İyi akşamlar kizlar . size birşey danışmak istiyorum.en son adet tarihim 15 Ekimdi .ve gebe olduğumu öğrendim idrar testiyle ve bugün hastaneye giittim doktor kese var ama bebek yok dedi .doktorun dediği son adet tarihine göre 8 haftalık olması lazım ama kese hem küçük dedi hemde geç döllenmede olabilir dedi .beta HCG değerim ise 615.8 .keseyle beraber bebek olusmuyormu zaten .anlam veremedim salı bir daha gidicem .şuan betaya göre 3 .4 haftalık birşey sizce boş gebelik mi yardımcı olursanız sevinirim kizlar .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş gebelik . dış gebelikmi?
- Konu Sahibi Nur_1335
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- 12 Ekim 2008
- 6.656
- 2
- 15.072
- 773
İyi akşamlar kizlar . size birşey danışmak istiyorum.en son adet tarihim 15 Ekimdi .ve gebe olduğumu öğrendim idrar testiyle ve bugün hastaneye giittim doktor kese var ama bebek yok dedi .doktorun dediği son adet tarihine göre 8 haftalık olması lazım ama kese hem küçük dedi hemde geç döllenmede olabilir dedi .beta HCG değerim ise 615.8 .keseyle beraber bebek olusmuyormu zaten .anlam veremedim salı bir daha gidicem .şuan betaya göre 3 .4 haftalık birşey sizce boş gebelik mi yardımcı olursanız sevinirim kizlar .
2 günde bir aymı laboratuvarda bhcg baktırıp yükselişi normal mi diye kontrol edin. Benim 9 haftalık gebeliğimde kalp atışı göremeyip 2 hafta daha bekleyelim demişlerdi. Sizin şu an daha da küçük o nedenle beklemek ve bhcg bakmak mantıklı
Dün baktırdm bhcg ye bugün de gitsem artış gorurmuyum acaba2 günde bir aymı laboratuvarda bhcg baktırıp yükselişi normal mi diye kontrol edin. Benim 9 haftalık gebeliğimde kalp atışı göremeyip 2 hafta daha bekleyelim demişlerdi. Sizin şu an daha da küçük o nedenle beklemek ve bhcg bakmak mantıklı
Ayn dediğiniz gibi olabilir . pazartesi yada bugün acile gidm hetahcg için teşekkür ederimBelki gec dollenmedir nasil bukadar kesin konusmus dr misal bende 4+5 te gittigimde sadece kese gordum 5+6 da bebekte vardi icinde sonrada kalp atisini duydum belki siz gec yumurtladiniz ve gec dollenme oldu bence 10 gun bekleyip baska dr gozukun
- 15 Eylül 2014
- 951
- 1.064
- 133
Önce kese oluşuyor sonra bebek görünüyor canım. Bebeğin görünmesi için de 10.haftaya kadar falan bekliyorlar diye biliyorum. Dış gebelik farklı bişey, ben yaşadım. Dış gebelikte kese görünmez rahimde çünkü tüplerden rahime ulaşamamıştır kese. Tüplerin birine yapışıp kalır. Bence beklemek lazım geç döllenme olabilir.
Anladm çok sağolun Allah razı olsun biraz daha beklicem o zmn teşekkür ederim
Önce kese oluşuyor sonra bebek görünüyor canım. Bebeğin görünmesi için de 10.haftaya kadar falan bekliyorlar diye biliyorum. Dış gebelik farklı bişey, ben yaşadım. Dış gebelikte kese görünmez rahimde çünkü tüplerden rahime ulaşamamıştır kese. Tüplerin birine yapışıp kalır. Bence beklemek lazım geç döllenme olabilir.
- 15 Eylül 2014
- 951
- 1.064
- 133
Beta normal ilerlemiş ama kanamayı bilemiyorum tabiki, muhtemelen sıkıntı yoktur. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.kızlar merhaba, 24 kasımda 1 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi. 9. Gün hcg 19, 12. Gün hcg 48, 16. Günde hcg 389 çıktı. Progesteron da 6 çıktı. 3-4 gündür de pıhtısız yoğun olmayan bir kanamam var. Yurt dışında yaşıyorum. Dr aradım haber bekliyorum . Yorumlarınız nedir?
Teşekkürler inşallahBeta normal ilerlemiş ama kanamayı bilemiyorum tabiki, muhtemelen sıkıntı yoktur. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.