• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik mi geç döllenme mi??fıkırlerinize ihtiyacım var...

Arkadasşlar en son 13 nisanda hastalandım cocuk ıstıyorduk ve korunmayı bıraktık.beklenen regli tarıhım 11 mayıstı .3 gün gecınce test yaptım ve pozitif cıktı hemen kanda da baktırdık evet hamileydim.bu sefer erkenden dr a kosturmamaya nıyetlıydım adet tarihime göre bugun tam 8+3 gebelik haftasındaydım fakat yine bugün ultrasonda gebeliğim 5 haftalık gözüktü.kese var ama bebek görünmüyordu.vajınal bakmasını rica ettim drdan vajınalde bakıldı ama sonuc aynı ..kese var bebek veya ona dair bir emare yani kalp atısı yok.dr gec dollenme olabilecegını 10 gun sonra kontrole gelmemi söyledi fakat arkadaslar gec döllenme olmus olsa idrar testinde hemen adetin 3. Günü hcg cıkar mıydı?bunu dra soylediğimde hımmm o durum boş gebeliği dusundurucu dedi .10 gun sonra görüşmek üzere yanından ayrıldık.kanda hcg degerimede bakıldı az once tlf acıp öğrendim 10 binin uzerinde cıktı.boş gebelikte bu kadar yuksek bır deger olur mu acaba?su idrar testi pozitif cıkmasa kesin gec döllenme dıyecektım cunku adetlerim oldu olası cok duzensiz ama bu durum beni karamsarlıga itti.varsa tecrubeleriniz ve fıkırlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim:(

Durumumuz, biraz farkla neredeyse aynı. vücuttaki değişiklikler sebebiyle adet tarihime 5 gün kala idrar testi yaptım. Hafif bir çizgi oluştu. Erken testlerden yaptım, çift çizgiyi görünce; mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Ertesi gün, kan testi yaptırdım, 79 sonucu görünce hemen dr. a gittim, tabi. Görünmez hiç bakmayalım 10 gün sonra gel dedi.
10 gün sonra gittim. Bu geç döllenme kesen çok küçük dedi. 1 hafta sonra başka dr' a gittim, ben kalp sesini duycam diye heyecanlanırken, o da geç döllenme dedi. Yani, ben 6+4 teydim, dr 4+ larda olduğumu söyledi. Eksik testleri yaptır 10 gün sonra gel dedi. 3 gün sonra, testleri yazdırmak için hastaneye gittim dr. belki görünür bakmamı ister misin deyince; meraktan atladım tabi. Adam bakar bakmaz aaaa bu boş gebelik dedi ''SAYIN DOKTOR!!!''

Şuan tam 7 deyim, evde kriz geçiriyorum. Sabah iyi kalkıyorsam, akşama doğru kurmaya başlıyorum. :43:
26 haziranda kontrole gidicem. Umarım boş olmaz ve bu sefer kalp sesini duyarım. Lütfen bana sabır dileyin :18:

Durumumuz, biraz farkla neredeyse aynı. vücuttaki değişiklikler sebebiyle adet tarihime 5 gün kainla idrar testi yaptım. Hafif bir çizgi oluştu. Erken testlerden yaptım, çift çizgiyi görünce; mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.
Ertesi gün, kan testi yaptırdım, 79 sonucu görünce hemen dr. a gittim, tabi. Görünmez hiç bakmayalım 10 gün sonra gel dedi.
10 gün sonra gittim. Bu geç döllenme kesen çok küçük dedi. 1 hafta sonra başka dr' a gittim, ben kalp sesini duycam diye heyecanlanırken, o da geç döllenme dedi. Yani, ben 6+4 teydim, dr 4+ larda olduğumu söyledi. Eksik testleri yaptır 10 gün sonra gel dedi. 3 gün sonra, testleri yazdırmak için hastaneye gittim dr. belki görünür bakmamı ister misin deyince; meraktan atladım tabi. Adam bakar bakmaz aaaa bu boş gebelik dedi ''SAYIN DOKTOR!!!''

