Kızlar bir şey soracağım.. 5.5 haftalık hamileyim. Keseyi gördük. Boş gebelik olabilir içi boş olabilir dedi doktor ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı.. 5.5 haftalıkken bebek yani embriyo gözükmez mi? Nokta kadar dahi olsa ? İçimi korku sardı.. bilgisi ya da tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?
Çok korktum ne bileyim endişe ediyorum... peki boş gebelik olsaydı keseyi göremez miydim kafam karıstı belirtisi yok demişsinya anlamadım canımCanm 5+5 de bn sadece kese gördüm 8mm di bebek 16mm kese olmadn gözükmüyor genelde bn 7+2 de gordum bebeği o zamn 25mm e yakın kese vardı. Suan bebeği görmen için çok erken ve boş gebelign belirtisi yok normal br gebelik gbi ilerliyor 7 . 8. Haftada embriyonun gözükmemesyle anlaşılıyor suan erken gormememen normal bence.
Gelişmeleri burayada yazar mısın. Ben de 5+5 ama bebek gözükmüyor kalp atışıda yok 2 hafta sonra gel dedi doktorBen de yarın kese görmeye gideceğim hayırlısı ile, içinde hemen görülür ya da gitmişken kalp atışı da duyulur sanıyorum bakalım hayırlısı... bugün biz de 5+5 iz.
Yo kese oluyo bebek olmuyor canm bn br boş gebelk yasadm 6.hafta kese vardı bebek yoktu doktor oluşur br kaç güne dedi 8.hafta çağırdı gttim kese bombostu senin kese kaç mm? 10mm olunca yolk saç 20mm olunca bebek gözüküyor diye biliyorum. Yani oda 7.hafta faln onceduyanda oluyo kalp atışlarıni ama en erken 6.haftada oda bebk nokto gbi oluyo yani senin için erken bence1 hafta sonra git duyarsn inslh değilde boş gebelk.Çok korktum ne bileyim endişe ediyorum... peki boş gebelik olsaydı keseyi göremez miydim kafam karıstı belirtisi yok demişsinya anlamadım canım
Kalp atışlarıni duymaya bilirsin. Bu dollenmeyle alakalı döllenme erken olduysa duyabilirsiniz geç olduysa duyamazsn. Bnm 5+5 de gittiğimde bebek faln yoktu sadece kese vardı 8mm 10gun sonra gttim kalp atışlarıni duyduk bebeği de gördük. Bence 5+5 çok erken o kadr erken duyan azdır oda vajinal bakiliyordurBen de yarın kese görmeye gideceğim hayırlısı ile, içinde hemen görülür ya da gitmişken kalp atışı da duyulur sanıyorum bakalım hayırlısı... bugün biz de 5+5 iz.
Yazmaya çalışırım ama bazen yazdığım forumu bulamayabiliyorum, özelden yarın yazar mısın bana , yarın gideceğim cevap veririm sana direkt görüşünce doktorlaGelişmeleri burayada yazar mısın. Ben de 5+5 ama bebek gözükmüyor kalp atışıda yok 2 hafta sonra gel dedi doktor
Tüp bebek bizim 1 mart günü 5. Gün transferi yapıldıKalp atışlarıni duymaya bilirsin. Bu dollenmeyle alakalı döllenme erken olduysa duyabilirsiniz geç olduysa duyamazsn. Bnm 5+5 de gittiğimde bebek faln yoktu sadece kese vardı 8mm 10gun sonra gttim kalp atışlarıni duyduk bebeği de gördük. Bence 5+5 çok erken o kadr erken duyan azdır oda vajinal bakiliyordur
Tüp bebeği bilmiyorum :) . K.bakmayn atladm brden normal hamilelktirde bebeği goremez telaslanirsinz diye :)Tüp bebek bizim 1 mart günü 5. Gün transferi yapıldı
OlsunTüp bebeği bilmiyorum :) . K.bakmayn atladm brden normal hamilelktirde bebeği goremez telaslanirsinz diye :)
Duruyordur inslh Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin sna :)Olsunben görmeyecek gibi hazırlayayım kendimi ama kendileri hala duruyorsa 24 gündür içimde belki bi güzellik yapar anneye
Bos gebeligin anlasilabilir tek yontemi beta takibi yanlisim yoksa... 2 gunde bir en az 2 kat artis sadece saglikli gebeliklerde oluyor diye biliyorum. Yaptirdin mi takip?Kızlar bir şey soracağım.. 5.5 haftalık hamileyim. Keseyi gördük. Boş gebelik olabilir içi boş olabilir dedi doktor ve 2 hafta sonra tekrar çağırdı.. 5.5 haftalıkken bebek yani embriyo gözükmez mi? Nokta kadar dahi olsa ? İçimi korku sardı.. bilgisi ya da tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?
2 kere kan verdim bi daha istemedi doktor..Bos gebeligin anlasilabilir tek yontemi beta takibi yanlisim yoksa... 2 gunde bir en az 2 kat artis sadece saglikli gebeliklerde oluyor diye biliyorum. Yaptirdin mi takip?
Korkma artik takipte sorun yoktu diye hatirliyorum:)2 kere kan verdim bi daha istemedi doktor..
Evet değerim artmıştı ama boş gebelik olabilir diyor dr çıldıracağımmmKorkma artik takipte sorun yoktu diye hatirliyorum:)
Atmasin totosundan bos gebelik iki kat artis gostermezEvet değerim artmıştı ama boş gebelik olabilir diyor dr çıldıracağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?