekten arası uzun sürmüyor. Ben de gece gunduz aglamistim. Tarifi cok zor. 5 yil tedavi uzun eziyetler. Sonra kendiliginden hamile kal ve kaybet. Cok aciydi. Allah en kısa zamanda anne olmayi nasip etsin inş.

X