Şuan tam 7 deyim, evde kriz geçiriyorum. Sabah iyi kalkıyorsam, akşama doğru kurmaya başlıyorum. :43:
26 haziranda kontrole gidicem. Umarım boş olmaz ve bu sefer kalp sesini duyarım. Lütfen bana sabır dileyin :18:
Cnm insallah drlar yanilmistir.nettrn arastirdigim kadariyla kes3 capi 20 mm olmadan bos gebelige karar vermek dogru degilmis.benimki 5 haftalik kesede 5mm gozukmustu.cars kontrolum var sonucu tazarim.senin hcg degerin nasil cnm?benim 5.hafta 10 binin uzerindeydi

İşin tuhafı herkes sürekli Hcg testi yaptırmaktan bahsederken, 3 Dr. da 2. yada 3. testi yaptır demedi. bu kadar çok rastlayınca bu gün akşam, özel bir lab da yaptırdım. sonucu yarın alıcam. Bakalım ne çıkacak. Sonucu yazarım
RAB bütün bebişleri korusun :)

Cnm insallah drlar yanilmistir.nettrn arastirdigim kadariyla kes3 capi 20 mm olmadan bos gebelige karar vermek dogru degilmis.benimki 5 haftalik kesede 5mm gozukmustu.cars kontrolum var sonucu tazarim.senin hcg degerin nasil cnm?benim 5.hafta 10 binin uzerindeydi

Slm Nilşah, h.sonu test sonucumu aldım. >10.000 çıktı. Lab daki kız 5-6 arası dedi. Perşembe günü kontrolum var. Çoğu bitti azı kaldı. şu dört gün de biran önce geçse de sonucu öğrensem...
senin son durum nasıl?

Slm Nilşah, h.sonu test sonucumu aldım. >10.000 çıktı. Lab daki kız 5-6 arası dedi. Perşembe günü kontrolum var. Çoğu bitti azı kaldı. şu dört gün de biran önce geçse de sonucu öğrensem...
senin son durum nasıl?
Cnm malesef benim dun aksam kahverengi lekelenmem oldu bugun dra gittim gebelik kesesi hic gelismemis oldugu gibi duruyor.dr kendi kendine dusecekbdedi.allaha sukur kurtaja gerek yokmus.uzuldum ama cok degil.yin3 olur insallah.rabbim senin bebisini hayirlisiyla sana bagislasin ins cnm

Canım çok üzüldüm. Seni tanımıyorum ama hayatımda ilk defa ne diyeceğimi bilemedim. RAB seni ve eşini teselli etsin ve bedenini yenilesin.

Umarım en kısa zamanda, Sabahın en tatlı saatinde, bebiş sesleriyle uyanacağınız günler de gelecek ;)

Canım çok üzüldüm. Seni tanımıyorum ama hayatımda ilk defa ne diyeceğimi bilemedim. RAB seni ve eşini teselli etsin ve bedenini yenilesin.

Umarım en kısa zamanda, Sabahın en tatlı saatinde, bebiş sesleriyle uyanacağınız günler de gelecek ;)

Sagol cnm.6 yasinda bir kizim var rabbime sukurler olsun.aslinda tek cocuk istememe ragmen kizima kardes yapna dusuncesiyle gebe kaldim.rabbim hakkimizda hayirlisini versin.dusuk sonrasi tekrar deniycem sansimi:) simdilerdede kanamam acilmadi tam olarak cok az kahverengi akinti gelmesi beni sikintiya sokuyor.umarim gerek kalmaz kurtaja.

ben geçen yıl ekim ayında dış gebelik geçirdim. Lütfen çok sıkı takip ettirin olmadı başka bir doktora daha gidin . benimde yukselme yavaştı ve 700'lerde kaldı. koyu renk lekelenmelerim vardı.

Selam beninde adetim 5gun gecikmisti bhcg 740 cikmisti iki gun sonea 1068 oldu tekrar iki gun sonra istedi 1290 olmus istedigim gbi artmams dedi doktor pazartesi tekrar istedi. Benim ilk gebeligimde kalp atisi olmadigi icin dusuktu acaba ayni sebeptenmi? Arkadaslar varmi degeri duzensiz olupta sonea birden artan veya saglikli hamilelik geciren ne olur yardim edin. Pazartesi icin dualarinizi bekliyorum arkadaslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ilk kan testi yapırdıgımda çok düşüktü yavaş katlanıyordu banada dış gebelik yada düşük denildi ama bir hafta sonra uçuyordu kan degerlerim üstüne ben tek yumurta ikizlerine hamileydim.O zamanlar daha gebeligimin başlangıcıymış canım üzülme sende yükselir inş.

Benim kan testim ilk yaptirdgmda 740 cikti sonra 1068 ama iki gun aonra 1290 oldu istedigim gbi artmadi dedi doktor sizinkide mi boyleydi ne olur bana su serpin icime. Pazartesi tekrar gdcem bhcg icin bi faydasi olurmu progestanda yazdi. Ne olur dua edin bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin son durum nasıl?

canım 2014 deki gebel,iğin sonuçlandı mı. biraz geç oldu ama.benimde geç döllenme.

Back
X