- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
Arkadasşlar en son 13 nisanda hastalandım cocuk ıstıyorduk ve korunmayı bıraktık.beklenen regli tarıhım 11 mayıstı .3 gün gecınce test yaptım ve pozitif cıktı hemen kanda da baktırdık evet hamileydim.bu sefer erkenden dr a kosturmamaya nıyetlıydım adet tarihime göre bugun tam 8+3 gebelik haftasındaydım fakat yine bugün ultrasonda gebeliğim 5 haftalık gözüktü.kese var ama bebek görünmüyordu.vajınal bakmasını rica ettim drdan vajınalde bakıldı ama sonuc aynı ..kese var bebek veya ona dair bir emare yani kalp atısı yok.dr gec dollenme olabilecegını 10 gun sonra kontrole gelmemi söyledi fakat arkadaslar gec döllenme olmus olsa idrar testinde hemen adetin 3. Günü hcg cıkar mıydı?bunu dra soylediğimde hımmm o durum boş gebeliği dusundurucu dedi .10 gun sonra görüşmek üzere yanından ayrıldık.kanda hcg degerimede bakıldı az once tlf acıp öğrendim 10 binin uzerinde cıktı.boş gebelikte bu kadar yuksek bır deger olur mu acaba?su idrar testi pozitif cıkmasa kesin gec döllenme dıyecektım cunku adetlerim oldu olası cok duzensiz ama bu durum beni karamsarlıga itti.varsa tecrubeleriniz ve fıkırlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim