- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
Sizi üzmek istemem, belki siznki farklı olur ancak benim gebeliğimde de her gittiğimde en az 2 hafta geriden geliyordu, hep geç döllenmedir diye umut ettik. En son bebeği ve kalp atışını dahi gördük ancak kanamam başlamıştı 2gün sonra bebeğimi düşürdüm ve kürtaj oldum...ama bir arkadaşımında gep 2hafta geriden geliyordu şuan 8aylık hamile oyüzden bence sağlıksız olduğunda bebek kendini atıyor, sağlıklıysa devam ediyor. Hakkınızda hayıtlısı olsun.arkadaşlar sonuçlarınız ne oldu. aynı durumu yaşayanlara fikir vermek için paylaşırmısınız. benim de geç döllenme ihtimalim yok diyorum, 28. gün kanda 329 çıktı. sonra 5. haftada 5 mm minicik bir kesecik.. sonra altıncı haftada yolk kesesi. 7. ve 8. haftada bebek hala yok. sonra 8. haftanın sonlarına doğru boş gebelik bu alıncak diye son kontrole gittiğimde bir minik oluşum göründü ancak bu sefer de kalp atışı yok. yolk kesesi 7 mm imiş ve normalden büyükmüş doktor her halikarda sağlıksız bir gebelik dedi. hiç bir gebelik belirtim de olmadı göğüs hassasiyeti dışında. şşimdi salı günü yani 3 gün sonra kürtaj bekliyorum. sizlerin sonuçları nelerdir.
Canim test silik de olsa pozitif görünüyor.belli aralıklarla yapmışsın çizginin belirginlesmesi lazımdı zamanla.kimyasal gebelik olabilir.ya da adet döneminde de progesteron arttığı için de böyle çıkmış olabilir.doktorun dediği gibi bekle bakalım belki geç oluşan bir gebelik tir.merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
ıns cnm ama kımyasal gebelık olsa grebılırım ddı ama ne bılım ıns gec dollenmedırCanim test silik de olsa pozitif görünüyor.belli aralıklarla yapmışsın çizginin belirginlesmesi lazımdı zamanla.kimyasal gebelik olabilir.ya da adet döneminde de progesteron arttığı için de böyle çıkmış olabilir.doktorun dediği gibi bekle bakalım belki geç oluşan bir gebelik tir.
hsklıdın vslls cnmelif1996 inşallah hamilesin dir. Hayırlısı olsun akışına bırak çok düşünmemeye çalış.Stres yaptıkça adet olacağın varsa da olmazsın..Bilirim beklemenin ne olduğunu..
cnm ıns yardımcı olur bu sana olabılır ıns neden olmasın degrlerın yukselebılır :)Adetim 5 gün geçti kan değeri 3.7 gebelik var mı acaba
cnm ıns yardımcı olur bu sana olabılır ıns neden olmasın degrlerın yukselebılır :)
Gebelikte Beta hCG Düzeyleri
Adetleri düzenli olan ve tek gebeliği olan kadınlarda son adet tarihinden sonra gebelik haftalarına göre ortalama BhCG düzeyleri (referans değerleri):
3 Hafta: 0-5 mIU/ml
4 Hafta: 5-426 mIU/ml
5 Hafta: 18-7340 mIU/ml
6 Hafta: 1080 – 56500 mIU/ml
7/8 Hafta: 7650 – 229 000 mIU/ml
9/12 Hafta: 25700 - 288 000 mIU/ml
13/16 Hafta: 13 300 – 254 000 mIU/ml
17/24 Hafta: 4060 – 165 400 mIU/ml
25/40 Hafta: 3640 – 117 000 mIU/ml
Doğumdan 4-6 hafta sonra Beta hCG düzeyi 5 mIU/ml' nin altına iner.
BhCG gebe olmayanlarda 5 mIU/ml' den küçük, postmenopozal kadınlarda 9,5 mIU/ml' den küçük değerlerdedir.
rıca ederm ne demek cnmTESK ederim cnm. Herşeyin hayırlısı artıkbekleyip gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?