boş gebelik.çok üzgünüm

merkur_kedisi

siyah beyaz film gibi biraz.....
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
1.262
1.689
333
İzmir
Evet arkadaşlar merhaba sekiz haftalık hamileyim bugün şans eseri kendi doktorum haricinde bir polikiniğe gittim arkadaşımın yanında kadın doğuma bir gireyim dedim .Kendi doktorumla 2 bucuk hafta önce konuşmuştuk Oda üç hafta sonra gel demişti gelmişken bebeğin kalp atışını dinleme istedim. Ama kesenin içerisinde bebek yoktu fakat doktor cihazlarının çok iyi olmadığını söyledi .Ben de medikal park hastanesine gittim Orada iki türlü de muayene oldum Vajinal yoldan da oldum kendi doktoruma gitmemdeki sebep bugün ameliyatı varmış müsait değilmiş netice olarak oda boş gebelik olduğunu söyledi Ve yarın kürtajla alalım dedi ben de sonra haber verebileceğimi söyledim şu an netice itibarıyla çok üzgünüm böyle bir şey yaşayıp sonradan kalp atışı ve bebek gören oldu mu aranızda .çok mutsuzum

başıma benzeri gelmedi
ama üzüldüğümü paylaşmak istedim
lütfen kendinizi çok üzmeyin
zaten genetik bozukluğu olan bebekler ilk 3 ay gelişmiyor tutunamıyor biz de tutunmasini istemiyoruz zaten diyo Dr. Banu Çiftçi
Inşallah bundan sonra çok daha sağlıklı gebelikleriniz olur

başıma benzeri gelmedi
ama üzüldüğümü paylaşmak istedim
lütfen kendinizi çok üzmeyin
zaten genetik bozukluğu olan bebekler ilk 3 ay gelişmiyor tutunamıyor biz de tutunmasini istemiyoruz zaten diyo Dr. Banu Çiftçi
Inşallah bundan sonra çok daha sağlıklı gebelikleriniz olur
çok teşekkür ederim bugün kendi doktoruma gittim kese boyutu 10 hafta boyutunda 45 cm cıktı ayından çok büyük yarın sabah kürtaja gireceğim nasip böyleymiş.çok şükür 8 yasında bir kızım var.bugün Kendimi bu duruma daha iyi alıştırdım yapacak bir şey yok her şey Allah’tan diyorum yazdığınızı iÇin’de çok sevindim Teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa

hakkınızda hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun
daha güzel günleriniz olur umarım
hayatta acı tatlı türlü şeyler tecrübe ediyoruz. insan olmak böyle bir şey. bugün üzülsek de yarın yeni bir gün.
yavrunuzla eşinizle daha güzel günlere ulaşırsınız inşallah
Allah kolaylıklar versin

Hamilelik günlüğünde 21 haftalık yazıyor yanlış mı o? Acaba konu mu eski diye baktım dün açılmış. Allah daha büyük sevinç nasip etsin inşallah, hayırlısı böyleymiş.

Back
X