- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
Arkadasşlar en son 13 nisanda hastalandım cocuk ıstıyorduk ve korunmayı bıraktık.beklenen regli tarıhım 11 mayıstı .3 gün gecınce test yaptım ve pozitif cıktı hemen kanda da baktırdık evet hamileydim.bu sefer erkenden dr a kosturmamaya nıyetlıydım adet tarihime göre bugun tam 8+3 gebelik haftasındaydım fakat yine bugün ultrasonda gebeliğim 5 haftalık gözüktü.kese var ama bebek görünmüyordu.vajınal bakmasını rica ettim drdan vajınalde bakıldı ama sonuc aynı ..kese var bebek veya ona dair bir emare yani kalp atısı yok.dr gec dollenme olabilecegını 10 gun sonra kontrole gelmemi söyledi fakat arkadaslar gec döllenme olmus olsa idrar testinde hemen adetin 3. Günü hcg cıkar mıydı?bunu dra soylediğimde hımmm o durum boş gebeliği dusundurucu dedi .10 gun sonra görüşmek üzere yanından ayrıldık.kanda hcg degerimede bakıldı az once tlf acıp öğrendim 10 binin uzerinde cıktı.boş gebelikte bu kadar yuksek bır deger olur mu acaba?su idrar testi pozitif cıkmasa kesin gec döllenme dıyecektım cunku adetlerim oldu olası cok duzensiz ama bu durum beni karamsarlıga itti.varsa tecrubeleriniz ve fıkırlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
merhaba, emin olmamakla beraber 10000 bhcg çok yüksek bir değer bence boş gebelik olsa bu kadar yükselmezdi. başka bir doktora daha gitseniz? ultrasonun kalitesi çok önemli saptamada. Lütfen sonuçlardan bizide haberdar edin.
Canim sagol..icim hic rahat degil artik iyice kendimi bos gebelik olduguna inandirdim cunku gec dollenme olmus olsa idrar testinde hemen cikmamasi gerekirdi sanirim
Kizlar iyigeceler.. Tecrubeli arkadaslar vardir belki aranizda yazmak istedim. Ctesi gunu kasik batmasindan acilde bta hcg 7,42 cikti
pzt 12,12 carsamba yani bgun 14,15 doktor dis gebelik kimyasal gebelik dusuk yapabilirsin bi sru sey siraladi
. Sizcede cok az yukselmis dimi ama bu sekilde saglikli gebelige donen varmi?
Kizlar iyigeceler.. Tecrubeli arkadaslar vardir belki aranizda yazmak istedim. Ctesi gunu kasik batmasindan acilde bta hcg 7,42 cikti
pzt 12,12 carsamba yani bgun 14,15 doktor dis gebelik kimyasal gebelik dusuk yapabilirsin bi sru sey siraladi
. Sizcede cok az yukselmis dimi ama bu sekilde saglikli gebelige donen varmi?
merhaba benimde bir sorum olacaktı benim adet tarihim 8 mayıstı.normalde adet tarihi hesaplamasına göre 6+0 haftalık hamileyim.bugun doktora gittim doktor bebek küçük olduğu için görünmüyor dedi.kese oluşmuş dedi ve bir aylık hamilesin dedi.bu nasıl olabilir anormal bir durum mu var sizce?
Bende ilk kan testi yapırdıgımda çok düşüktü yavaş katlanıyordu banada dış gebelik yada düşük denildi ama bir hafta sonra uçuyordu kan degerlerim üstüne ben tek yumurta ikizlerine hamileydim.O zamanlar daha gebeligimin başlangıcıymış canım üzülme sende yükselir inş.
tüm tahliller aynı lab. mı yapıldı? Adet tarihin gecikti mi ? koyu renk lekelenme vb var mı?
Evet canim normal bende 6 haftalik doktora gittim keseyi gordu ama bebegi gormedi sonra 2 hafta sonra gittim kalbi falan gorduk hersey normaldi.olabiliyo yani canini sikma ben suan 13 haftalik hamileyim allahin izniyle
Ayni hastaneydi canim.5gun gecikmisti adetim bugun once acik kahve leke geldi simdi daha oyu renk geliyo kirmizi gbi bazen bazen koyu kahve,. Olmadi yani doktoru aradim kimyasal gebelik mis dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?