- 19 Nisan 2020
- 54
- 17
- 8
- Konu Sahibi Kralice2334
-
Allah yardimcin olsn canim Rabbim sana guc kuvvet versin gerckten cok zor seni cok iyi anliyorm canimizdan bi parcalar onlar dusecegini bilerek dusmemesi icin igneler ilaclar kullaniyorz ama vermeyen rabbim vermiyor bunlarda da vardr bi hayir Allahim insallah ikiz nasip eder kayiplarimizin yerini unuttrmaz ama teselli olurlar bizeKalbi duran iki gebelik, sonrasında kimyasal gebelik, en son kese olup hiç kalbi atmayan bi gebelik yaşadım. 3.kez kürtaj olmamak için pazartesi hastaneye yatış yaptım 48 saat yoğun ilaç verildi ama bi türlü tamamen düşük gerçekleşmedi. Hala içimde pıhtılar var 10 gün içinde düşmesini bekliycem. Herşey o kadar zor ki ne kürtaj sonucunda patolojıden bir sonuç çıkıyor. Ne de genetik testlerden, ne Hsg, ne histereskopi. Sebep bulmaya çalışmak hamile kalmaya çalışmaktan daha zor. Düşmesin diye uğraştığın üzerine titrediğin bebeğini düşürmeye çalışmakta zormuş. Bakalım bu süreçte daha zor neler görücez.
Canim bende 3 ay sonra yaptircam testleri kan pihtilasmasi testide yaptrdin mi oda cok onemliOncelikle cok gecmis olsn cnm benmde bi kurtajim var 8 haftlik kalp atisi durmasi yuzunden bnde 1 sene ara verdim bu ay tam hamileym dedim sevindm senn gbi kimyasal gebelik oldu soylemesi kolay ama gercktn cok zor ne uzuntusu geciyor ne acisi ben bugun genetik test icin gttm kan verdim sende bence bi arastittir bebeklerinde gunahina girmeyelim ona gore hareket ederiz
Seni cooook iyi anliyorum.. heveslenip heveslenip elimiz bos kalmakKalbi duran iki gebelik, sonrasında kimyasal gebelik, en son kese olup hiç kalbi atmayan bi gebelik yaşadım. 3.kez kürtaj olmamak için pazartesi hastaneye yatış yaptım 48 saat yoğun ilaç verildi ama bi türlü tamamen düşük gerçekleşmedi. Hala içimde pıhtılar var 10 gün içinde düşmesini bekliycem. Herşey o kadar zor ki ne kürtaj sonucunda patolojıden bir sonuç çıkıyor. Ne de genetik testlerden, ne Hsg, ne histereskopi. Sebep bulmaya çalışmak hamile kalmaya çalışmaktan daha zor. Düşmesin diye uğraştığın üzerine titrediğin bebeğini düşürmeye çalışmakta zormuş. Bakalım bu süreçte daha zor neler görücez.
Evet doktor ozellikle ona bakilcagini soyledi bekliyrm bakalim canm bide bnde tsh da var onun icn ilacta kullaniyrm belki o tetikliyordurCanim bende 3 ay sonra yaptircam testleri kan pihtilasmasi testide yaptrdin mi oda cok onemli
Pihtilasma testi nasil yapildi ?Evet doktor ozellikle ona bakilcagini soyledi bekliyrm bakalim canm bide bnde tsh da var onun icn ilacta kullaniyrm belki o tetikliyordur
Genetik test istedi doktrm cnm kan alindi 3 tüp orda cikackmis pihtilasma varmi yokmu sonuca gore konusurz dedi doktrmPihtilasma testi nasil yapildi ?
Cok tesekkur ederim bende yaptiricam merak ediyorum allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin saglikla hamile kalalim insGenetik test istedi doktrm cnm kan alindi 3 tüp orda cikackmis pihtilasma varmi yokmu sonuca gore konusurz dedi doktrm
Insallah cnm sen neden 3 ay sonra yaptrcaksin simdi yaptrsana yazan 15 20 gunde cikiyorms soncCok tesekkur ederim bende yaptiricam merak ediyorum allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin saglikla hamile kalalim ins
Gittim devlet hastanesine bana yeni kurtaj oldugumu kurtajdan sonra 3 ay hamilelik hormonlari hala devam ediyomus o yuzden 3 ay sonra gel dediInsallah cnm sen neden 3 ay sonra yaptrcaksin simdi yaptrsana yazan 15 20 gunde cikiyorms sonc
Him bilemem o zman cnm dogrudurGittim devlet hastanesine bana yeni kurtaj oldugumu kurtajdan sonra 3 ay hamilelik hormonlari hala devam ediyomus o yuzden 3 ay sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?