Merhabalar evde yaptıgım test ile hamile oldugumu ogrendım ve ilk hamileligimdi.6.haftada ozel bir ultrasyon merkezine gıdıp bebk saglıklımı kese olusmusmu ogrenmek istedik.ve gıttıgımızde hemsire kese olusmus ve yolk keseside var henüz embriyo yok 10gun sonra gelin kalbını dinleriz dedi.10gün sonra gittigimde bakan hemsire hala embriyonun olmadıgunı bunum boş gebelik oldugunu soyledi.İlk kez boyle birsey duyuyordum tabi çok uzuldum.Ve dusuk yapmam için saglık ocagını aramam gerektını ılac vermeleri gerektıgını soyledi.ben bir kac gun sonra saglik ocagini aradim ve bir hafta sonra saglik ocagiyla grustum.yani 8.haftamdaydim.Ve ultrasyonla alttan tekrat bakildiginda embriyo vardi bu sefer.Fakat sen 8.haftadasin embriyo 5haftalik embryo gibi duruyor denildi.ya bebek gelisimi icerde durmus vucudnuz tepki vermeis dusuk yapacksiniz yada bebek gelisecek denildi.14gun sonra gelin eger kalbi atarsa kalhini dinleriz dedi.Ve suan nasil bir pskoloji icindeyim bilmiyorum.Cok zor bir durum.Hala kasik larima agri giriyor.Goguslerim cok hasaas dokununca agriyor cok sisler.mide bulantim disinda butun hamilelik belirtim var fakat cok korkuyorum.