boş gebelik deneyimleriniz

kardelencicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
208
2
96
43
İstanbul
merhaba arkadaşlar
boş gebelik deneyimlerinizi paylaşırmısınız ve bu gebelikte normal gebelik belirtileri (mide bulantısı yorgunluk uyku hali göğüslerde şişlik ve renk değişikliği vs.) oluyormu
bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz

CANIM MERHABA
ben haziran ayında geç döllenme ile hamile kaldığımı erken den anlamıştım
fakat temmuz ayında gebeliğin boş olduğ anlaşılınca kürtaj olmak zorunda kaldım
ben miğde bulantısı felan yaşamadın sadece göğüslerim şişmişti patlayacak gibi ve çok acıyordu
rüyamda dr bana müdahale etti ve ertesi gün kürtaj oldum aradan beş ay geçmesine rağmen hala canım yanıyor içim sızlıyor

geçen sene ağustos ayında boş gebelik geçirdim.mide bulantım vardı gögüslerde hasasiyette vardı.ama yanında geceleri şiddetlenen karın ağrılarım vardı ve anormal bir durum olduğunu farkındaydım.önce kahverengi lekelenme başladı ve boş gebelik kese var bebek yok sonrada düşük ve kürtajla sonuçlandı.çok acı ve yorucuydu benim için.

benimki regle tarihinden sayarsam 7 haftalıkken belli oldu boş olduğu dr güvenip kürtaj oldum
ama hep içimde bir şüphe kaldı keşke şu en detaylı ultrasona girseydim diye
eğer böyle bir şüphen varsa bence o ultrasona mutlaka gir
umarım senin bebişin sana gelir

benimki regle tarihinden sayarsam 7 haftalıkken belli oldu boş olduğu dr güvenip kürtaj oldum
ama hep içimde bir şüphe kaldı keşke şu en detaylı ultrasona girseydim diye
eğer böyle bir şüphen varsa bence o ultrasona mutlaka gir
umarım senin bebişin sana gelir

geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin benimki daha küçük şuan 6 haftalık 5 gün önce gitmiştim (5+4) doktora ve kese gözüktü sadece ama gene içime kurt düştü olabilirmi acaba böyle bişey diye iki hafta sonra gel dedi doktor merakla bekliyorum o zamanda bilmiyordum böyle bişey sormadım doktora daha yeni okudum internette ondan öncede dış gebelik olurmu acaba diye şüphelenmiştim keseyi görünce rahatladım fakat şimdide bunu taktım kafama

SAKIN TAKMA
aklından bile geçir me
güzel düşün güzel olsun bol bol dua et canım tabiki bizleride unutma rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşatır inşallah
bende hep şüphe ediyoedum hep acaba diyordum kesem gözükür dış gebelik riski yok artık diyordum
ama kısmet böyle imiş şuan regle oldum zaten yeniden çalışmalara başlayacağım ama artık dr gitmeyeceğim takip felan için herşeyi kendi haline bırakacağım
mayıs ayında ki gebeliğimde herşeyi bir kenera bırakıp spora başladığımda hamileliğim gerçekleşmişti ama kısmet işte hayırlısı buymuş

merhaba arkadaslar,ben de geçen sene boş gebelik deneyimi yaşadım.normalde bebeğin kalp atışları 6.haftadan sonra duyuluyormuş.ben 6.haftada doktora gittiğimde bebek yoktu:( doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.7.hafta sonunda yine bebek görünmedi ve zaten kanama başladı,kürtaj oldum...boş gebelik bir çeşit düşükmüş.eskiden ultrason yokmuş,kadınlar kanama olunca bebeği düşürdüklerini zannediyorlarmış.bence eğer o bebek dünyaya gelmeyecekse,malesef ne olursa bahane oluyor.allah kimseye bir daha böyle bir acı yaşatmasın!

oooooooooffffffff kıslar bende 5 yılın ardından bugün hasyal kırıklığına uğradım dünyam yıkıldı b,üyük ihtimal yarın dr sonlandıracak bana dua edin inşllh vardr bebek

oooooooooffffffff kıslar bende 5 yılın ardından bugün hasyal kırıklığına uğradım dünyam yıkıldı b,üyük ihtimal yarın dr sonlandıracak bana dua edin inşllh vardr bebek

canım bu acı tecrübeyi yaşayan biri olarak inan çok ama çok üzüldüm özellikle de 5 yıldan bahsediyorsun aman yarabbim yaaa 5 yılın sonunda hamile kaldın ve böyle mi oldu yani

arkadaşlar merhaba..
yaşadığınız kötü deneyimler için gerçekten çok üzgünüm.
ben tüp bebek yaptırdım ve positif sonuç aldım çok şükür.
doktora gidicem kese için ve kalp atışı için.gittiğimde 4 haftalık
olucam.beni sardı bir korku dış gebelik olursa diye..
kafamdan atamıyorum bir türlü..
göğüslerimde transferden beri hafif bir hassasiyet var.
fitilin yan etkisi olarakta adet sancısı gibi sancılarım oluyor ama 5-6 saniye sürüyor ve sık değil.
hamilelik belirtileri,dış gebelik belirtileriyle
benzediği için korktum biraz....

geçmiş olsun cnm Allah bir daha göstermesin benimki daha küçük şuan 6 haftalık 5 gün önce gitmiştim (5+4) doktora ve kese gözüktü sadece ama gene içime kurt düştü olabilirmi acaba böyle bişey diye iki hafta sonra gel dedi doktor merakla bekliyorum o zamanda bilmiyordum böyle bişey sormadım doktora daha yeni okudum internette ondan öncede dış gebelik olurmu acaba diye şüphelenmiştim keseyi görünce rahatladım fakat şimdide bunu taktım kafama

ayn sorun bende de var cnm once dıs gebelık sımdıde kese gozukuyor ama bebek gozukmuyor bende bu hafta ıdıcem umarım bebısım ortaya cıkar senınde tabı

Back
X