• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos gebelik mi? Lütfen bilenler yardimci olabilir mi?

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
Merhaba kizlar, bugün gecen hafta tahlillerimde idrar yollari enfeksyonu oldugum icin doktora gittim. Doktor ultrasonda bebege de bakti ve keseyi gordu ama bebegi göremedigini söyledi. Haftaya tekrar gel dedi. Cok endiseliyim hesaplarima gore 6. haftanin icerisinde olmaliyim ama daha bebegi bile goremedik. Kalp atisina da bakmadik..
Biliyorum doktor tabiiki daha iyi bilir fakat pratisyendi asil doktor yoktu ve ultrasonda eskiydi görememe ihtimali nedir? Gec döllenme olmus olabilir mi diye sordum. Görmeden yorum yapamayacagini söyledi. Sizlerin tecrübeleri nedir bu konuda?

son adetim 7 Kasimda basladi.
Beklenen adetim 5 Aralikti.
kan testi sonuclarim;
29 Kasim : 0
6 Aralik : 220
8 Aralik : 558

Kese büyüklügü;
14 Aralik :6,3mm
21 Aralik : 15,54mm

daha sonrasinda beta hcg baktirmadim. Mide bulantilarim 2 gündür basladi. Gögüs hassasiyetim ara ara kesilerek devam ediyor. Kanamam hic olmadi. Siddetli sancim da yok.

Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yorum yapin. Planli bir hamilelik olmamisti ama kendimizi tam hazirlamisken simdi olmamasi ihtimali bizi cok üzüyor.
Bugünkü ultrason görüntüm de bu ; Kesenin icerisinde görünen kücük bir yuvarlak var o degil sanirim bebek cünkü resime direk bakinca daha net görünüyor ama doktor göremedim dedi. O yuvarlagin bebek olma ihtimali var mi?
WhatsApp Image 2016-12-21 at 11.40.17.jpeg

Ultrason kagidinda da 6w1d yaziyor sanirim anlami 6 hafta 1 gün ama son adet tarihime göre 7. haftadayim.

Canım içini ferah tut. öncelikle ilk testlerine göre betahcg güzel ve orantılı artmış. son adet tarihin baz alınsada ultrason olcumu esastır gec yumurtlamış olabilirsin. benim de 6 küsürde sadece kese gözüküyordu doktor istersen alttan bakalım dedi vajinal ultrasonla bebegi gördüm ve kalp atısını duydum sükür. doktorun dediği tarihi bekle strese girip kendini ve bebişini uzme. güzel haberini bekliyorum...

Canım içini ferah tut. öncelikle ilk testlerine göre betahcg güzel ve orantılı artmış. son adet tarihin baz alınsada ultrason olcumu esastır gec yumurtlamış olabilirsin. benim de 6 küsürde sadece kese gözüküyordu doktor istersen alttan bakalım dedi vajinal ultrasonla bebegi gördüm ve kalp atısını duydum sükür. doktorun dediği tarihi bekle strese girip kendini ve bebişini uzme. güzel haberini bekliyorum...
Cok tesekkür ederim icimi rahatlattiniz insallah sizin gibi olur bende de. Gelecek hafta bir daha gidecegim ma bu hafta nasil gececek bilmiyorum.

Back
X