- 5 Mart 2023
- 100
- 32
- 18
- 25
- Konu Sahibi msfcglayan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı için erken zaten siz vajinal ultrason mu oldunuz yoksa normal karından mıEki Görüntüle 3537118 Arkadaşlar merhaba 2 ocakta transfer oldum. Çok şükür pozitif sonuç aldım fakat bir hayli endişeliyim rica etsem 6 haftalık ultrason görüntüme bakar mısınız? Nokta kadar bir şey var henüz kalp atışı falan da yok acaba boş gebelik mi diye korktum.
Normal karından, evet kalp atışını beklemiyordum ama bebek görünmesi gerekmez miydiKalp atışı için erken zaten siz vajinal ultrason mu oldunuz yoksa normal karından mı
İnşallah ya, çok teşekkür ederim6+0da hicbirsey yok demişlerdi bana da 6+6da lekeyle gittiğimde bebisimi gördüm kalp atışı çok hafifti yeni oluşuyordu düzenli değildi, an meselesidir inşallah sonraki kontrolde görürsün
Size şunu diyebilirim ki bence karından olduğu için görülmemiştir daha erken görünmeme ihtimali de var karından vajinal bile çok yaklaştırınca görülüyorNormal karından, evet kalp atışını beklemiyordum ama bebek görünmesi gerekmez miydi
Anladım iki hafta sonra tekrar çağırdı inşallah o zaman karından bile gözükür hale gelmiş olur. Teşekkür ediyorummSize şunu diyebilirim ki bence karından olduğu için görülmemiştir daha erken görünmeme ihtimali de var karından vajinal bile çok yaklaştırınca görülüyor
bana direkt vajinal verdiler ultrasonu görüntü netliği açısından haftası küçük diye hemde varsa kalp atışı görebilmek az da olsa duyabilmek için. Vajinal ultrason ilk haftalar için daha net görüntü veriyor bence ben gitmeden araştırmıştık zaten.
Hatt 10 gün sonra randevum gene vajinal olacak kalp atışı o şekilde daha net duyulur diye galiba. Sonra sonra karından geçilecek. Başlarda vajinal benim muayeneler yani.
Bazen ümitimi kaybedebiliyorum. Zor elde edilmiş bir gebelik olduğundan kaybetme korkusu zirvelerde maalesef. Daha sakin olmaya çalışıyorum yazdıklarınız çok duygulandırdı teşekkür ediyorumMerhaba canım 6 hafta için bunu söylemek biraz zor heleki karından bakıldıysa . Vajinal ultrasonda belki görülebilirdi 10 güne inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu süreçte üzmeyin kendinizi hayatta mucizeler her zaman var
Bazen ümitimi kaybedebiliyorum. Zor elde edilmiş bir gebelik olduğundan kaybetme korkusu zirvelerde maalesef. Daha sakin olmaya çalışıyorum yazdıklarınız çok duygulandırdı teşekkür ediyorum
Merhabalar. Ben de 8 ocakta transfer olmuştum. Şükür geçen hafta kese gördük. Şu an 5+5. Ben de sizin gibi endişeliyim. Hiç bir şey yoktu içinde henüz. Doktora sorduk olabilir mi yine diye olabilir dedi. Geçen yıl boş gebelik yaşadım kendiliğinden ikizlerdi. Haftaya da randevumuz var. Ama sorun ki bu hafta nasıl geçti. Zor duruyorum doktora gitmemek için. Rabbim hepimize yardım etsinEki Görüntüle 3537118 Arkadaşlar merhaba 2 ocakta transfer oldum. Çok şükür pozitif sonuç aldım fakat bir hayli endişeliyim rica etsem 6 haftalık ultrason görüntüme bakar mısınız? Nokta kadar bir şey var henüz kalp atışı falan da yok acaba boş gebelik mi diye korktum.
İnşallah görmezsen tam vajinal istersin söylersin rica ederimAnladım iki hafta sonra tekrar çağırdı inşallah o zaman karından bile gözükür hale gelmiş olur. Teşekkür ediyorumm