• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik mi sizceee

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyycn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyycn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
6
1
1
25
Merhaba, dün muayene olduğumda 5 haftalık 8 mm kese olduğu görüldü. Eve geldiğimde hafif pembe kahveye yakın lekelenme lerim oldu. Acile gittim alttan muayene etti doktor kese yerinde bebek yok henüz ama sıkıntı yok dedi. Lekelenme lerim oluyor dedim başka bir aletle rahimden baktı kanaman yok olabilir böyle şeyler dedi ve gönderdi çok sık değil ama arada lekelenme var hafif kasık ağrım var regli olacakmışım gibi ne yapmalıyım. Haftaya kontrolüm var beklemeli miyim

Bekle, artık lekesiz geçiren var mı bu süreci merak ediyorum, benim de 9.haftaya kadar sürdü, kırmızıysa leken başka doktora git ama devlet acilde progestan vermezler doğal süreç diyorlar, kafam rahat değil diyorsan özele git progestan verir kafan rahat etsin diye, beş hafta erken 6+0 da bana da hicbirsey yok demişti 6+6da gittiğimde bebeği de gördüm, bu süreçte hızlı gelişir ama biraz sabretmen lazım, daha çok erken kanama alanın yokmuş bu iyi bı durum korkma

Endişelenme bol bol dinlenerek kontrol gününü bekle 😇

6+4 te sadece kese görülmüştü benim bebek görülmemişti ama sonra 8. Haftada gittim her şeyi gördük çok şükür. 5 çok erken sabredin

Back