• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boş gebelik mi

Gizemlikadinnn

Meleğim Büyüyor
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
450
458
103
Kızlar adetime 3 gün kala idrar testinde hamile olduğumu öğrendim 4+6 gunlukken doktora gittim karnımdan baktı ve hiçbirşey goremedi kan testi istedi yüksek çıkarsa vajinal ultrason ile bakacağım dedi dış gebelikten şuphelendi değerim 2750 çıktı ve vajinal ultrason yaptı keseyi gordu fakat haftaya gel boş gebelik mi değil mi ona bakalım dedi 15 güne kadarda kalp atışlarını duymamız lazım dedi çok korkuyorum acaba boş gebelik mi benim durumumda olan varmı?

Icini ferah tut canim bu bir surec banada ayni seyler soylendi alttanda ustende gorunmedi degerin artmasini bekledik gec dollenmeymis zaten dış gebelik dedi doktor boş gebelik dedi ama bir ay sonra neyseki ust uste kan testleri deger artisi falan derken alttan zar zor gorebildik 5+5 haftalikti

Panik yapma sakin ol . güzel düşün yumurtlama zamanin la alakali olabilir .. İnş hamilesindir

Saolun kızlar bugün gittik doktora kesem buyumuş bebekte oluşmaya başlamış karnımdan gordu bu sefer ama kalbi için bebek küçük dedi alttan bakayım dedi ben istemedim haftaya tekrar gidecez inşllh bu sefer duyarı

Back