Bugün aynı şeyi ben de yaşadım ama 6+1im.kese boyutunu bilmiyorum ama ultrasyonda 11.5 m yazıyor eğer doğruysa.bende de birşey göremedi haftaya gel bazen geç döllenme olabiliyor 7.haftada netleşir dedi.Arkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim bugün 6+0 gebeyim doktora gittim kese 19mm ama bebek yok hem ultrason hem de vajinal ultrasonla baktı yok bebek boş gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi içim acıyor başına böyle birşey gelip sonradan bebeği gören oldu mu
Kuzum İnan şuanki psikolojini o kadar iyi anlıyorum ki aman dua edeceğiz inşallah haftaya bebişlerimizi göreceğiz ben inanıyorumBugün aynı şeyi ben de yaşadım ama 6+1im.kese boyutunu bilmiyorum ama ultrasyonda 11.5 m yazıyor eğer doğruysa.bende de birşey göremedi haftaya gel bazen geç döllenme olabiliyor 7.haftada netleşir dedi.
Ben ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyim.bana doktorum 6 ağustosa gel demişti ama ben erken gittim başka bir doktora.çok pişmanım keşke günümü bekleseydim.Bi de birşey dikkatimi çekti.Haftalarımız aynı ama sizin 19mm benim 11.5 kese boyutu.Kuzum İnan şuanki psikolojini o kadar iyi anlıyorum ki aman dua edeceğiz inşallah haftaya bebişlerimizi göreceğiz ben inanıyorum
Evet doğru söylüyorsun bana 19 mm yazmış evrağa kesede sorun yok dedi olması gerektiği gibi ama bebek yok dedi haftaya tekrar bakacakBen ilk şoku atlattım şimdi daha iyiyim.bana doktorum 6 ağustosa gel demişti ama ben erken gittim başka bir doktora.çok pişmanım keşke günümü bekleseydim.Bi de birşey dikkatimi çekti.Haftalarımız aynı ama sizin 19mm benim 11.5 kese boyutu.
Bana da kese güzel dedi ama bebekte yok kalp atışı da.Sen de yolk sac falan göründü mü bana hiç bilgi vermedi bu konuda.ben de sormadım.Evet doğru söylüyorsun bana 19 mm yazmış evrağa kesede sorun yok dedi olması gerektiği gibi ama bebek yok dedi haftaya tekrar bakacak
Oldu 6 haftayı geçmişim farkında değildim hamile olduğumun kese var bebek yok dediler kürtaj yapacaktı diğer hafta başka hastaneye gittim bebekte kalp atışı da var dediler şuan içerde mizikliyorArkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim bugün 6+0 gebeyim doktora gittim kese 19mm ama bebek yok hem ultrason hem de vajinal ultrasonla baktı yok bebek boş gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi içim acıyor başına böyle birşey gelip sonradan bebeği gören oldu mu
Size de geçmiş olsun.genetik problemleriniz var mıydı?test falan yaptırdınız mı?Doktorum bana geç döllenme demişti keseyi görmeye gittiğimde o yüzden bir umudum var.inşallah görürüz.arkadaşlar moralinizi bozmak istemem fakat baştan gözükmeince malesef devamı olmuyor ben 2 kere boş gebelik yaşadım 3. aya kadar beklettiler belki bebk oluşur diye ama malesef inşallah bir istisna olurda sizin bebişleriniz oluşur
bu sene eşimle beraber test yaptırdık hiçbişey çıkmadı şimdi tekrar deniyoruz nasipse olurSize de geçmiş olsun.genetik problemleriniz var mıydı?test falan yaptırdınız mı?Doktorum bana geç döllenme demişti keseyi görmeye gittiğimde o yüzden bir umudum var.inşallah görürüz.
Bana da kese iyi dedi ama bebek yok direk boş gebelik olabilir dedi başka bir haltta söylemedi sinir oldum ama dünden beri midem çok kötü kusuyorum başım dönüyor inşallah bebek keseye düşmüştürBana da kese güzel dedi ama bebekte yok kalp atışı da.Sen de yolk sac falan göründü mü bana hiç bilgi vermedi bu konuda.ben de sormadım.
Ya hadi inşallah bizede böyle güzel haber verirler İnan o kadar çok istiyorum ki o doktorun yanılmasını ama ben inanıyorum bebeğim Benimle saol canımOldu 6 haftayı geçmişim farkında değildim hamile olduğumun kese var bebek yok dediler kürtaj yapacaktı diğer hafta başka hastaneye gittim bebekte kalp atışı da var dediler şuan içerde mizikliyor
Bende kasık ağrısı ve batması dışında hiçbir belirti yok hala.Sadece hep aç hissediyorumBana da kese iyi dedi ama bebek yok direk boş gebelik olabilir dedi başka bir haltta söylemedi sinir oldum ama dünden beri midem çok kötü kusuyorum başım dönüyor inşallah bebek keseye düşmüştür
Ben 3 gebelik yasadim ucu de boyle oldu ilknide senin gibi korkmustum ama diger hafta gidince kalp atislarini bile duymustuk sonra ki gebeliklerim de oyle olunca doktor acaba bos mu demeden ben hayir doktor hanim benim gec dollenmedir deyip kalkip gittim. Gec dollenmedir buyuk ihtimal senin deArkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim bugün 6+0 gebeyim doktora gittim kese 19mm ama bebek yok hem ultrason hem de vajinal ultrasonla baktı yok bebek boş gebelik olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi içim acıyor başına böyle birşey gelip sonradan bebeği gören oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?