- 5 Temmuz 2020
- 36
- 3
- 16
- 26
- Konu Sahibi Nuriye Daylak
Bir arkadaşım soruyor boş gebelik ne demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese buyumesıne ragmen ıcınde yolk sac ve bebek olusmuyorsa bu bos gebelık oluyorBir arkadaşım soruyor boş gebelik ne demek
Ne zaman belli oluyorcnmkese buyumesıne ragmen ıcınde yolk sac ve bebek olusmuyorsa bu bos gebelık oluyor
Gebelik kesesinde zar ve plesenta olmasına rağmen embriyonun olmamasıBir arkadaşım soruyor boş gebelik ne demek
Ulutrasonda boş gebelik dememişler cnm altan keseyi görmüşGebelik kesesinde zar ve plesenta olmasına rağmen embriyonun olmaması
7. haftada halen bebıs gorunmemısse bos gebelık denebılıyo. ben her ıhtımale karsı 9. haftaya kadar beklemıstım boş gebelıkte. ama 7. haftada daha boş gebelık tanısı konmustu kesınlestı yanıNe zaman belli oluyorcnm
Ulutrasonda boş gebelik dememişler cnm daha ilk haftalarsa biraz zor anlaşılması
Doktora ne zamanı gitsin sizce7. haftada halen bebıs gorunmemısse bos gebelık denebılıyo. ben her ıhtımale karsı 9. haftaya kadar beklemıstım boş gebelıkte. ama 7. haftada daha boş gebelık tanısı konmustu kesınlestı yanı
daha yenıyse sadece kese gorunur zaten :) 5. haftasından sonra yolk sac gorunur . 6. haftadan sonra kalp atımı ızlenmeye baslıyo bazılarında 7. haftada da duyulur. corona yuzunden hastaneye gıtmeye cekınıyor ve bu yuzden bı kere gıtmek gormek ıstıyorsa 7 uygun ama ıste belkı tahlıl falan yaparlar:)) cok beklemesınDoktora ne zamanı gitsin sizce
Cnnm 4 defa gitmiş en son gittiğinde kese izlenmedi demiş çok korkuyordaha yenıyse sadece kese gorunur zaten :) 5. haftasından sonra yolk sac gorunur . 6. haftadan sonra kalp atımı ızlenmeye baslıyo bazılarında 7. haftada da duyulur. corona yuzunden hastaneye gıtmeye cekınıyor ve bu yuzden bı kere gıtmek gormek ıstıyorsa 7 uygun ama ıste belkı tahlıl falan yaparlar:)) cok beklemesın
once gorunup sonra gorunmeyen kese mı? anlayamadım durumu. bence baska doktora gorunsun. . hıc kese gorunmeseydı bu zamana kadar o boş değil dış gebelıkten suphelenılırdı. kesenın rahımdısında bı yerde olması durumu yani. ama ılk zaman gorundu sonra goremedı durumunu anlayamadım ben.. acılen baska doktorla gorussun varmı kese yok mu kesınlessın sonra boş mu dolu mu onun ıcın kontrole gıder.Ulutrasonda boş gebelik dememişler cnm altan keseyi görmüş
Bir arkadaşım soruyor boş gebelik ne demek