• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos gebelik,kimyasal gebelik,ve kalbi duran gebelik

Kralice2334

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
54
17
8
Ilk gebeligim bos gebelikti ve kurtajla sonuclandi. 7 8 ay ara verdik. Sonra tekrar hamile kaldigimi zannettim bta hcg 280lerdeydi sonra tekrar dustu ve kimyasal gebelikmis adet oldum sonrasinda. 1 sene ara verdik bu sefer yumurta takibi catlatma ignesi ile hamile kaldim tamm sevindik hersey yolunda derkenn 7 haftalikken kese bozulmus kalbi yavas atiyo dusucek dediler kan uyusmazligindan igne vurulduk ve progestanlar fitiller ise yaramadi sonuc gene kurtaj oldum. Artik o kadar yoruldumkiii. Pes etmek uzereyim arti polikistik overim var. 3 ay sonra dusuklerin sebebi arastirilcakmis gider miyim hic bilmiyorum. Yorgunummmm......

Oncelikle cok gecmis olsn cnm benmde bi kurtajim var 8 haftlik kalp atisi durmasi yuzunden bnde 1 sene ara verdim bu ay tam hamileym dedim sevindm senn gbi kimyasal gebelik oldu soylemesi kolay ama gercktn cok zor ne uzuntusu geciyor ne acisi ben bugun genetik test icin gttm kan verdim sende bence bi arastittir bebeklerinde gunahina girmeyelim ona gore hareket ederiz

Kalbi duran iki gebelik, sonrasında kimyasal gebelik, en son kese olup hiç kalbi atmayan bi gebelik yaşadım. 3.kez kürtaj olmamak için pazartesi hastaneye yatış yaptım 48 saat yoğun ilaç verildi ama bi türlü tamamen düşük gerçekleşmedi. Hala içimde pıhtılar var 10 gün içinde düşmesini bekliycem. Herşey o kadar zor ki ne kürtaj sonucunda patolojıden bir sonuç çıkıyor. Ne de genetik testlerden, ne Hsg, ne histereskopi. Sebep bulmaya çalışmak hamile kalmaya çalışmaktan daha zor. Düşmesin diye uğraştığın üzerine titrediğin bebeğini düşürmeye çalışmakta zormuş. Bakalım bu süreçte daha zor neler görücez.

Kalbi duran iki gebelik, sonrasında kimyasal gebelik, en son kese olup hiç kalbi atmayan bi gebelik yaşadım. 3.kez kürtaj olmamak için pazartesi hastaneye yatış yaptım 48 saat yoğun ilaç verildi ama bi türlü tamamen düşük gerçekleşmedi. Hala içimde pıhtılar var 10 gün içinde düşmesini bekliycem. Herşey o kadar zor ki ne kürtaj sonucunda patolojıden bir sonuç çıkıyor. Ne de genetik testlerden, ne Hsg, ne histereskopi. Sebep bulmaya çalışmak hamile kalmaya çalışmaktan daha zor. Düşmesin diye uğraştığın üzerine titrediğin bebeğini düşürmeye çalışmakta zormuş. Bakalım bu süreçte daha zor neler görücez.
Allah yardimcin olsn canim Rabbim sana guc kuvvet versin gerckten cok zor seni cok iyi anliyorm canimizdan bi parcalar onlar dusecegini bilerek dusmemesi icin igneler ilaclar kullaniyorz ama vermeyen rabbim vermiyor bunlarda da vardr bi hayir Allahim insallah ikiz nasip eder kayiplarimizin yerini unuttrmaz ama teselli olurlar bize 🤲

Oncelikle cok gecmis olsn cnm benmde bi kurtajim var 8 haftlik kalp atisi durmasi yuzunden bnde 1 sene ara verdim bu ay tam hamileym dedim sevindm senn gbi kimyasal gebelik oldu soylemesi kolay ama gercktn cok zor ne uzuntusu geciyor ne acisi ben bugun genetik test icin gttm kan verdim sende bence bi arastittir bebeklerinde gunahina girmeyelim ona gore hareket ederiz
Canim bende 3 ay sonra yaptircam testleri kan pihtilasmasi testide yaptrdin mi oda cok onemli

Seni cooook iyi anliyorum.. heveslenip heveslenip elimiz bos kalmak :( insallah saglikla kucagimiza aliriz birgun. Ben 3 ay sonra arastirma yaptircam yeni kurtaj oldugum icin yapmiyolar. Yani seni o kdr iyi aliyorumki gitmesini asla istemedigin bebegin gitsin diye beklemek :(( Allah yardimcin olsun ama guclu ol hayat devam ediyor. Inanki bizden cok daha kotu durumda olanlar var. Biz meleklerimizi hissedemeden gittiler.. hissedip gozuyle gorup bidaha hic goremeyenler ne yapsin :( kendini uzme sukret zamani var demekki

Gittim devlet hastanesinde infetlite polikilinigine bana yeni kurtaj oldugumu hamilelik hormonlarinin 3 ay devam ettigini soyledi 3 ay sonra gel dedi

Back