Boş gebelik olabilir mi kuruntu mu yapıyorum

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
33
Kızlar merhaba :) yine oturduğum yerden aklıma düşen bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Hamileliğin ilk haftaları bence çok stresli geçiyor yani bende öyle en azından :) şimdi şöyle söyliyim 2 hafta önce filan hamile olduğumu öğrendim ve doktora gidene kadar geçen sürede sürekli dış gebelik olma ihtimalini düşünüp evde kendi kendimi yedim. Sürekli dış gebelik belirtileri nedenler falan araştırıp duruyodum. Neyse sonra geçen çarşamba doktora gittik ve doktor keseyi gördü. Yani kesin bir dille dış gebelik olmadığını iç gebelik olduğunu söyledi. Ve tabi rahatladım. Bu arada geçen çarşamba gittiğimizde yani keseyi gördüğünde 4+2 olduğunu söyledi. Kese de 4.3mm di. Gayet iyi dedi doktor rahatladık eve geldik ve 2 hafta sonra kalp atışları ve bebek için kontrole çağırdı. Yani haftaya Çarşamba günü gidicem tekrar. Şimdi de dış gebelik şüphem bitti ya sanki kendime dert etmek istermiş gibi boş gebelik şüphem başladı. Kanama lekelenme vs bişey yaşamadım. Çok şükür ağrım sızım falan da yok yani sadece gaz problemi oldu o kadar o da geçti. Hafif kasıklarımda adet ağrısı gibi ince ince ağrı var onun dışında biseyim yok. Beta ölçümlerini 2 günde bir yaptırdım falan hep yükseldi iyiydi artık yaptırmıyorum tabi:) şimdi haftaya çarşambaya kadar bana günler geçmek bilmez ama boş gebelik mi kalp atışını duyar mıyız falan kendi kendimi yiyorum sadece. Sizce böyle bir ihtimal var mı yada bir belirti gösterir mıydı şimdiye kadar bugün 5+1 iz bu arada. Yorumlarınızı bekliyorum

Yani resmen kendinize dert bulma peşindesiniz ayol derin bir nefes al yaslan arkana keyfine bak yani
Aynen öyle ya gerçekten kendime o kadar sinir oluyorum ki . Bi oh hamileyim diyip önüme bakamadım sürekli kafamda tilkiler kalp atışlarını duyana kadar da rahat yok heralde

Kendim gibi birini buldum tıpkı bende sürekli evham halinde birşey olmaz insalalh modundayim. Acaba kimyasal mi dış gebelik mı boş gebelik mı vs vs derken baya zihnim bulandi ve çok yoruldum düşünmekten uyuyamaz olmuştum. Benim tüp bebek olduğu için ayrı bir endişe var elbette.
Bende dün kese görmeye gittim.
Kalp atışı için haftaya Perşembe gideceğim bakalım günleri nasıl geçircem.

Öyle yada böyle herşey nasip işi aslında çok çok dua et Allah yardımcımız olsun

Yani resmen kendinize dert bulma peşindesiniz ayol derin bir nefes al yaslan arkana keyfine bak yani
Bende böyleyim surekli risk analizi oldu olmadı kese vardı kalp atışı olacak mı vs vs. Aslında herşey olacağına varıyor. Nasipten ötesi yok. Herşey güzel olur inslalah

Merhaba:) bende öyle ilk hamile olduğumu öğrendiğimde dış gebelik mi acaba diye günlerce uyuyamadım sonra gittim keseyi gördüm anlık bir rahatladım ama durur muyum durmam şimdi de boş gebelik mi acaba diye :)) evet doğru amin Allah hepimizin yardımcısı olsun nasip işi evet mesela ben kese görmeye gittiğimiz günde çok stresliydim ama çok şükür görebildim :) belki haftaya gittiğimde kalp atışlarını da hemen duyarım Allah'ın izniyle ama işte çok stresli ya

Bende böyleyim surekli risk analizi oldu olmadı kese vardı kalp atışı olacak mı vs vs. Aslında herşey olacağına varıyor. Nasipten ötesi yok. Herşey güzel olur inslalah
Kimi insan öyle cnm sürekli kötüler geliyor aklına ama dediğin gibi nasipten ötesi yok Rahat olmaya çalış

Siz bu 9 ayı kendinize zehir edeceksiniz gibi görünüyor. Çocuğunuzu rahat bıraksanız. Her stresiniz bebeğinize zarar biliyorsunuz değil mi ?

Siz bu 9 ayı kendinize zehir edeceksiniz gibi görünüyor. Çocuğunuzu rahat bıraksanız. Her stresiniz bebeğinize zarar biliyorsunuz değil mi ?
Tabiki zarar haklısınız ama insan kendine engel olamıyor ki işte. Keseyi göreyim rahatlarim kalp atışını duyayım rahatlarim diye uzayıp gidiyor hikaye. Bende isterim tadını çıkarayım hiç kötü şey düşünmeyip ama işte insanız kuruntular rahat bırakmıyor ki

Bence sizinki kuruntuluktan ileri. Okb falan var mı ?Çünkü bu durum bitmeyecek gibi görünüyor canım. Doğumdan sonra da takacak şeyler bulursunuz gibi görünüyor.. Bebeğinize yarardan çok zarar verdiğinizi aklınıza getirin ve böyle şeyler düşünmemeye çalışın.. Sağlıkla doğsun

Aynen öyle ya gerçekten kendime o kadar sinir oluyorum ki . Bi oh hamileyim diyip önüme bakamadım sürekli kafamda tilkiler kalp atışlarını duyana kadar da rahat yok heralde
E kalbi duyunca bitmeyecek ki bu sefer de ikili test zamanini bekleyeceksiniz acaba bir sorun mu var diye. Kendinizi rahatlatmazsaniz doğumdan sonra bile bu düşünceler bitmez hamileligin keyfini çıkartın.

canim kese varsa,degerlerinde guzel ilerliyorsa, herhangi kanama yada agri sizin yoksaa bence bebisinde senjnlee ..artik kuruntu yapmayi birak ve keyfini cikarmaya bak ..Rabbimin izniyle saglikla kucagina almani dilerimm ..insallah isteyen herkes bu guzel olayi yasar ❤

Amin inşallah canım inşallah Keyfini çıkarmaya başlamayı çok istiyorum bende inşallah benimledir bebeğim

Seni anlıyorum ben, meraklanma yalnız değilsin böyle böyle bebislerimize kavuşunca oh diyeceğiz biz. Bana doktor çift kese görüyorum dedi ben diyorum ki yüksek riskli gebelik ya kalpleri durursa biri birini etkilerse birşey olursa..
Dr dedi ki önce bir sevin ya.
Sevindim sevinmesine ama o endişe yok mu işte gelip sarıyor seni.
Ama şimdi daha iyiyim herşey olacağına varıyor sonuçta ne yapsam elimden birşey gelmez. Dua edelim en iyisi

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evet doğurup kucağımıza alana kadar rahat yok bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…