Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim boş gebelik gebelik kesesinin görünmesi,fakat içinde bebek olmamasıdır....ultrason ile farkedilir...gebelik kesesi içinde bebek olmadan da büyüyebilir...boş gebeliklerde kalp atışı alınmaz,aynı hamileymişsin gibi hamileliğin tüm belirtileri yaşanır..bulanıt da olur,kusma da olur,baş dönmesi de olur herşey olur...ve bebek görünmez yanii bebek yoktur..döllenme olmuştur fakat bebek oluşmamıştır...sebebi kalitesiz sperm ya da kalitesiz yumurtanın döllenmesidir...veya her ikisinde de kalitesizlik varsa böyle bir durum ortaya çıkabilir...gebelik ilerlemeden derhal kürtaj olunmalıdır...ben böyle birşey yaşamadım ama bu hamileliğimde korkmuştum böyle birşey var mı diye..benim de altıncı haftada kalp atışlarını alamamıştık gebelik kesem de boş görünüyordu fakat yedinci haftada kalp atışını aldık ve bebeği gördük...sevgiler..
sevgili mues: bu anlattıklarını ben yaşamaya başladım.bugün doktora gittim ve 6hafta 2 günlük gebelik teşhisim var ama kese boş görünüyor ve kalp atışları da yok.çok tedirginim.1 hafta sonra tekrar görelim dedi,inşallah senin ki gibi bir son yaşarım.ilk gebeliğimde boş gebeliğin adını bile duymamıştım ama bu 2. gebelik beni üzdü bugün.korkuyorum ama ümitvarım.sevgiler..
kızlar bebeğimi kaybettim(bu sabah hafif kanamam oldu ve doktorum kesenin hala boş olduğunu ve sonlandırmamız gerektiğini söledi yarın kürtaj olucam.çok canım yanıooo
( onu çok istiodum
(